desire nymark - Banneri

Nyt on aika pistää 2018 pakettiin! Tämä on ollut aika mahtava vuosi, vaikka niitä vastoinkäymisiä ja koetuksiakin on ollut. Tämän vuoden aikana mun blogissa on käynyt 218 000 kävijää, mun postauksia on luettu 1.2 miljoonaa kertaa ja videoita on katsottu 1.1 miljoonaa kertaa! Olen oikeasti sanaton, enkä edelleenkään tiedä mikä minussa tai mun elämässä on kiinnostavaa.

Alkuvuodesta muutettiin saman katon alle Andreaksen kanssa ja siitä lähtien ollaan asuttu remontin keskellä. Ensin olkkari, sitten keittiö ja työhuone ja siitä siirryttiin kylppäriin ja kodinhoitohuoneeseen. Oltiin ilman suihkua 2 viikkoa, sen jälkeen taas ilman vessaa 3 päivää. Hehkutin meidän flamingotapettia kolme viikkoa, käytiin Ikeassa lukuisia kertoja. Tässä hässäkässä otettiin kaikki ilo irti niistä pienistä asioista, kuten Bellen ensiaskeleet ja ensimmäiset sanat.

Kävin risteilyllä kaksi kertaa, menkat pilasivat molemmat sekä weekend festarit myös. Menkat oli muutenkin tapetilla tosi usein, minusta tuli jollain tavalla jonkin sortin menkkaguru. Oli myös puhetta seksistä, hiivatulehduksesta ja meidän lapsettomuudesta. Välillä jengi ihmettelee että eikö mulla ole minkäänlaista filtteriä tai sensuuria, kun eihän kaikkea tartte nettiin laittaa. Valitettavasti minun on pakko sanoa että minä olen tällainen ihan oikeassa elämässäkin. Kasvatuksella on varmasti tekemistä tämän kanssa, meidän suvussa ei ole tabuja. Puhutaan menkoista, heitettään vähän ronskimpaa läppää ja sanotaan kaikki ihan suoraan.

Luetuimmat postaukset

  1. Voi v*#%u, unohdin synnyttäneeni – kondomi pelasti
  2. Lihoin 12 kiloa kahdessa kuukaudessa
  3. Synnyttäminen suljetulla synnärillä
  4. Mitä tapahtuu jos olet ilman seksiä vuoden
  5. Asioita seksistä joita en vaan ymmärrä

Lapsi

Syksyllä meidän lapsettomuushoidot alkoivat ja saitte seurata meidän matkaa. Sain näistä postauksista ja videoista ihan valtavasti tukea teiltä, jonka avulla jaksoin puskea kaiken sen paskan läpi. Sain vinkkejä, sain tsemppiä, sain vertaistukea. Bloggaamisessa on sellainen ihme käsitys, että me bloggaajat vaan tykitetään teille matskua, ihan kun meillä olisi ”asiaa teille” koko ajan ja ollaan vaan tässä viihdyttämässä teitä. Oikeastihan se on niin että ilman teitä meillä ei edes olisi duunia. Itse koen sen niin, että minä en anna teille mitään mutta te olette minulle korvaamattomia. 

lapsettomuushoidot

Teidän avulla sain tietää, että hemoglobiini ei kerro mitään raudanpuutteesta, vaan ferritiini. Tappelin monta kuukautta, että pääsisin mittaamaan sen perkeleen ferritiinin mutta ei, en päässyt. Teiltä sain tietää mihin voin mennä mittaamaan ja ferritiini oli 8. Nyt ollaan sitten rautakuurilla. Muutenkin sain neuvoja menkkoihin, lapsettomuuteen, neuvoja pistoksiin ja ilman teitä en edes olisi ollut tietoinen koko emla voiteesta! Kerroitte teidän omat tarinat, vietettiin yhdessä piinaviikkoja instassa. Ja sitten kun kaikki meni päin persettä, sain jopa vinkkejä mihin kannattaisi kääntää nokkansa. Listasitte suomen huippulääkärit, laitoitte jopa linkit ja puhelin numeron. 

Mun suhdetta teihin ei voi selittää. Olette olleet niin iso apu, tuki ja turva, jota ilman en olisi pärjännyt. Tavallaan koen, jollain ihmeellisellä tavalla, että te olette mun kavereita. Kuulostaakohan tämä nyt liian friikiltä? Mulla on kyllä kavereita oikeassakin elämässä, että älkää huoliko. Halusin vaan sanoa, että olette tosi tärkeitä minulle. Te teitte tästä vuodesta aivan upean. Teidän avulla voitin Kaksplussan Paras blogi – tittelin. Sain tästä risteily lahjakortin, joten ollaan menossa risteilylle helmikuussa. Ihan siis kahdestaan! Tämä on meille aika uutta, koska yleensä ollaan vaan kotona.

Mitä ensi vuosi pitää sisällään?

Mulla on sellainen fiilis, että 2019 tulee olemaan aivan mahtava! Mutta hektinen. Suunnitelmien mukaan Belle menee daagikseen vasta 3 vuotiaana. Jatketaan siis Bellen kanssa yhdessä näitä blogi ja vlogi hömpötyksiä. Remppa on kohta valmis, enää kaksi lastenhuonetta ja se on siinä. Helmikuun lopussa meidän IVF hoidot alkavat ja kuten arvata saattaa, meinaan dokumentoida teille kaiken. 

Näin muuten niin mun postaustahti on ollut jäätävän huono. 130 postausta ja 60 videota. Yritän skarpata tässä, mä lupaan. Ensin meinasin käyttää kuvaajaa, sitten meinasin palkata assarin. Mutta en mä pysty delegoimaan mitään. Tämä on mun vauva, mä tiedän mistä te tykkäätte ja millaista matskua mä haluan tehdä, mun on pakko hoitaa kaikki itse. Muuten musta tuntuu että mun blogi ei enää oo mun. 

Minulla on pari projektia tulilla, mutta en vielä tiedä milloin nämä pääsevät näkemään päivänvaloa. Mitään keskeneräistä paskaa en halua teille näyttää. Voin nyt kuitenkin kertoa teille sen verran, että kirjoitan tällä hetkellä kirjaa. Älkää pelätkö, joku raukka joutuu oikolukemaan sen koko paskan ennen julkaisua. Huomasin tässä syksyllä että mun postaukset sen kun pitenee. Minulla oli jostain syystä ihan hirveästi asiaa ja kaikki ei mahtunut yhteen postaukseen. Mitään deadlinia en ole itselleni asettanut, koska jos ei ole inspistä niin sitten ei ole. 

Kiitos tästä vuodesta, teitte tästä upean! Sain teiltä kaiken ja vielä enemmän. Toivon että nähdään ensivuonnakin ja että jaksatte lukea näitä mun hömpötyksiä. Oikein mahtavaa uutta vuotta teille kaikille, koko meidän poppoolta! ♥️

Kommentit (5)

Olen seurannut matkaasi youtuben ja blogin puolella jo pitkään, mutten ole vielä saanut kommentoitua. Toivon teille matkaan paljon kaikkea hyvää! itsekin aloitan oman matkani kohti lapsettomuushoitoja tai olen aloittanut ja ihanaa saada vertaistukea, vaikkakaan en itse vielä tiedä miten vaikea tästä matkasta tulee. Tsemppiä! <3 https://pohataksipohjalta.blogspot.com/

Pitkään blogia lukeneena halusin tulla kertomaan oman palautteeni. Mä sain tästä blogista valtavasti vertaistukea kun sain seurata sun eroa.
En lue monia blogeja kun ei yksinkertaisesti vaan useimmat kiinnosta. Sun blogissa on aiheena kaikki ihan perusjutut, mihin monen on helppo samaistua.
Tykkään myös paljon sun tavasta kirjottaa!
Toivon teille kaikkea hyvää tähän vuoteen, ja toivon myös ihan koko sydämestäni että teidän lapsihaave toteutuu. Te ootte sen ansainnut!

Kiitos kovasti blogistasi!

Kiitos kun kirjoitat asioista rehellisesti. Odotan aina innolla uutta tekstiä tai videota.

Toivon sinulle ensi vuoteen kaikkea hyvää. Toivottavasti ensi vuoden aikana kumpikin saisimme sen, mitä kovasti odotamme.

Olet huikea ja vahva nainen, kiitos blogistasi 💓

Kiitos siulle blogista ja avoimuudesta. Arvostan ettet oo lähteny siihen yhteistyö/tavaranesittelyhulluuteen niin niin moni muu. Toivon teille kaikkea hyvää vuoteen 2019!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X