desire nymark - Banneri

Onko koolla väliä? Tietysti on, mitä isompi sen parempi! Paitsi että ei, ei aina. On myös olemassa sellainen koko kuin ”liian iso”. Yleensä ”liian iso” aiheuttaa yhdyntäkipuja, alavatsakipuja, kramppailua ja välillä jopa vuotoa. Jokainen nainen on myös erilainen, joten liian iso minulle voi olla sopiva toiselle. 

Parisuhteen alussa harrastetaan yleensä seksiä aktiivisesti. Alkuhuuma on päällä ja sitä munaa on pakko saada koko ajan. Pikku hiljaa se vähenee kun arki iskee päälle, tämä on ihan normaalia. Meillä pysyttiin aktiivisina, kunnes minä en enää kestänyt sitä jatkuvaa alavatsakipua. Joko mun miehellä on liian iso tai sitten orgasmit saavat lihakset kramppiin ja jumiin. Nykyään pidetään ”välipäiviä”, koska muuten minun pitäisi syödä särkylääkkeitä koko ajan.

Esimerkiksi naistenhuoneella on useasti ollut tätä ”Kuinka usein on tarpeeksi?” keskustelua. Jotkut panevat menemään joka päivä, jotkut jopa useampia kertoja. Toiset taas sanovat heti, että toosa ei millään kestäisi pumppaamista joka päivä. Voin ihan omasta kokemuksesta kertoa että ei, kaikki toosat eivät kestä kyrpää päivittäin. Jotkut tarvitsevat myös lepoa ja omaa aikaa.

Pahinta tässä on se, että liian isoa kyrpistä ei välttämättä huomaa yhdynnässä. Minä saan pistävän alavatsakivun pelkästään silloin kun minua otetaan takaapäin. Muuten en todellakaan kärsi, minulla on ihan hyvä olla, seksi on mahtavaa jne. Seksin jälkeen on myös mahtava fiilis, ei ongelma eikä mitään. Mutta sitten seuraavana aamuna alavatsa on helvetin kipeä. Ihan sellaista menkkamaista jomotusta joka kestää ainakin päivän.

Pimppimasennus vaivaa

Mun römpsän kanssa ei ikinä ennen ole ollut mitään ongelmia. Ei sukupuolitauteja, koska fiksut likat käyttävät kondoomia. Välillä VTI on vaivannut, se taitaa olla sukuvika meillä. Mutta heti kun täytin 25v. kaikki ongelmat alkoivat ja nyt jälkeenpäin minusta tuntuu että hoivasin mun pimpsaa koko 2018. Ensinäkin ne jatkuvat hiivatulehdukset, jotka tulivat mistä milloinkin. Liian kireät farkut, hiiva. Pitsiset stringit, hiiva. Ei mitään varsinaista syytä, hiiva.

Sitten oli menkkakipuja, jotka lamauttivat minut kokonaan ja sellaista menkkavuotoa jonka takia jouduin ramppaamaan sairaalassa. On muuten ihanaa kun itse ajattelet että ”TÄMÄ EI VOI OLLA NORMAALIA!”, menet lääkäriin ja saat buranan sekä jonkun ”voi voi, tällaista se on, ihan normaalia” selityksen. Toki tähän päälle iskettiin vielä aukiolo tutkimus, lukuisat sisätutkimukset, lapsettomuushoitojen hormoonit. 

Ehkä mun pimpsalla on ollut vähän liian rankka vuosi. Hän taitaa olla melko väsynyt ja ehkä jopa masentunut. Jos vaan voisin lähettäisin hänet Eat, Pray, Love matkalle Balille, mutta tässä on nyt sen verran muuta että pillumasennus saa jäädä hoitamatta vielä hetken.

Kommentit (51)

Yli pyykkivuorten jakoi tän ja pakko oli lukea ja samaistua! Varsinkin tuo hiivajuttu iski, mulla niitä on ollut elämäni aikana satoja..ootko aatellu, että se iso kalu vois olla niihin syypää, ainakin osiltaan? Mulla yhdyntä usein hiivan laukaisee (ja hiton moni muukin asia), pakko käyttää kunnolla liukkaria ja jos yhtään menee kuivaks tai jyystö on kovempaa niin hiivanahan se saakeli pukkaa. Ja hoidettava kummaltakin, Pännii.

Miten Desire määrittelet ison peniksen ihan senteissä eli pituus ja ympärysmitta?

Kumpi aiheuttaa enemmän kipua tai nautintoa jos pitää valita eli pitkä penis vai paksu penis?

Normaalisti pitkä penis vähintään 18cm aiheuttaa kipua vain jos penis hakkaa kohdunsuuta.
Paksu penis 14cm tai suurempi ympärys esim. normi 16cm pitkä aiheuttaa kipua jos on ahtaat paikat tai liian kuiva. Emätin on yllättävän joustava ja sinne mahtuu kaiken kokoisia peniksiä.

Eli sun ongelma tosiaan ja todennäköisesti voi olla ihan muu fyysinen syy mikä aiheuttaa kipua.
Toki ilman kokomittoja vaikea sanoa mitään, mutta voihan se peniskin aiheuttaa kipuja jos on jotain 20cm pitkä ja 15cm ympärys ja painetaan aina pohjaan asti kunnon rynkytystä.

Liian ison yleensä tunnistaa siitä että penis ei helpolla mahdu sisään ja kipua tuntee heti alusta lähtien.
Jos menee heittämällä aina sisään niin ei ainakaan liian paksu ole.

Hyvä aihe, mutta kirjotustyyli kyllä ihan kamala. Oliko ikää 15v 😅

Voi apua, mikä kirjoitus. On kaksi eri asiaa olla suora ja karkea.

”En nyt missään nimessä tarkoita että miehelläni olisi pieni penis, mutta ei se nyt mikään mahtimela ole” näin kirjoitit 2018 oletko vaihtanut miestä?

Olen käynyt lääkärissä tämän vaivan kanssa useasti, sekä tietty tappomenkkojen kanssa ja lääkäri sanoi että mussa ei ole mitään vikaa vaan miehellä on liian iso 🙂 Sanotaanko näin että en juossut karkuun koska olisi liian iso, mutta on keskivertoa isompi. Eli ilmeisesti mulle liian iso 🤷🏼‍♀️

Mikä tässä nyt oli niin kauheaa? Se että nyt kaikki tietää että tällä miehellä on iso penis? Vai se että naiset uskaltaa puhua ääneen tämmöisistä asioista? Minusta se on mahtavaa! Opetetaan nuoret naiset siihen että ei ole mitään hävettävää hiivatulehduksissa tai menkoissa. Ne kuuluu naisen elämään eikä niitä tarvitse häpeillä. Ei tarvitse hävetä sitä seksiäkään ja sekin tuo mukanaan kaikkea kuten kirjoituksessa tulee ilmi.
Täällä tyypit haukkuu kun kirjoitetaan avoimesti asioista mutta se ois ok jos ne ois nimimerkin takana siveästi foorumilla silloin kun sitä tietoa itse googlettelee omiin vaivoihinsa apua etsien? Se että just teillä kaikilla ei ole tämmöisiä isomunaisia miehiä ja näitä ongelmia, joillakin toisilla voi olla ja ne tuskailee kipujensa kanssa yksin kun onhan se nyt vaan hei noloa tämmöiset pinppi ongelmat!

Juuri näin. Moni nainen kärsii alapää vaivoista ja lääkärit tuputtavat niitä saatanan e pillereitä, kierukkaa tai buranaa avuksi, sit passitetaan kotiin. Asioista pitäisi puhua avoimemmin, joten olisi aika tekopyhää jos saarnailen blogissa että puhukaa avoimesti mut sit en ite uskalla tai laitan anona keskustelupalstalle. Toki olisin voinut muotoilla asian vähän kauniimmin 🙂

Ei hitto miten hyvä teksti😅👌

Kiitos, kiva että tykkäsit vaikka tää herättää tunteita 😀

Hienoa että naiset saavat vertaistukea ongelmiinsa ja sinä pääset avautumaan tästä kamalasta tilanteesta josta joudut kärsimään. Muutenhan tuo teksti oli lapsellista ja naurettavaa luettavaa. Toosan pumppaamista, pimppi, römpsä, toosa, kyrpä, muna.. ehkä se siitä sitten kun ikää tulee 🙂

Olisin voinut muotoilla asian vähän kauniimmin, siinä olen kyllä samaa mieltä. Jälkiviisaus on hieno asia ja virheistä oppii 🙂

Kiitos!!
Olen jo pitkään ihmetellyt samaa! Miksi mulla on tosi usein ja ”ihan väärään aikaan” menkkamaisia kipuja pitkin kiertoa!!
Tämä selittää! Mulla on ihan totaalinen heureka-hetki täällä!

Heureka-hetki 😂😂 oot ihana!

Hyvä kirjoitus! 😊 en ymmärrä mikä joitain tässä oikein hiertää kun voi jättää lukematta jos niin pahalle tuntuu. Itse muuten huomasin myös takaapäin otettaeassa tulevan kipua ja se tuntuu erittäin inhottavalle. Aiemmin näin ei ollut mutta synnytyksen jälkeen vasta tullut, liekkö asia liittyy siihen jotenkin vai onko vain sattumaa kun mieskin pysynyt samana ja synnytyksestä yli 10kk jo 🤔😅

Mullakin asiat muuttui synnytyksen jälkeen, vaikka synnytin sektiolla! Että veikkaisin kyllä et liittyy 🤔 Lääkärithän ei oikein jaksa paneutua asiaan, valitettavasti 😅

Loistava ja huumorintajuinen postaus ihan vakavasta aiheesta! Tykkäsin ja kolahti!

Silti jatkuvat kivut eivät ole normaaleja, vaikka kuinka varsinkin peruslääkärit yrittävät niputtaa niitä siksi. Vulvodyniasta kärsii arvioiden mukaan n. 15% suomalaisista naisista ja harva heistä saa asianmukaista hoitoa. Endometrioosia sairastaa n. 10% naisista ja diagnosointiviive on noin 6-9 vuotta. Endometrioosiyhdistyksen sivuilta löytyy hyvin tietoa aiheesta. Hakeutukaa siis hyvät naiset ehdottomasti hyvään ja ammattitaitoiseen hoitoon, jos oireet jatkuvat ja haittaavat tavallista elämää. Ei kannata mennä edes tavalliselle gynelle vaan suoraan endospesialistille.

Mä en edes ole tiennyt että on olemassa endospesialistejä 🤔 täytyypä tutustua aiheeseen enemmän! Mulle on vaan tyrkytetty e pillereitä, kierukkaa ja buranaa. Sisötutkimuksia ja aukkari on tehty, ei löydetty mitään joten lääkäri vaan totesi että miehellä on sitten liian iso 🤷🏼‍♀️ naisten alapäävaivoja vähätellään tosi paljon, mikä vaan osoittaa että aiheesta pitäisi puhua enemmän!

Nyt ymmärsin tän blogin pointsin.Tarkoitus olikin mainostaa oman murun kalun kokoa.Joko siksi,että hänellä pieni ja tämmöinen julkinen kehuminen auttaisi teitä uskomaan,että onkin iso.Tai ainakin puolisoa.

Taitaa tosiaan olla lapsellinen yritys pönkittää miehen itsetuntoa. Todennäköisesti miehellä ei ole iso, jos kerran kirjoittaja ei itsekään ole siitä varma. Joka tapauksessa kuulostaa siltä, että kyse rakastelutaidon puutteesta enemmän kuin muusta.

Saatte toki spekuloida, mutta some ei kyllä ole oikea paikka ”pönkittää egoa”. Jos olisin huolissani mun miehen egosta en olisi ikinä kertonut täällä blogissa että seurustelen. Täällä jos jossain arvostellaan 🙂

Tottakai, tämän eteen ollaan tehty töitä yli kaksi vuotta. Vihdoinkin sain mainostaa mun miestä 🙂

Sä osasit pukee sanoiksi sen mistä itse oon kärsinyt 10 v ja ajatelut että oon outo nyt 30v ja nyt tajuun että toi miehen kusiletku on liian iso

Et todellakaan ole yksin vaivojen kanssa! 😅

Ja oot kysynyt sun mieheltä, että tällainen pieni intiimiasioiden paljastelu on ”ookoo”?

Tottakai 😄 mun mies ei ole moksiskaan. Tästä eteenpäin vietetään kuulemma ”Andin iso kikkeli”-päivää 7.2! Pistäkää kalenteriin 🙂

Pääsit sitten Iltalehteen asti kertomaan että miehelläsi on ”iso” 😂 No voin kertoa, että aikamoinen mikropenis saa olla että se ei kohdunkaulaa takaapäin nakuttelis. Ja ne hiivat; samaa settiä…ne nyt tuppaa joillakin tulemaan seksin jälkeen. Aina. Nothing New here 😊

Joo, ei yhdyntäkivut tai hiiva ole mitään uutta, näistä asioista ei vaan vissiin puhuta 😄 taitaa olla melko alhainen uutiskynnys tällä hetkellä 😂

No nyt selvisi miksi mullaki on ollu tämän 7vuoden suhteen aikana jatkuvasti alavatsakipuja. Kiitos!! Tutkittu on ja mitään ei löydy, niin tämähän selittää kaiken.

Et todellakaan ole yksin vaivojen kanssa! 😄 joku tossa vinkkasi että saattaisi johtua endosta, eli kannattaa mennä uudestaan lekuriin! 🙂

Pyydä ultratutkimusta tai mieluiten alavatsan magneettikuia. Syynä voi olla myös endometrioosi tai muu, luultavimmin hyvälaatuinen kasvain….. jos siis kipuja ei ole aikasemmin ollut.

Hei kiitos! 😍 Mulle on tehty tavallisia sisätutkimuksia ja aukkari, mutta niissä ei selvinnyt mitään.

Jos pienempi kelpaa niin voin tulla panee

Tämä kelpaa minulle vallan mainiosti, mutta kiitos tarjouksesta! 🙂

Loooistavaa! Raflaavaa teksti joo, mutta hyvä niin. Ihan mahtavaa vaihtelua blogien perushöpinöihin kuten päivän asu tai maailman mahtavin avokadoleipä. Propsit jälleen kerran!

Voi tätä myötähäpeän määrää😁 ei kai lehti tälläisestä sonnasta maksa, voi lapsi raukka kun koulukaverit joskus tämän jutun netistä löytää.

Tarkoitat siis että hänet kiusataan tällaisen postauksen takia? Miten sitten kätilöt, seksiterapeutit, gynekologit, iltalehden seksi-osion ylläpitäjä? Vanhemmilla on vastuu omasta lapsestaan ja kasvatuksesta ja lapsia kannattaa kasvattaa sillä mentaliteetilla että kiusaaminen on väärin. Jos mun lapsi kiusaisi muita lapsia, ihan mistä syystä tahansa, pitäisin kyllä huolen siitä että se loppuu heti. Kiusaaminen on aina väärin ja valitettavan usein se lähtee vanhemmilta ja kasvatuksesta. Siitä että vanhempi puhuu alentavaan sävyyn toisista esimerkiksi aseman, etnisyyden tai varallisuuden takia. Mutta olen kyllä tietoinen siitä että kaikki eivät ajattele samalla tavalla 🙂

Totta kai kiusaaminen on väärin, onko joku tässä väittänyt että se olisi oikein? Monesta asiast vain tietää etukäteen että 99% varmuudella voi johtaa tulevaisuudessa kiusaamiseen..

Jos minä antaisin vaikka tenavalleni nimeksi ”Uuno Urpo Ursukka” niin sata varmasti lastani kiusattaisiin…

Se että kiusaaminen on typerää ja väärin niin ei poista sitä tosiasiaa että kiusaamista esiintyy ja tulee esiintymään myös jatkossa.

Ei tietenkään, mutta se että seksistä, menkoista, hiivatulehduksesta tai yhdyntäkivuista puhutaan ei pitäisi olla syy kiusaamiseen! Toivotaan asioista voisi puhua avoimemmin, ei nämä aiheet kuuluisi olla ”tabua” 🙂

Höpö höpö niille joiden mielestä ”liikaa infoa”. Lähes kukaan ei kirjoita suoraan ja kirosanoja käyttäen joten hyvä sinä! Edellisessä suhteessa mulla tuli joka kerta helkutin kipeeksi alavatsa, ja se värkki oli kyl aika iso. Nykyisellä aviomiehelläni on sopivampi kokoinen ja tadaa, ei kipuja koskaan, ja paljon paremmat orgasmit.

Musta jokainen jakaa niin paljon omasta elämästään kun itse haluaa. Itse en voisi näin suoraan omasta seksielämästäni kirjoitta, mutta ei minua haittaa näitä lukea 😀 JA juuri siksi nämä kirjoitukset on mielestäni tärkeitä, että ne ketkä ei uskalla itse asioista puhua saisivat kuitenkin vertaistukea tai tunteen, että he eivät ole vaivojensa kanssa yksin. Mutta jakaa mielipiteitä tämä asia varmasti 🙂

Olipas mukava aamun piristys 😀

Minä en oikein ymmärrä tätä vinkumista että ”miksi kaikki pitää jakaa somessa”. Seksiin ja muutenkin tällaisiin alapään ongelmiin liittyy jo ihan tarpeeksi turhaa häpeää, ainoa lääke siihen on että asioista puhutaan julkisesti ja häpeilemättä.

Säästää paljon stressiä ja päänvaivaa kun naiset huomaa että eivät ole ongelmiensa kanssa yksin eikä tarvitse itsekseen hävetä ja miettiä että onko tämä ja tämä nyt normaalia. Vertaistukea ja silleen! Ja tietenkään ei ole pakko lukea jos itseä ei kiinnosta/tuntuu liian henkilökohtaiselta tiedolta.

Tietenkään kaikki ei halua intiimiasioitaan julkisesti huudella, eikä tarvitsekaan. Mutta hatunnosto kaikille ketkä niin tekee, mielestäni avointa keskustelua tarvitaan. Itsellekin oli esimerkiksi teininä omaa seksuaalisuutta etsiessä ja ihmetellessä todella suuri apu esim. Youtube-videoista ja blogeista, joissa seksistä puhuttiin avoimesti painotettiin sitä, että kyseessä on täysin luonnollinen asia jossa ei ole mitään hävettävää.

Niinpä juuri! Mutta kritiikistä päätellen tämä oli jo ehkä vähän liian suoraa tekstiä ja olisin varmaan voinut muotoilla tämän jotenkin ”kauniimmin” 😀 Seksistä aijon kyllä jatkossakin kirjoittaa, mutta ehkä modifioin mun twkstejä pari kertaa ennen julkaisemista 😂👌🏻

Siis ihan mahtavaa tekstiä! Ei näissä asioissa oo mitään hävettävää etteikö niistä voisi puhua ääneen.

Kiitos, kiva kuulla että teksti upposi! 😀 Olihan tämä aika suora ja olisihan tätä ongelmaa varmasti voinu vähän kauniimmin ja vähemmän yksityiskohtaisesti esittää 😅 Kirjoitin tämän eilen kuumeessa ja flunssassa, niin tuli ihan suoraa settiä ja painoin vaan julkaise 😂

Voi ei.. mä en henk.koht. ymmärrä miksi nykyään kaikki..siis aivan kaikki pitää jakaa ja kertoa someen? Musta seksielämä on kahden ihmisen niin intiimi ja yksityinen asia. Okei joo seksi luonnollista niinkuin myös kuukautiset tms. Mut silti.

Ymmärän toki, että jotkut postaukset (varsinkin nämä seksi ja menkkapostaukset) saattavat olla joillekin vähän ”liikaa”. Yritän otsikoida nämä postaukset niin suorasti kuin vaan mahdollista, jotta te voitte skipata nämä jos ette tykkää 🙂
Oon aina ollut perusterve, mutta raskausaikana ja sen jälkeen mun terveys on kokenut melko suuren kolahduksen. Blogin kautta olen saanut paljon vinkkejä, koska mun vaivat nyt liittyy enimmäkseen hormooneihin, lisääntymiseen, menkkoihin ja no, seksiin ja alapäähän. Moni on myös saanut näistä postauksista apua ja vertaistukea.
Tiedän että mun kirjoitustyyli on tosi suora, mutta ennen julkaisua yritän aina miettiä että loukkaako tämä postaus ketään. Sellaisia postauksia en tietenkään halua kirjoittaa 🙂

Mä tykkään tästä blogista PALJON, avoimmuudesta myös, MUTTA minusta tälläiset asiat menee jo ”yli”. 🙁

Tosi kiva kuulla että tykkäät blogista 😄 tämä postaus oli ehkä vähän liiankin suora, jatkossa yritän löytää edes jonkun sortin sensuurin! 🙈 Kuten jo vastasin yhteen kommenttiin tossa ylempänä niin yritän laittaa mahdallosimman selkeän otsikon näihin seksi/menkka postauksiin. Jotkut ei tykkää näistä ollenkaan, toiset taas lukee pelkästään näitä. Mun kirjoitustyylihan on aika suora, joten näitä kannattaa ehkä jatkossa ihan suosiolla skipata 😅 toivottavasti löydät muita kiinnostavia postauksia täällä mun blogissa jatkossa, tulossa on ainakin vähän sisustushömppää ja kuvia Bellen synttäreistä ♥️

Hullua tai ei… Mutta oma toosani otti alkuhuuman aktiviteeteista myös sen verta siipeensä, että alushousuiksi kävi vain puuvilla, siteiksi vuokkoset (ei missään nimessä tamppooni) ja vessapaperiksi embo. Muuten oli hiivaa ja ties mitä kutinaa, kirvelyä ja vaivaa. Olen todella kokeillut silloin aivan kaiken, luonnonmukaisesta kovaan lääketieteeseen. Jopa sen ”luonnonjugurttia siteeseen ja housuihin”. Sittemmin jo 12 vuotta samaa saaneena on jo tottunut ja ongelmaton.

Jeeeep, I feel you! Taitaa olla vähän sama ongelma täälläkin! Joku vinkkasi eilen, että jatkuva hiivatulehdus saattaa olla merkki keliakiasta 🤔 Tämän pystyy kuulemma tarkistamaan ihan vaan verikokeella, että kannattaa ehkä käydä tarkistamassa jos olisi tästä kyse? Mä meinasin ainakin käydä 🙂 sen verran työlästä on elää toosavaivojen kanssa 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X