desire nymark - Banneri

Voiko kotitoimiston ja leikkihuoneen yhdistää? Tietysti voi! Varsinkin näin äippälomalla niin tämä on ollut varsin fiksu ratkaisu. Belle on mukana tekemässä töitä, eli leikkimässä. Tämä huone on ollut varsinainen murheenkryyni. Ollaan kokeiltu vähän sitä sun tätä, mutta ensimmäistä kertaa olen lopputulokseen tyytyväinen.

Bellellä on oma pieni sohvasetti, jonka takana meillä on valkoinen sivupöytä. Sohva toimii siinä tavallaan esteenä, joten meidän rehut saavat olla rauhassa. Sivupöydän alaosalla säilytetään lelukoreja. Oikeassa kulmassa näkyy lelukori, missä säilytetään Bellen lempileluja. Sillä tavalla vältetään sitä perinteistä ”tyhjennetään kaikki lelukorit koska haluan YHDEN duplon”.

Vasemmalla puolella huonetta meillä on kolme kirjahyllyä. Niissä säilytetään vähän kirjoja ja firman papereita mutta enimmäkseen niissä on tavaroita joihin pienet käpälät eivät saa koskea. Koriste esineitä, kameroita, objektiivejä, pieniä legoja ja välillä jopa ne ärsyttävimmät pimputi pim lelut saavat pölyyntyä vitriiniovien takana.

Oikealla puolella meillä on työpiste. Sanon meillä, koska Bellelläkin on oma pieni tuoli. Tämän pienen tuolin mun isoisä on omin pikku kätösin nikkaroinut minulle joululahjaksi. Belle istuu välillä mun vieressä piirtämässä, jos editoin kuvia tai videoita. Tasoksi valittiin joku halppis lamitaso Ikeasta, koska arvasin että pelkkä paperi ei välttämättä riitä neidin artistisille visioille.

Pari girl power taulua jotka huutavat ”klisee”, feikki orkidea koska olen onnistunut teurastamaan noin kuusi viatonta uhria viimeisen vuoden aikana. Työpisteen vieressä on meidän vanha kakluuni, mitään muuta jännittävää tässä ”nurkassa” ei oikein ole.

Sellainen pieni status update että flunssa on iskenyt koko perheeseen. Yskää, nuhaa, kurkkukipua ja kuumetta, koko poppoolla. Belle ei oikein halua nukkua, Andreas taas kuorsaa ja meinaa tukehtua. Toivotaan ihmeparaantumista, koska huomenna Bellellä on synttärit. Onneksi niitä juhlitaan vasta lauantaina. Nyt takaisin peiton alle!

Kommentit (4)

Ihana takkahuone/ työhuone 🙂 Kyllä sulla on hyvä maku sisustuksen suhteen 🙂
Kivan näkösiä oli noi vaatteet kans. Itte kans oon enemmän rennoista vaatteista pitävä ihminen 🙂
Mukavaa alkanutta viikkoa 🙂

Mistä noi siniset upeat kalusteet on?

Ne on jollyroomilta! 😍

Moi!
Niin söpö huone ja aika toimivankin oloinen! Tosin, itse en pystyisi tehdä duunia vieressä jos lapsi leikkii 🙂

yst. Pinja Mitrovitch // http://www.pinaycoco.fi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X