desire nymark - Banneri

Tällä viikolla uutisoitiin että menkkaemoiji on tulossa, VIHDOIN! Tätä ollaan odoteltu! Olen useaan otteeseen kirjoittanut menkoista ja haaveillut tamponi-emoijista. Ai mitä, eikö sellaista ole tulossa vieläkään? No miten olisi veriset pikkarit? Ai, sekään ei käy. Me saamme veripisaran. Noniin, onkai sekin jotain. Paitsi että verta voi tulla sormestakin, mutta onhan tuo parempi kuin tomaatti, tulivuori tai japaninlippu.

Monen mielestä tämä kyseinen menkkaemoiji on turha. En ymmärrä, miten se muka voisi olla turha, aika moni ihminen kärsii menkoista useita kertoja vuodessa. Kakkaemoiji löytyy sekä tietty oksennusemoiji ja keskari. No okei, toi keskari on kyllä ihan huikee ja myönnän että olin innoissani kun tämä kyseinen emoiji tuli markkinoille. Mutta onhan se surullista että keskari, oksennus ja kakka on ihan ok, mutta menkat eivät muka ole.

En ymmärrä miksi menkat pitäisi olla tabu, tai kuukautiskivut. Ympäristölle sekä meidän terveydelle olisi tosi tärkeetä että kuukupista puhuttaisi enemmän, tai mitä kuukautiskivuille voisi tehdä. Ei se burana tai panadoli aina ole paras vaihtoehto. Miten terveellisiä hormonaaliset ehkäisyt ovat? Kannattaako sellaisia syödä ”pelkästään menkkojen takia”, vai löytyisikö asialle joku toinen astetta terveellisempi vaihtoehto? Näitä keskusteluja emme tule käymään aivoimesti vielä pitkään aikaan, jos pelkkä emoiji herättää tällaisen kohun ja se on surullista.

Olen tehnyt jonkun verran menkkapostauksia ja niistä olen saanut hyvää palautetta. Ensimmäinen menkkapostaus piti olla nopea täytepostaus, koska makasin jäätävien kramppien kanssa sohvalla ja vitutti. Kyseinen postaus on yksi mun luetuimmista, jonka takia tein ”menkkapostaus sarjan”. Niitä odoteltiin, luettiin ja kehuttiin miten hienoa se on että joku uskaltaa ottaa esille tällaisen ”tabu-aiheen”. Minulle menkat eivät ikinä ole ollut tabu, vittumaisia kyllä, mutta ei missään nimessä tabu. Meidän perheessä aiheesta puhuttiin avoimesti.

Yleensä mun nopeat täytepostaukset menestyvät parhaiten. Silloin en oikolue enkä analysoi. Kirjoitan ja julkaisen. Välillä menee vähän yli, kuten mun postaus yhdyntäkivuista jolla oli raflaava otsikko. Tämä postaus pääsi Iltalehteen otsikolla ”Miehelläni on liian iso penis” ja se pomppasi Iltalehden luetuimmaksi jutuksi. Uutiskynnys oli ilmeisesti harvinaisen matala ja aiheena oli täysin normaali asia, eikä mitään uutta, mutta silti se nousi luetuimmaksi. Mielestäni tämä osoittaa että emme uskalla puhua seksistä, alapäävaivoista tai menkoista avoimesti, vaikka aihe ilmeisesti kiinnostaa ihmisiä.

Olisihan mun teini-ikä ollut paljon helpompi jos tamponeissa ei olisi ollut mitään noloa. Jos olisin voinut lähteä vessaan tamponi ylpeästi kädessä. Mutta ei, hirveät ninjailut ettei vaan kukaan tiedä että täällä muuten vietetään hilloviikkoa ja nyt vaihdetaan tamponia. Yksi mun kavereista sanoi kerran, että ne ihmiset joilla ei ole roskista vessassa ovat saatanasta. Onhan toi periaatteessa totta, että silloin iskee paniikki. Vaikka roskista olisi olemassa niin tamponin heittäminen roskiin sellaisenaan on noloa. Vähintään 3 kierrosta vessapaperia tamponin ympärille, silloin se on tarpeeksi huomaamaton ja sitten vasta roskiin.

Alapäävaivat ovat aina sellainen mysteeri. Onko tämä normaalia? Kyllä se varmaan on, en halua gynelle, iik. Menkat kuuluu olla kivuliaita, se on normaalia. Paitsi että kokonaisen buranapurkin vetäminen ei ole normaalia. Eihän kukaan nyt voi jäädä pois töistä menkkojen takia? Ei menkat ole sairaus! Ei tietenkään, mutta jos kipu lamauttaa koko kehon ja taju meinaa lähteä niin se ei ole normaalia. Endometrioosista ei tiedetä paljon mitään, eikä myöskään vulvodyniasta. Olisiko hiivatulehdus normaali asia ilman Canestenin harvinaisen ärsyttävää mainosta?

Vaivoihin tuputetaan e-pillereitä, kierukkaa ja buranaa. Jos ehkäisy ei ole vaihtoehto vauvahaaveiden takia niin käsketään aloittamaan e-pillereiden käyttöä tai laittamaan kierrukkaa synnytyksen jälkeen. Siihen saakka käytetään buranaa, tai hyvällä tuurilla jotain vahvempaa särkylääkettä. Moni ihmettelee varmasti, mitä hyötyä emoijista olisi. En oikein itsekään tiedä, mutta jos pelkkä menkkaemoiji saa tällaisen megalomaanisen reaktion aikaiseksi koska se olisi ”ällöä” ja ”turhaa”, niin sellainen pitäisi ehdottomasti olla olemassa. Menkat ei ole ällö asia.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X