desire nymark - Banneri

Remontin keskellä sisustus on vähän jäänyt, varsinkin meidän olohuoneessa. Nopeasti vaan telkkari seinälle, Andreaksen tv taso, perinteiset Ikean Ektorp sohvasetti joka löytyy joka toisesta kodista, äidin kattokruunu kattoon koska mitä muuta tänne nyt keksisi torniosassa ja nukkamatto. Valkliset verhot ja harmaa nukkamatto, pari vaaleanpunaista sisustustyynyä ja se oli siinä. Mutta tuntui tylsältä.Sohvapöytä on vanha kirjoituspöytä, jonka Andreas on maalannut. Siihen vaihdettiin myös kultaiset vetimet, koska meillä on aika paljon kultaisia yksityiskohtia meidän kodissa. Nukkamatto ei ollut kaikista helppokäyttöisin vaihtoehto taaperon kanssa, joten vaihdettiin juuttimattoon. En kyllä tiedä onko tämäkään yhtään sen fiksumpi vaihtoehto, mutta olkkariin tuli paljon rennompi ja maanläheisempi fiilis.
Meidän olkkarissa on neljä ikkunaa, joten valoa tästä huoneesta ei ainakaan puutu. 5 metrin kattokorkeus antaa avaran tunnelman ja muutenkin tykkään tästä huoneesta, varsinkin nyt kun me päästiin sisustuksen kimppuun. Hankittiin vähän rehuja ja iso palmu, en tiedä ovatko nämä nyt saattohoidossa meillä vai jäävätkö ihan pitkäksi ajaksi. En siis todellakaan ole mikään hortonomi.
Sain ahaa-elämyksen ja siirsin kirjahyllyt mun työhuoneesta tänne olkkariin. Seinä missä telkkari roikkuu on vähän päälle 4 metriä pitkä, joten se on ollut vähän tyhjän oloinen ja meidän telkkari on näyttänyt pieneltä postimerkiltä. Andreas halusi tottakai heti hankkia jäätävän kokoisen telkkarin tänne, mutta minä en oikein lämmennyt ajatukselle. Rahaa on upponut remppaan sen verran, että kaikkea ei voi saada, vai miten se meni.

Kirjahyllyjen stailaaminen on muuten harvinaisen vaikeaa! Tällä hetkellä vitriiniovien takana on asioita jotka Belle on yrittänyt pistää muusiksi. Sisustukseen kuuluu tietty myös Bellen vaaleanpunainen Hello Kitty säkkituoli, joka nyt ei varsinaisesti sovi joukkoon, mutta meidän mielestä lapset saavat ”näkyä sisustuksessa”. Keinuhevonen, jonka minun isoisä on minulle nikkaroinut joululahjaksi, pääsi paraatipaikalle.

Kaksi tähtikartta – taulua ollaan saatu seinälle. Toisessa on tähtitaivas sinä yönä kun Belle syntyi, toisessa sinä yönä kun me tavattiin Andreaksen kanssa. Vaaleanpunaiset koristetyynyt saivat jäädä, mutta nyt kun katselen näitä kuvia huomaan että valko/mustat ehkä sittenkin sopisivat tänne paremmin. Sen oman tyylin löytäminen on välillä aika haasteellista, mutta eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa.

Kommentit (10)

Vau! Teidän koti on upea! Ihanan kutsuva ja kotoisa 😍

Moi! Mistä oot ostanu maton? Kävis mullekin olkkariin tollanen, mutta ainakaan hobbyhallista en uskalla tilata, kun näyttää kuvassa niin tummalta..

Ikeasta, nimi taisi olla Lohals 😄 Se on juuttimatto, ekat 3 päivää haisi ihan hirveälle ja meinasin jo palauttaa mut onneks haju sit lähti 😂😂

Ompa hieno tähtikartta! Voisin ite harkita lapsen syntymäpäivästä kyseisen, oliko kuin kallis? ☺️

Olisikohan ollut 40-50€/kpl, eli aika hintava julisteeksi mutta se materiaali on kyllä tosi laadukas 😊 Kehykset ostettiin sitten Ikeasta 👌🏻

Kiitos vastauksesta🙂 vähä aika sitte löysin sun blogin ja vlogin ja kumpaakin tulee nyt seurattua ahkerasti👌 täällä reilu 2 vuotiaan tytön yh-äiti🙂

Ai vitsi, tosi kiva kuulla 😍 ja hei tsempit sinne! Muistan niitä aikoja kun olin yksin Bellen kanssa. Riittää kyllä tekemistä ainakin 🙈♥️

Mistä noita tähtitaivastauluja saa? 😍

Instagramissa löysin sellaisen käyttäjän ku @thenightskyio ja sitä kautta tilasin! 😍 Nää on ihan törkeen kivat, mä oon sellainen horoskooppi-hörhö 🤣💕

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X