desire nymark - Banneri

Remontti on taas edistynyt ja tällä kertaa hyökättiin vaatehuoneen kimppuun. Tämä on sellainen projekti joka on jäänyt roikkumaan, kunnes minulla meni hermot ihan totaalisesti kun ”mikään ei mahdu mihkään ja tavaroita on joka puolella ja voi helvetti”. Kyseessä ei siis ollut sellainen Carrie Bradshaw ”en tarvitse sormusta kunhan hommaat mulle ison vaatehuoneen” – tilanne.

Huone maalattiin valkoiseksi ja lattiakin meni vaihtoon. Remontin alkuvaiheessa meinasimme ensin uusia lattian, koska olisimme halunneet parkettia laminaatin sijaan. Pienen pähkäilyn jälkeen päätimme kuitenkin että laminaatti saa jäädä, kunnes lapset ovat kasvaneet eivätkä saa aikaiseksi niin paljon tuhoa. Tässä huoneessa laminaatti oli kuitenkin kärsinyt sen verran, että tässä lattian vaihto oli pakollinen. Valittiin tummanruskea kalanruoto laminaatti.

Remontin jälkeen heitimme vanhat vaatekaapit paikoilleen ja todettiin että tilasta tuli aivan liian ahdas. Onneksi Ikeassa oli kaikki pax-vaatekaapin rungot alennuksessa. Suunnitteluvaiheessa meinasin kyllä heittää läppärin seinään muutaman kerran, mutta pienen venkslaamisen ja mittaamisen jälkeen saatiin toimiva ratkaisu. Ostettiin 5 uutta vaatekaappia, sekä tangot, hyllyt ja laatikot. Hinnaksi tuli loppujen lopuksi vähän päälle 600 euroa.

Tämä oli sellainen hetki kun en olisi jaksanut olla aikuinen. Kuka ajatteli nuorempana että pelkkiin vaatekaappeihin uppoisi reilu 600 euroa? Voiko ihminen ostaa mitään tylsempää. Toisaalta nykyään koen että kunnon säilytys on sitä oikeeta luksusta. Se että kaikella on oma paikkansa ja asiat ovat järjestyksessä. Mieheni oli sen verran kiltti, että kaiken rakentamisen jälkeen sain napata itselleni 3 vaatekaappia. Sain ihan omat hyllyt käsilaukuille ja omat laatikot alusvaatteille. Kuten sanoin, luksusta.

Pieni kinastelu saatiin toki aikaiseksi, näin pms aikaan siihen ei tarvita kovinkaan paljon. Andreas meinasi ensin virittää tänne huurrelasillisen liukuoven. En oikein lämmennyt idealle, koska en millään voinut uskoa että liukuoven kiskot kestäisi Bellen käsittelyä kovinkaan pitkään. Muutenkin olen yrittänyt välttää lasiset pinnat sekä lasiset koroste esineet, ihan vaan koska ollaan lapsiperhe. En jaksa siivota lasinsirpaleita enkä jaksa olla pyyhkimässä koko ajan. Lasiovea ei siis tullut.

Koin hirveän ikäkriisin 25 vuotiaana, mutta minun on pakko sanoa että 26 on aivan mahtava ikä eikä se lähenevä 30 enää tunnu niin huonolta. Säilytys tuntuu luksuskselta, rahat sijoitetaan taloon ja panostetaan laatuun. Ennen ostin ihan hirveästi halpoja rättejä, jotka kestivät muutamia pesuja kunnes saumat repeili tai kangas nukkaantui. Ennen painoin 50kg, nykyään 58kg joten pidin aika kattavan konmari session ennen vaatehuone remppaa. 50% vaatteista annoin pois enemmän tarvitseville ja 20% olivat niin huonossa kunnossa että niistä tuli ”rempparättejä”.

Seuraava projekti olisi käytävän maalaaminen. Sen jälkeen meillä on vaan Bellen vanha huone sekä sauna jäljellä. Sitten olisi koko projekti valmis ja voidaan keskittyä pihahommiin, jee. Vuodessa kerettiin rempata olohuone, keittiö, takkahuone, kodinhoitohuone, kylpyhuone, vessa sekä kaksi makuuhuonetta. Onkohan nämä nyt sitten ne kuuluisat ruuhkavuodet?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X