desire nymark - Banneri

Eilen pistettiin ensimmäinen Gonal-F pistos. Annos oli 125IU, joka on aika paljon isompi kuin viime kerralla. Silloin päiväannos oli vaan 37,5IU. Tällä kertaa itse pistäminen meni paremmin, koska sehän oli meille jo tuttua puuhaa. Tunti ennen pistämistä länttäsin emla-laastarin kiinni vatsamakkaraan. Andreas hoiti itse pistämisen ja minä katselin Pernilla Wahlgrenin Maailmaa samalla. Pientä kirvelyä, mutta ei kipuja eikä mustelmia.

Porvoon apteekissa oli yksi 300IU Gonal-F kynä, joten aloitettiin hoidot sillä ja tilattiin 900IUn kynä. Tänään käydään hakemassa toinen kynä sekä Fyremadel jarrupiikkit. Toi emla laastari oli kyllä ihan käytännöllinen, mutta mun mielestä voide puudutti ihon paremmin. Yhdessä pakkauksessa oli kaksi lastaaria ja sillä paketilla oli törkeän suolainen hinta. 13,32€ kahdesta laastarista, pelkästään koska olen nössö. Voi jestas. Välillä itseäni vituttaa olla tällainen velliperse. Vituttaa muutenkin olla näin herkkä ja saamaton ihminen. Ensimmäinen piikki ja tänään olen kävellyt puoliunessa ja voivotellut päänsärkyä.

 

Jollain ihmeen konstilla gonal-fällä on mulla sellainen outo sivuvaikutus jonka takia kirkkaat valot ja kovat äänet saavat aikaan hirveän päänsäryn. Eilen katseltiin telkkaria Andreaksen kanssa ja minulla oli vaikeuksia nähdä tekstiä kunnolla. Tänään oli ihan mahtava sää, mutta kevätaurinko ja lumi ei nyt ollut minulle se paras mahdollinen kombo. Heitin super isot aurinkolasit päälle (sellaiset jotka oli muodissa 10 vuotta sitten, tiedän) ja siihen päälle vielä lippis. Meinasin jo sortua valittamiseen mutta pidin ne omat ”saatanan kevät ja helvetin aurinko” – mielipiteet ihan omana tietona. Meillä oli oikeasti tosi kivaa Bellen kanssa tänään, päänsärystä ja väsymyksestä huolimatta.

Liha ei vielä ällötä, kuten viimeksi, mutta kahvi ei oikein maistu. Andreas on taas iskenyt hössöttäjä vaihteen päälle. Eilen illalla mies parka lähti tankkaamaan mun autoa, niin että mun ei tartte ja siinä samalla sain Ben&Jerrys jäätelöä. Koko ajan tulee viestiä miten mä voin, miten mä jaksan, tarvitsenko mitään. Mun vointi on muuten ihan ok, mutta tuntuu ihan siltä ku olisi krapula. Väsyttää, päätä särkee, tekisi vaan mieli nukkua. Menkat ovat edelleenkin päällä ja nekin vaikuttavat. On alavatsakipuja ja runsaan vuodon takia väsyttää. Jätin kipulääkkeet pois, en tiedä onko sillä nyt oikeasti mitään väliä koska punktiossa annetaan aika vahvat mömmöt mutta en halua riskeerata mitään. Pystyn kyllä olemaan ilman buranaa.

Työpäivän jälkeen Andreas tuli kotiin, antoi välipalaa Bellelle ja siivosi leluja rikkalapion kanssa. Termiitti ja hössöttäjä lähtivät kauppaan ja apteekkiin, minä jäin kotiin lepäämään. Kuvattiin muuten eilisen pistoskerran sekä tietysti vähän fiiliksiä ja tavallista vlogimatskua, mutta en uskalla editoida mitään tänään. Pelkään että tietokoneen edessä töllöttäminen saisi migreenin aikaan. Ehkä tämä on sellaista alkukankeutta, jospa helpottaisi ja menisi parempaan suuntaan kunhan keho vähän tottuu. Huomenna käyn ottamassa verikokeen, tarkkstetaan HIV ja hepatiitti ja otetaan pvk eli pieni verikoe.

Jotenkin minusta tuntuu että näistä postauksista tulee hirveän sekavia. Jos teillä on jotain kysyttävää niin laittakaa kommenttia, mun pää ei oikein toimi ihan täysillä tällä hetkellä joten jotain oleellista infoa saattaa jäädä mainitsematta. Nämä ovat sellaisia ”päiväkirja-tyyppisiä” postauksia. Välillä on ihan kiva tehdä tällaisiakin. Tähän loppuun listaan vielä miten paljon rahaa lääkkeisiin ja lääkärikäynneille menee, koska se lienee kysytyin asia hoitoihin liittyen 🙂 Gonal-Fästä ja Fyremadelista saa kela-korvauksen ja hinnat ovat asiakkaan hinta, eli hinta korvauksen jälkeen. 

KUSTANNUKSET

LÄÄKÄRIKÄYNNIT

IVF-suunnittelukäynti 37,20€ x2 

Yhteensä 74,40€

LÄÄKKEET

Gonal-F 300iu  90,31€

Gonal-F 900iu  191,74€

Fyremadel  65,37€

Emla laastarit  13,32€

Emla voide x2  26,64€

Yhteensä 387,38€

LOPPUSUMMA: 461,78€

Kommentit (11)

go, go, go tyttö – niin jännä oon! 🙂 terveiset tallinnasta virosta 🙂

Muistan kun itse pistin gonalia ja ei se piikki enempää tunnu kuin nipistys minkä tunnet emla laastarista huolimattakin. 🙂 se piikki on tosiaan niin pienen pieni ettei se tunnu samalta kuin rokotus tai verikoe. Mutta ymmärrän kyllä jos haluaa varmuudeksi käyttää emlaa niin ei tarvitse jännittää niin paljoa. Tsemppiä hoitoihin, toivon parasta! T. Entinen piikkikammoinen

Tsemppiä hirmuisesti pistoksiin! Toivottavasti olo alkaa helpottamaan ajan kuluessa, eikä krapulainen olo jatku loputtomiin. Oon alusta alkaen seurannut teidän matkaa, oot ihan huikea!

Tsemppiä pistoksiin! Jännä miten kovasti tuntemattoman ihmisen ivf voi jännittää 😀 mutta peukut pystyssä täällä! 🙂

Har nyss börjat läsa din blogg, så intressanta ämnen du skriver om. Speciellt den här resan ska bli intressant att följa eftersom det är något helt nytt och obekant för min del. Tack att du vill dela med dig!

Kannattaa kokeilla puuduttaa jääpalalla sitä pistokohtaa, puutuu varmaan paremmin kun emlalla :p Ja jos kerran kokeilisit ilman mitään huomaisit ettet mitään puudutuksia edes tarvi koska se ei oikeasti tunnu miltään

Ainakin halvempi keino 😀 toi on mulle enemmänkin sellainen psyykkinen juttu. Mulla on ollu maailman pahin neulakammo, oon vasta toipumassa siitä. Mut jos noi emlat nyt loppuu kesken niin mennään varmaan ilman 😄

Pilkunviilaja täällä. Pakko korjata että pvk:lla yleensä viitataan pieneen verenkuvaan. Sori tästä, tsemppiä hoitoihin. Toivotaan että tärppää nopeasti. 😊

Piti oikein tarkistaa et mitä ihmettä mä oon kirjoittanu 😂 tarkoitin siis pieni verenkuva. Pieni verikoe, mitä hittoa nyt taas 🤣 kiitos ja hyvä että korjasit! 😁

Jos vielä viilataan pilkkua niin PVK tarkoittaa oikeasti perusverenkuvaa, ei pientä verenkuvaa🙊
Mutta jokatapauksessa tsemppiä hoitoihin, toivotaan että ekalla tärppää! Täällä odotellaan esikoiselle pikkusisarusta 7/19 ja kaikki raskaus- ja vauva jutut saa ihan sekaisin 😍 Toivottavasti pääset pian nauttimaan pienokaisen odotuksesta 😘

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X