desire nymark - Banneri

7 lähdettiin kohti Naistenklinikkaa, minä tärisin ja vitutti ja ois tehny mieli kieltäytyä koko hommasta. 8:15 päästiin huoneeseen missä oli kaksi lepotuolia, sain pukea sairaalavaatteet ja kysyttiin jos haluan rauhottavaa lääkettä ja minähän halusin! Yksi rauhottava tabletti ja kaksi buranaa, sitten iskettiin kanyyli. Kerroin hoitajalle että viime kerralla tämä kesti 45 minuuttia ja hoitaja oli tosi ymmärtäväinen että sitten tietty pelottaa. Tällä kerralla laitto onnistui ekalla yrityksellä, jee!

Rauhottava lääke oli ehkä maailman paras keksintö. Tuli sellainen rahallinen fiilis, ihan kuin humalatila mutta ilman pahoinvointia. Punktiossa tunsin pientä nipistystä, mutta ei sen kummempia. Juteltiin siinä niitä näitä. Puhuttiin mun synnytyksestä ja lääkäri siinä ihan innoissan kyseli kaikkea. ”Niin, sä oot se joka synnytti Porvoossa vaikka siellä ei enää ollut synnäriä! Mä muistan tän tapauksen”. Mulla oli niin hyvä ”humalatila” päällä että en edes miettinyt koko punktiota, lääkäri sitten vaan sanoi että se oli siinä. Täysin kivuton prosessi siis.

Keräyksen jälkeen pääsin leoptuoliin makaamaan, sain jogurtin, tuoremehua ja mehukeittoa. Andreas kävi kahvilasta hakemassa kahvia ja leipää. Kanyyli poistettiin ja sitten vaan istuttiin. Kyseltiin vointia, mitään vuotoa ei ollut eikä pahoinvointia. Minua vaan väsytti ja oli sellaista menkkamaista kipua. Kaksi tuntia oltiin tarkkailussa, kerrottiin että saatiin 22 monasolua kerättyä ja sitten päästiin kotiin. Labran tuloksia voimme seurata oma polkun kautta ja jos nyt kävisi niin että emme saa yhtäkään alkiota niin meille ilmoitetaan. Muuten siirto tehdään ensiviikon tiistaina.

Koko toimenpiteestä jäi tosi hyvä fiilis. Mukavat hoitajat, mukava lääkäri ja rauhallinen fiilis. Saikkua sain tältä päivältä sekä huomiseksi. Nyt pitää vaan levätä ja juoda paljon vettä. Rankin osuus on siis ohi. Nyt odotellaan vaan sitä siirtoa ja silloin alkaa myös lugesteronin käyttö, mutta piikkejä ei enää tule. Raskaustestin saan tehdä 2.4. Mitään muuta kerrottavaa minulla ei oikeastaan ole, toimenpide meni niin hyvin. Tulen sitten tänne kertomaan miten labran puolella menee!

Kommentit (12)

Ai vitsit, meillä on sitten alkionsiirto samana päivänä, mulla vaan PAS ja Tays:sissa! ☺ Ihanaa, kun on kohtalotoveri. Mä täällä vedän aspiriinia ja estrogeeniä, huomenna alkaa vielä keltarauhashormoni ja kortisoni..

Tosi kiva kuulla, että toimenpide sujui noin hyvin. Antaa varmasti positiivista mieltä yleensäkin näille hoitotoimenpiteille, kun hyvinkin jännittävä asia sujuu paljon paremmin kuin osasi odottaa.

Ja toivottavasti kaikki sujuisi loppuun asti yhtä kivuttomasti 🙂

Ihana kuulla että kaikki meni hyvin! Toivottavasti noista munasoluista riittää pakkaseen asti 🙂 mulla saatiin enimmillään neljä munasolua joten tuo sinun määrä kuulostaa aika hurjan hyvältä 😀

Va skönt att höra om hur positiv upplevelse punktion va för er! 🙏🏼 Vi ska snart själv genomgå samma sak också i Naistenklinikka så de va en lättnad att höra om hur bra de gick för er 💛 ja vet int om de funkar så men ja misstänker att ni fick vår plats för vi mådest skjuta opp hoiton p.g.a. mina dåliga järnvärden. Så vi ska iställe börja förhoppningsvis i mitten på april 🌷
Hoppas många ägg blir befruktade o att ni får en fin alkio tibaks på tisdagen o många ti frysen 😍🙌🏼

Aaah, då e de faktiskt troligtvis så att vi fick er plats! 😀 För vi sku ju först börja i april. Skit dedär me järnvärden :/ kan bara tänka mej hur besviken man blir om de skjuts upp av sånt. Hoppas i alla fall ni slipper å startta så snabbt som möjligt, å dendär punktion e faktiskt ingenting att vara rädd för 🙂 den där lugnande medicinen va some heavy shit å den kan ja rekommendera lämpimästi! 😀 ♥️

Nyt täytyy kommentoida, oon niin kauan sun blogia lukenut 🙂 Upeasti selvisit punktiosta ja aivan varmasti tuollaisella munasolumäärällä saatte alkioita! Siellä ne nyt labrassa hedelmöittyvät! Tsemppiä kovasti jatkoon teille! Itselle juuri alkion siirto tehtynä, ensi viikolla sais testiä tehdä.

Ihan uskomatonta, että nyt se sitten on jo hyvin käynnissä toi teidän prosessi! Ihanku oisin vasta lukenu siitä sekaannuksesta! Paljon onnea ja lepoa! Muista syödä jotain ja juhlia tätä lempiruuan kanssa!

Kiitos ♥️ Ja äläpä, miten tämä on mennyt näin nopeasti 😀 Jotenkin tämä hoito oli paljon helpompi, kun pistokset ei jännittäny ja tiesi edes vähän miten hoidot menee 😄

Kiva kuulla että jäi hyvä fiilis tosta ja oli täysin kivuton. Itsellä sama edessä niin on ollu kiva seurata sun hoitoja. Jännitän teidän puolesta ja toivon oikeen paljon plussatuulia❤️

Tsemppiä hoitoihin! ♥️ Punktio vaikuttaa tosi pelottavalta mutta oli oikeasti tosi nopea ja kivuton toimenpide 💁🏼‍♀️ Toivotaan plussatuulia!♥️

Ai vitsi, kiva juttu 😍 Onko sullakin testipäivä 2.4? Toivotaan plussatuulia! 🥰

Joo, tosi hyvä sattuma ☺ Mulle ei annettu tarkkaa testipäivää, sanoivat vaan tänään kun kävin ultrassa, että kannattaa testata noin kaksi viikkoa siirron jälkeen, tai vähän aiemmin. Ja niinpä, todellakin! ❤❤

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X