desire nymark - Banneri

Tänään on piinapäivä 7 ja KP25/30. Eilen tuli vähän veristä tuhrua, joka sai melkoisen paniikin aikaiseksi. Moni laittoi viestiä, että on varmaan kiinnittymisvuotoa. No, eipä tainnut olla, koska tänään niagara käynnistyi. Voi vittu mitä paskaa sanon minä. Naistenklinikka meinasi kuitenkin että alkuraskaudessa voi esiintyä jopa runsasta vuotoa, joten Lugesteronin käyttö jatkuu testipäivään saakka. Emme kuitenkaan odota että tikkuun ilmestyisi kaksi viivaa 2.4, koska nämä ovat kyllä ihan selkeät menkat ja vieläpä erittäin runsaat sellaiset.

Rinnat ovat niin kipeet, että joudun käyttämään urheiluliivejä jopa öisin. Naama kukkii edelleenkin, vatsaa pömpöttää ja alavatsa on kipeä. Väsymyksen takia olen joutunut ottamaan yhdet päikkärit joka päivä ja se jos jokin ärsyttää. Ennen en ole ikinä pystynyt nukkumana päikkäreitä, nykyään en pärjää ilman?! Mun oma laiskuus ottaa päähän, kun en saa yhtään mitään aikaiseksi. Kevätsiivous olisi ihan kiva saada alta pois, mutta kai sitä kerkee myöhemminkin. Andreas taas puuhailee jotain koko ajan. Bellekin on ollut isänsä luona perjantaista lähtien ja tulee vasta kotiin huomenna. Tämä on meidän pisin aika erossa ja ikävä on luokkaa maksimus.

Päällimmäinen fiilis on tietysti pettymys. IVF hoito meni tosi hyvin, tällä kertaa jopa ilman säätöä ja alkio oli huippuluokkaa. Silti ei tullut tärppiä. Koko päivän olen miettinyt missä meni pieleen, tehtiinkö jotain väärin vai oliko meillä vaan huono tuuri. Oikeastihan analysointi ei auta, vaan meidän pitäisi työstää tätä meidän pettymystä ja mennä kohti pakastealkion siirtoa. Huhtikuussa on pari punaista kalenteripäivää pääsiäisen takia, joten meidän tuurilla siirto varmaan osuu just siihen. Voi luoja että nämä asiat voivat mennä ihon alle. Että se pettymys voi olla näin kova, vaikka tiedettiin että ekassa kierrossa tuskin tulee tärppiä. 

Meidän pitäisi siis vielä odottaa viikon, ennen kuin me saamme lisää vastauksia. Piinaviikot ovat todellakin yhtä piinaa ja tunteiden vuoristorataa. Ensiviikon tiistaina ollaan sitten viisaampia ja yritetään nyt heittää pari kiloa jäitä hattuun. Onko teillä kokemuksia runsaasta vuodosta tukilääkkeestä huolimatta? Onhan tämä nyt vaan outoa että niagara käynnistyy Lugesteronista huolimatta ja vieläpä 6 päivää ennen kuin menkat edes pitäisi alkaa!

Kommentit (11)

Täällä oli sama kohtalo, tosin menkat alkoi kyllä mulla päivälleen sillon millon ”pitikin” kiertopäivien puitteissa. Pettymys on kyllä suuri, mutta minkäs tälle mahtaa ja eikun kohti uutta kiertoa ja varmaan haluuvat vielä pitää välikierron. Kaksi huurunenää on pakkasessa, jospa niillä tulisi toivottu lopputulos -meille molemmille. Kyllä voi ihminen olla pettynyt omaan kroppaansa ja pahasti. 🙁

Naistenklinikalla mekin hoidossa ja juuri eilen sain ohjeeksi jatkaa normaalia elämää raskaustestiin asti. Meillä lapsettomuushoitoja jo monta vuotta takana, yksi ivf lapsi ja nyt yritämme toista. Ärsyttää kommentointi, että ”oletko tietoinen alkoholi jne vaaroista” siinä kohtaa, kun yritystä takana jo ihan sairaan monta vuotta. Mielestäni juurikin lasillinen viiniä on tosi ok. Tsemppiä teille hoitoihin! 🙂

Alkoholihan ei ikinä suositella, mutta näin hoitojen aikana on mun mielestä tärkeetä että eletään suht normaalisti. Eihän kukaan luomusti yritettävä edes tiedä tarkkaa hedelmöittymispäivää, silloin yleensä eletään ihan normaalisti plussaan saakka 😀 Jos ruvetaan elämään ”hysteerisen terveellistä” elämä hoitojen aikana niin pääkoppa joutuu aika koville. Elämä pyörii muutenkin hoitojen ympärillä koko ajan. Kaikki lääkärikäynnit, lääkkeet, jonot, lasketaan kiertopäiviä jne. Kyllähän ne hoidot on vahvasti läsnä koko ajan! Jos hoidoissa roikutaan kauan niin nehän kaappaa koko elämän jos analysoidaan liikaa. Onnellisuus ja mahdollisimman alhainen stressileveli vaikuttaa myös kiinnittymiseen 🙂
Luulen kyllä että tässä tarkoitettiin pelkkää hyvää, mutta ymmärrän että sua ärsyttää 😀 kiitos ja tsemppiä sinnekin ♥️

Ja panadol tosiaan on nykytiedon valossa ihan ok, tulehduskipulääkkeiden kanssa kannattaa olla tarkempana. Tsemppiä tuleviin yrityksiin ja terkut Bellelle!

Moikka!
Ikävä kuulla, että tällä kertaa kävi näin. En todellakaan halua syyllistää, mutta tällä hetkellä tutkitaan hirveästi alkoholin vaikutusta alkion kiinnittymiseen ja yksityisellä puolella kehotetaan alkoholin käytön lopettamiseen jo hoitojen alussa. Lisäksi osa tulehduskipulääkkeistä estää alkion kiinnittymistä(tarkemmat lääkeaineet löytyy ainakin mehiläisen sivuilta). Toivon todella, että olette tämän tiedon saaneet naikkarilta, mutta uskallan epäillä. En toki tiedä kuka on juonut ja mitä, mutta laivakuvissa oli kaksi lasia ja halusin teille tämän tiedon tuoda esille. Toivottavasti teillä oli mukava risteily! Ja onnea jatkoon!

Kyselin asiaa naistenklinikalla ja sanoivat et Panadolia saa ottaa (varsinkin punktion jälkeen) ja kyselin tosta alkoholista ja sanoivat että yhden lasin viiniä voi hyvin ottaa 🤔 Luin myös eräästä lapsettomuusryhmästä että jotkut ovat juoneet yhden lasin punkkua päivässä kiinnittymistä varten. Tiedä sitten 🤷🏼‍♀️😀

Onpa kurjaa 🙁 Mutta ens kerralla sitten, jos nyt kävi niin, ettei ekalla tärpännyt! Kovat tsempit teille.

Täällä kävi samalla tavalla, että ennen Lugejen loppua alkoi vuoto. Nyt taukokierron jälkeen uutta yritystä. Meillä yksi IVF/ICSI (osa hedelmöitettiin ivf ja osa ICSI) takana, josta esikoinen sai alkunsa. Kolmas siirto toi hänet. Tauko kierron jälkeen vaan uutta yritystä. 🙂

Tuntui kyllä pahalta huomata instasta, että vuoto on alkanut :(. Itse vuosin verta raskauden alussa ja elin epätoivossa viikolle 10 asti, jolloin kuulin alkion elävän. Keskenmenon jälkeen tuo kokemus oli kamala…

Voimia hoitoihin <3

Voi ei, mä oon täällä jännittänyt teidän puolesta 🙁

En tiedä miksi mun kierto meni niin sekaisin 🤔 mutta uusia menkkoja ei oo tullu, eli vissiin oli sitten vaan erikoisen lyhyt kierto.. Pahin on just tämä omaan kroppaansa pettyminen. Mutta eihän tälle mitään mahda, pitäisi vaan löytää sitä motivaatiota ja jaksamista uuteen kiertoon. Toivotaan plussatuulia meille molemmille! 🥰

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X