desire nymark - Banneri

Tänään meillä oli projektina keittiön kevätsiivous. Belle oli tosi reipas, heitti roskis roskikseen ja oli mukana pyyhkimässä keittiönkaappeja. Ennen meillä oli tumma keittiö ja sitä en joutunut hinkkaamaan yhtä usein kuin näitä valkoisia kaappeja, mutta on tämä valkoinen vaan niin mielettömän valoisa ja raikas.

Seinien väri oli meille oikea murheenkryyni. Andreas rakastui tikkurilan serpentiiniin, joka on melko rauhallinen ja harmoninen vihreänharmaa. Tuskailin valinnan kanssa yli viikon, koska en vaan voinut kuvitella itselleni vihreetä keittiöitä. Onneksi uskalsin mennä tällä valinnalla, koska kaikista väreistä mitä meidän talon seinistä löytyy tämän on ehdoton lemppari! Tykkään tästä väristä niin paljon, että mennään tällä samalla serpentiinillä meidän kolmannessa makkarissa joka on työn alla tällä hetkellä.

Vaikka meidän keittiö on rempattu lattiasta kattoon, ollaan pysytty melko ”vanhalla linjalla” sisustuksessa. Ruokapöytä on mun äidin vanha, joka on ollut tässä talossa jo yli kolmekymmentä vuotta. Bellen syöttötuoli on melko retromäinen ja sen löysin tori.fi:n kautta. Andreaksella oli kätköksessä vanhoja sisustusesineitä, purkkeja, purnukoita, vanha keittiövaaka ja vanha kattolamppu joka pääsi keittiöpöydän yläpuolelle. Sopivasti uutta ja vanhaa!

Vaikka keittiön valmistuksesta on reilu vuosi, emme vieläkään ole löytäneet sopivia verhoja tai mattoja. Keittiöpöydän alla on melko surullisen ja säälittävä matto Ikeasta, joka soveltuu ulkokäyttöön. Toisaalta elämä ilman mattoja saattaisi olla helpompi, näin lapsiperheessä kun ruokailu on vähän mitä on. Lattia on Linoleum click, joka kopkop on kestänyt sekä Bellen että koiran käsittelyä tosi hyvin.

Kahvikone saatu Nespressolta!
Keittiökaapit Cello-keittiöt
Taso Bauhaus
Uuni IKEA
Kahvikone Nespresso Vertuo
Vetimet IKEA
Allas IKEA
Hana IKEA

Linssilude halusi tottakai mukaan kuville! En kestä miten nopeasti meidän pikkuinen kasvaa ja miten omatoiminen hän on. Neiti on mukana tyhjentämässä tiskikonetta (syy miksi käytämme muoviastioita), pesemässä pyykkiä (välillä kone tosin pyörii ihan tyhjillään, mutta mitä nyt pienistä) ja muutenkin aina mukana auttamassa. Ilmeisesti kotitöiden tekeminen on meidän neidistä hauskaa puuhaa. Kunpa tämä into ja energia tarttuisi meille aikuisillekin.

Kiinnostaisiko teitä nähdä enemmänkin meidän talosta ja sisustuksesta? Joudun varmaan pilkkomaan postaukset niin että teen yhden huoneen kerralla, näitä kuvia tuli jo tällä kertaa aivan liikaa. Jos teillä on vinkkejä matoista tai verhoista niin laittakaa kommenttia!

Kommentit (20)

Kuinka tuo ikean valkoinen allas on toiminut käytössä? Onko pintaan tullut jälkiä/naarmuja? Itsellä harkinnassa samanmoinen keittiöön ja mietin kuinka herkkä valkoinen pinta on.

Aivan ihana keittiö! Sisustuspostaukset kiinnostaa todella! Onko Belle muuten päivähoidossa/ kerhotoiminnassa? Kaipaako paljon ikäistään seuraa?

Belle on vielä kotona ja näillä näkymin aloittaa päivähoidon vasta 3 vuotiaana, eli tammikuussa 2020 🙂 meillä ei oo mitään kiirettä sen asian kanssa, koska teen kuitenkin töitä kotona. Meillä on jonkun verran kavereita joilla on samanikäisi lapsia, joten Belle näkee kyllä muitakin lapsia 😄 mutta näin muuten niin neiti viihtyy hyvin kotona ja rauhallisessa ympäristössä. Belle on tosi iloinen lapsi, mutta melko rauhallinen tapaus ja kaipaa sellaista ”omaa rauhaa” 😄

Ihanat noi keittiön seinät! Belle on söpö <3 ja todellakin tee esittely jokaisesta huoneesta! 🙂

Kiitos, tää väri on kyllä upea 😍 Teen varmaan tällaisen ”sisustus sarjan” teille! Teiltä on niin hyvä pyytää neuvoja ja mielipiteitä, kun itse olen vähän hukassa tän sisustamisen kanssa 😂👍🏻

Jotexilla on melko kivoja laskosverhoja. Ja edullisiakin vielä 😉 Käypä kurkkaamassa!

Uuuu! Käyn kurkkaamassa 😍 kiitos vinkistä!

Oooooiii ihana belle <3 hänestä on kasvanu oikea kaunotar <3

Niin on 😍 kasvaa niin nopeasti että en yhtään pysy mukana menossa 🙈♥️

Voisiko matto olla pyöreä (tarpeeksi iso)-> toimisi ikkunan muodon kaverina.

Totta 🤔 Sekin olisi aika jännä vaihtoehto! Ollaan myös vähän ajateltu että tänne sopisi pyöreä pöytä, mutta en millään haluaisi luopua tästä vanhasta pöydästä 🙈🙈

Ihanan valoisa keittiö!

Kiitos! On kyllä superkiva 😍 paitsi kun ikkunoita pitäisi pestä! 😂

Tosi kaunis keittiö! Lattian ja seinän värit sopii täydellisesti yhteen 🙂

Hei, voin suositella verhoja finkonialta. Pellavaisia kankaita ja tietääkseni myös ompelupalvelu. Ja nätti keittiö teillä!

Kiitos, täytyy tutustua tähän finkoniaan! 😍👌🏻

Minun mielestä tuo teidän keittiö ei kaipaa mattoa lainkaan, jättäisin itse kokonaan ilman. Sopisiko ikkunoihin vaaleat laskosverhot?

Jättisin muuten ilman, sehän olisi se helpoin vaihtoehto 😀 mutta ilman mattoja kaikuu :/ En tiiä riittäiskö verhot 🤔 Ajattelin kans laskosverhoja, ehkä jotain vaaleeta pellavaa, mutta en ainakaan vielä ole löytänyt mitään sopivaa 😀 Olen niin nirso ja kaiken kukkuraks pihi 😂 Mistään kangaspalasta en rupea useita satasia maksamaan

On pysynyt tosi hyvänä! Ei naarmuja, eikä muitakaan jälkiä! 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X