desire nymark - Banneri

Olen ennenkin avannut mun alapäävaivoja teille. Yhdyntäkivut, ovulaatiokivut, menkkakivut, hiivatulehdukset, pissatulehdukset ja nyt kohtutulehdus. Neljäs AB-kuuri tämän vuoden aikana, joka tuntuu melko masentavalta. Jos ajattelen meidän seksielämää mieleen tulee Evelinan ”Sahara”-biisi. Onneksi lapsettomuushoitojen aikana ei tarvitse harrastaa seksiä jotta voisi lisääntyä.

Sinänsä en ihmettele että mun alapää oireilee, onhan siellä vesirajan alueella sorkittu kerran ja toisenkin tässä viimeaikoina. Aukiolotutkimus, punktio, siirto, lukuisat sisätutkimukset, tukilääkkeet. Minuakin masentaisi jos joku sorkkisi minua jatkuvasti. Nyt ollaan siinä pisteessä että sattuu vesirajasta ylöspäin ja nänneistä alaspäin, mutta AB-kuurista on jo ollut pientä apua. Toinen viikko kuumeessa, mutta odotellaan nyt että tämäkin vaiva väistyisi.

Eilen Andreas toi minulle kukkia. ”Ostin sulle tällaiset orgasmin oranssit ruusut sun vaginalle!” sekä ”Get well soon”-kortin. Nyt kun tarkemmin ajattelen asiaa, niin onhan tuo oranssi melko sopiva väri kuvailemaan orgasmia. Mies oli selkeästi harkinnut asiaa pitkään ja valinnut kukat pitkän miettimisen jälkeen. Meillä on harvinaisen kuiva huumorintaju, joten repesin totaalisesti. Kukkakimppu mun vaginalle, parasta paskaa mitä olen ikinä saanut!

Tässä on ollut sellainen vaihe että kaikki on paskaa. Tulee räntää, paskaa. Siivoominen, paskaa. Kahvi. En jaksa keittää, paskaa. Seksi? Sattuu, paskaa sekin. Toimiva kohtu? No ei, vittu se tulehtu, paskaa. Raskaustesti, negatiivinen, paskaa. Välikierto, piinaavaa ja paskaa. Ihastelen mun kukkia ja yritän korjata mun asennetta. Yksi mun blogisiskoista kannusti minua lanseeraamaan virallisen ”Sad pussy day”:n. Virallinen merkkipäivä kaikille masentuneille vaginoille. Tästä eteenpäin voitte vaatia vaginakukkia 10.4. ja muistakaa että kaikki on paskaa paitsi kusi, HE HE HE.

Kommentit (4)

Mahtava postaus 🙂 Parempaa vointia sun paskalle värkille 😀

😀 Sulla on mahtavat läpät!

Veikkaan että tämä oli sarkasmia, mutta kiitos kuitenkin! 😂

Kiitos! Hahah, paskalle värkille 😂😂😂 ihan paras!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X