desire nymark - Banneri

Eilen keskusteltiin noloista seksikokemuksista tyttöporukalla. Miten seksiin liittyy niin paljon noloja tuntemuksia, miten lapsellinen sitä voikaan olla vielä tässä iässä ja miten ihmeellisiä asioita seksin aikana voikaan sattua. Sellaisia tilanteita joille nykyään nauran, mutta tapahtumahetkenä ei todellakaan naurattanut, ei sitten pätkän vertaa. 

Ensinäkin miksi menkkarättien, hiivalääkkeen ja raskaustestin ostaminen voi olla niin noloa? Nämä kolme asiaa ovat aiheuttaneet niin suuren määrän turhia heräteostoksia että en edes itse kestä. Koska onhan se niin noloa heittää pelkkä tamponipaketti tai hiivalääke tai raskaustesti kassahihnalle. Kerran kävin ostamassa raskaustestin ja yhtäkkiä apteekkiin ilmestyi hirveä määrä tuttuja kasvoja. Paniikissa tyhjensin koko ihonhoito hyllyn. Se helvetin raskaustestin loppusumma oli yli 100€. Menin paniikkiin, vaikka ikää oli reilusti yli 20v. 

Tamponin unohtaminen on myös tuskallinen asia. Itselläni kävi sellainen kämmi, että naru irtosi ja jouduin synnyttämään tamponivauvan maailmaan salaattipihtien avustuksella. Koska sehän olisi ollut niin jäätävän noloa lähteä sairaalaan tämän vaivan kanssa. Pahemmissa tapauksissa unohdetaan tamponin olemassaoloa ihan totaalisesti ja mennään tuplatamponi menetelmällä. Tai sitten se unohtuu ennen seksiä ja miehen meisseli työntää tamponin emättimen syvyyksiin. Siinä on sitten jännät paikat etsiä kadonnutta tamponia. 

Seksi on likaista hommaa

Kerran olen kuullut lauseen ”En jaksa panna, se on niin likaista hommaa”. Tavallaan olen samaa mieltä. Seksin aikana sattuu ja tapahtuu. Mitään sellaista tosi noloa en ole kokenut, mutta pieniä kämmejä on tietysti tapahtunut. Eikä siinä, virheistä oppii. Miehillä on usein jonkin sortin fetissi heittää mällit milloin mihinkin. Sellainen pieni vinkki vitonen, että jos olet saamassa lastin naamaan niin sulje ne silmät! Kerran minä en jostain syystä tajunnut tätä ja sain silmätulehduksen. Oli muuten pikkaisen noloa vääntää lääkärille että ”en tiedä yhtään mistä tää tuli, varmaan jotain roskaa vaan. Saisinko nyt ne silmätipat, kiitos?!”. 

Vaginapierut on toinen asia joka ärsyttää itseäni ihan helvetisti, vaikka tiedän että tämäkin ilmiö on täysin luonnollinen asia. Käsi ylös se joka on tuntenut että ei helvetti, pimpissä on ilmaa ja paniikissa pitänyt hirveää meteliä. Mies siinä ihmettelee että mitä ihmettä, olen oikea Hercules koska nainen huutaa täyttä kurkkua. Naapurit ihmettelevät jos huudat nautinnosta tai kivusta. Okei en tiedä, saatan olla harvinaisen herkkä. Mutta vaginapierut aiheuttavat ahdistusta. 

Yhdenillan jutuissa sattuu yleensä eniten kämmejä ja kyllä, olen harrastanut tällaisia. Siitä en tunne minkäänlaista häpeää. Olen nainen joka tykkää seksistä, mitä sitten. Herran vuonna 2019 on ihan ok että nainen tykkää seksistä. Vaikka naisella olisi yli 100 seksikumppania mittarissa niin siinä ei ole mitään ihmeellistä. On korkea aika siirtyä kivikaudesta aikaan asfaltin jälkeen ja tajuta että naisetkin tykkäävät seksistä ja meillä on oikeus harrastaa seksiä jos me haluamme. Se ei tarkoita että olisimme kevytkenkäisiä. Se ei myöskään tarkoita että meillä ei olisi oikeus käyttää valkoista häämekkoa jos haluamme. 

Vuosien varrella olen tajunnut että pehmustettu sänkypääty on kultaakin kalliimpi kapistus, vaikka ne maksavat satoja euroja. Kaikki miehet eivät selkeestikään tajua fysiikasta mitään. Siinä sitten isket päätäsi täysillä seinään kunnes näet tähtiä. Toinen vinkki vitonen, pistä sitä sänkypäätyä hyötykäyttöön. Kerran olen lentänyt sängystä oikein ryminällä. ”Oho, tökkäsin vissiin vähän liian rajulla voimalla”. Vai niin Anteropekka, vai niin. Tälle episodille osasin onneksi vaan nauraa, vaikka päätä särki ja polvet olivat vereslihalla. Kyllähän näitä sattuu.

Dirtytalk lannistaa tunnelmaa

Dirty talk on asia joka on aiheuttanut melkoista päänvaivaa. ”Huuda mun nimeä!” Joo kyllä, voisin jos muistaisin mikä hitto sun nimesi ylipäätänsä on. Sitäpaitsi tuntuu erittäin seksikkäältä hokea Antero tai Pekka tai Seppo! ”Kutsu mua rehtoriks!” ja ihmettelet minkä ihmeen takia? Mun rehtori ei ollut seksikäs. Toinen hämmentävä asia on jos joku hokee sun nimeä jatkuvalla syötöllä. NIIN?! Oliko sulla jotain asiaa? Kakista ulos! ”Ootko mun likainen lutka”. No, en? En ainakaan omasta mielestäni ole lutka, enkä likainen? Mitä vittua nyt taas. 

Ensimmäinen squirtaaminen on myös sellainen outo kokemus. MISTÄ TÄTÄ TAVARAA TULEE? Mikä se on? Ei helvetti. Onko se pissaa? Varsinkin synnytyksen jälkeen sitä ihmettelee että kusinko äsken mun omaan sänkyyn. Onneksi tämä on tapahtunut pelkästään yhden miehen kanssa ja hän ymmärsi mistä oli kyse, eikä ollut moksiskaan. Enemmänkin ylpeä omasta saavutuksestaan. Miettikää sitä skenaariota jos hän omisi kysynyt että ”pissasitko äsken mun päälle?” ja mun olisi pitänyt vastata että no en minä helvetti soikoon tiiä! Miltä se maistuu? Vedä siitä omat johtopäätökset!

Vollotin orgasmin takia

Orgasmi-itku on niin outoa että en edes pysty sanoilla kuvailemaan. Aikuinen nainen saa hirveän itkukohtauksen niin että räkä lentää. Itkukohtaus jonka avulla olisi hyvät mahkut saada Oscar-palkinto. Paitsi että se vaan tulee, sitä ei voi pidättää. Räkä lentää, et saa happea, huudat BUUUÄÄÄ! Etkä tiedä miksi. Mies miettii hysteerisesti että mitä tein väärin, etkä osaa vastata. Tulit sellaisella voimalla että sun keho vaan päätti että nyt muuten itketään ja oikein rumasti. 

Muutenkin järkytyn joka kerta kun katson itseäni peilistä seksin jälkeen. Miten ihmeessä niin kaunis asia voi tehdä minusta niin ruman? Hiukset sojottavat joka suuntaan, pienet näppylät muuttuvat tulen punaisiksi. Olen hikinen, tahmea ja hengästynyt. Leffat eivät anna realististä kuvaa. Jos miehiltä kysytään milloin naiset ovat kauniimmillaan niin he yleensä vastaavat ”suihkun jälkeen” tai ”aamulla”. Kukaan ei ikinä vastaa ”seksin jälkeen”. Nykyään ymmärrän miksi. 

Kertokaa teidän noloista seksikokemuksista! 😀 Ihan oikeasti, minua kiinnostaa ihan hirveästi!

Kommentit (28)

#1
Aloitetaan ihan teini ajoilta. Harrastimme seksiä huoneessani ja nostin naisen jalat ilmaan ja hänen varpaansa osuivat takana olevaan hyllyyn, josta tippui painava koriste-esine suoraan hänen päähänsä. Otsaan tuli verta vuotava vekki ja hysteerisenä siinä lähdettiin kysymään vain peitto yllämme apua vanhemmiltani 😀

#2
Sain mukaani baarista seuraa ja päädyimme sänkyyn. Rakastan nuolemista ja tottakai päädyin alas. Nainen hiukan epäröi, mutta innostui lopulta.. aamulla huomasin miksi. Vessan roskiksesta löytyi verinen kuukautisside. Ja kyllä. Se römpsä maistuikin hiukan rautaiselle 😅

#4
Lakanapyykkiä. Olimme kaverini pippaloissa ja päädyimme silloisen tyttöystäväni kanssa sänkyyn. Hän osasi ja minä sain hänet usein squirttaamaan ja hän tuli runsaasti. Niin tapahtui tälläkin kertaa ja tulimme märät lakanat mukanamme kaverini luokse laitoimme lakanat pyykkiin 😅

#3
Squittaaminen on uskomattoman seksikästä. Mutta yksi kerta toisen naisen kanssa ei menny ihan oikein. Ensiksi olin aivan hekumoissani, mutta pian ymmärsin, että nyt kävi vahinko; nainen kusi sänkyyn..

#4
Olemme nykyisen vaimoni kanssa hyvin kokeilun haluisia. Taannoin halusimme kokeilla seksin jälkeen ”jälkien siivoamista”. Vaimo tuli haarat levällään naamalle ja kilttinä poikana alistuin siivoamaan.. Kun tavara on mitä on seksin jälkeen niin eihän siinä huumassa huomannut, että siivottavaa oli muutakin kuin omat. Vaimo katsoi minua alkoi nauraa hervottomasti. Naamani oli aivan punainen..

#5
Olimme pesseet lelumme ja jätimme ne olevinaan vähän piiloon saunan puolelle. Olimme molemmat töissä ja lapsilla oli hoitaja kotona MLL:ltä. Vanhempi lapsemme halusi kuulemma esitellä kotiamme ja olivat käyneet saunankin puolella. Tämän sain selville, kun ihmettelin miksi kylpyhuoneen ovet olivat auki ja kysyin asiaa lapselta. Lastenhoitajan ilme ja olo olivat hieman vaivaantunut, kun saavuimme kotiin.

#6
Kokeilimme anaalitappia; minuun, mieheen. Jotenkin se sujahtikin aivan kokonaan sisälle emmekä saaneet sitä pois. Päivystykseen ja hieman nolona kertoen vaivoista. Päivystyksen vastaanottaja oli hieman epäammattimainen ja hymähti ja sanoi olevinaan helpottaakseen oloani, että ”hauskaa vaihtelua, että tällainen tällä kertaa”. Minulla ei ollut kovin hauskaa..

Jospa siinä nyt olisi tälle maanantaille tarpeeksi lukemista 😄

Mällisilmä täällä hei! Mulla oli silmätulehdus kaksi viikkoa (!!!) ennen kun tajusin mistä se johtui. Kaikki silmätipat kerkesin kokeilla siinä ja en muista miten se sitten meni pois, ehkä itsestään. En kertonut lääkärille 🤓

Ahahahah I feel you 😂😂 Luulin oikeasti olevani uniikki lumihiutale tän asian suhteen 😂😂

Hyvä juttu, mutta fantasialtahan tämä kuulostaa. 32 vee akateemisesti koulitettuna ja itsestään huoltapitävänä miehenä takana tasan yksi seksikokemus. Baareissa voisi käydä muttei sieltä koskaan kukaan iskemistä yritä. Itsestä paikat näyttää lähinnä Avaralta luonnolta jossa naaras- ja uroslaumat yrittävät pariutua. Tinder on pelleilyä. Jos joskus saa mätsin keskustelu loppuu pariin ekaan. Vaikka 5/6 naisesta hyväksyn itse.

Huvittaisi sitä itekin voida ”mällit heittää mihin sattuu”. Mutta eihän sellasta nyt vois edes ajatella tekemänsä ilman että ensin kysyy lupaa ja varmistaa että asia on ok naiselle eikä missään tapauksessa epämiellyttävä. Kai sitä seksissäkin kuuluu edetä naisen ehdoilla, keskustellen hänen halujensa ja toiveidensa mukaan. Jotta välttää siaksi leimautumisen omat toiveet täytyy minusta hillitä ja suppressoida.

Kohteliaana herrasmiehenä en silti vielä misogyniaan sorru vaikka ymmärrän niitäkin jotka niin nykyaikana kokevat.

Oot kyllä niin super kirjoittaja! En kestä miten mahtavia suomenkielisiä ilmaisuja keksit värittämään näitä juttuja 😁 vaikka kaikki perustaivutukset ei mee oikein niin se tekee sun tekstistä ihan uniikkii ja niin hauskaa ja mukaansatempaavaa luettavaa.

Joo tuo kuukautissuojien ostaminen 😀 Aina se pitää suunnitella niin, että on jotain muutakin ostettavaa. Vaikka kuinka olen aikuinen ihminen, niin ei voi pelkästään sitä Always-pakettia heittää hihnalle. Joskus olen kaupasta lähtenyt jopa Täydelliset Naiset-boksi kourassa, vaikka en kyseisestä sarjasta niin välitäkään.

😂😂😂 I feel you! Menkat tulee helposti kalliiksi 😀 Sitten taas Andilla ei oo mitään ongelmia heittää menkkarätit ja jätskipaketin hihnalle?! En tajua 😂

Juurikin niin. Kyllä seksistä pitää nauttia, se on normaalia. Eikä se tarkoita että tarvitsisi olla jokaiselle jakava, kuten helposti yleistetään. Voi olla tosi valikoiva ja silti nauttia seksuaalisuudestaan täysillä, harvojen ja valittujen kanssa… En tuomitse kenenkään irtosuhteita, mutta itse epäilen sellaisten laatua ja antia 🙂

Rohkea postaus, kiitos 😁 Noloa myöntää, mutten tuntenut sanaa ”squirt” ennen tätä postausta, mutta osasin arvata mitä se tarkoittaa, sillä itselleni on myös käynyt noin pari kertaa. Mies oli niiiiin ylpeänä jotta!

Nuo vaginapierut ovat tuttuja, mutta onneksi niitä sattuu vain vähän eivätkä ne enää vakikumppanin kanssa nolota niin paljoa.

Yksi oudoin seksikokemukseni oli mies, joka tykkäsi, että hänen pyllyvakoonsa tungetaan sormi. Okei? Mietin siinä silloin, että kenties tämä on ihan yleistä muttei kaikki vain sitä myönnä, mutten enää tuon lyhyen suhteen jälkeen tavannut ketään miestä, joka siitä nauttisi 😁

Erään kerran yhden seksikumppanin kanssa kondomia ei löytynyt homman jälkeen mistään. Etsin sitä myös sisältäni, mutta ei tuntunut sielläkään. Kun mies oli lähtenyt jatkoin kondomin etsimistä, koska eihän sen nyt niin vain voinut mihinkään hävitä. Vaihdon lakanat ja käänsin petivaatteet ympäri, tutkin sängynalusen, joka paikan, eikä kortsua missään. Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi, että se on sisälläni, mutta niin syvällä, että on omin sormin tunne sitä. Lähdin käymään päivystyksessä ja vaikeana sekä nolona kerroin tiskillä tuloni syyn: ”Epäilen, että sisälläni on kondomi.” Jonotuksen jälkeen pääsin päivystävälle lääkärille. Hän oli mies. Tietenkin. Samoin kerroin hänelle, että epäilen kondomin jäneen sisälleni. Lääkärimies nauresekli, että ei kai se nyt siellä voi olla, mutta otapa housut pois niin katsotaan. Siinä minä sitten jalat levällään lääkärin pedillä ja hän teki tutkimuksen sisälleni ja alkoi nauramaan entistä enemmän: ”No täällähän tämä!” Hän veti sen jollain vehkeillä sisältäni pois ja lähdin ulos. Onneksi olen aina osannut nauraa itselleni, niin lopulta myös tällekin tapahtumalle, vaikka se siinä hetkessä tuntu ihan hirveeltä. Olin hieman päällä 20 v silloin.

Hyvä postaus ! Minulla niin vähä kokemusta eri miesten kanssa että mitään noloa ei ole kerennyt tapahtua 😃 Sama partneri kun on ollut 15 vuotta niin mikään ei seksissä nolota 😂

Mutta orgasmi itku (jälkeen yleensä mulla) on minusta ihana 😍 se on tunne että kaikki on täydellistä.

Kyllä seksin jälkeen näyttää aivan järkyttävältä 🙈🙈 miten voikaan näyttää siltä.

Epäonnistuneita seksi kokemuksia kyllä riittää 15 vuoteen ja näitä lauseita tulee sanottua ”olipa paska pano mutta tulipahan pantua”, ”ei hitto ei tää vaa nyt suju”, ”hei lopetaab tähän kun ei tästä mitään tule”, ”huh olipa se työlästä” 😂

Mahtava postaus! Sun blogi on ihan ykkönen!!

Aina silloin tällöin lueskelen sun blogia ja ihailen sun rohkeutta ihan älyttömästi! Kirjoitat avoimesti ja aidosti asioista, jotka ovat vielä tabuja. Mun mielestä se on ihailtavaa. Tuot esille sen, että on okei puhua menkoista, seksistä yms. Mua välillä ärsyttää, kun jotkut eivät pidä sitä hyväksyttävänä. Jatka samaan malliin! Oon huono kehuun, mutta oli pakko edes yrittää 😀

Kiitos ♥️ Ihme että tämäkin aihe on joillekin niin iso tabu 😀 mulle se on aina ollu täysin luonnollinen asia 😂

Mieleenpainuvin juttu on ehdottomasti ”pikkulikkana”. Molemmilla ikää 19v, itselläni oli ollut jo muutamia seksikumppaneita mutta kumppani oli muutama kerran aikaisemmin menettänyt poikuuden kanssani. Silloinen seksi oli kaikkea muuta kuin hyvää, se oli selvää harjoittelua MUTTA pahin oli kun kerran kesken jyystön perinteisessä lähetyssaarnaaja asennossa nukahdin. Eikä kumppani edes huomannut!!! 😂😂😂

Mutta toi squirtaaminen on minusta jokakerta yhtä ahdistava kokemus, mä menin ekal kerral paniikkiin, kusinko saatana alleni?!. Mies on tästä jotenkin ylpeä kun tämä tapahtuu mut mua ällöttää joka kerta.

On muuten vaikeaa pidätellä suuseksin aikana pierua! Miten siitä pitäisi toiselle ilmoittaa kesken himokkaan hetken?? Itse nautin myös pyllykosketuksesta mutta kun pidättelet pierua suuseksin aikana ja toinen rupee tunkee sormea tai dildoa perseeseen niin mitä vittua teet??!! Pitääkö pyytää lopettaa ja suojautuu hajulta…

Josta päästään vielä yhteen, mikäli päädytään pyllyseksiin ja mies laukee sinne paljaalteen niin et voi koko päivänä pieraista ilman et pelkäät et tuliko spermaa+kakkaa housuun. Kerran päästin rohkeena nukkumaan mentyäni pierun, olipahan kokemus kun kakkaspermaa valuu pitkin reisiä 💩🙈

Ei ole seksi kokemus mutta… Olin gynellä kun piti kierukka laittaa, tän naisen naama oli suht lähellä paikkojani kun mittasi kohdun. Siinä sitten jännityksestä pierasin hänen naamaansa 😂🤦🏻‍♀️ tää nainen säpsähti, meni taaksepäin ja irvisti. Sitten esitettiin ettei mitään ollut tapahtunut 😅

😂😂😂😂 ei sais nauraa mut ai hitto et tää piristi mun päivää!

Kuukausi synnytyksestä, olin alkanut taas tapailemaan teini aikojen ensirakkautta. Siinä sitten olin päällä ja mies vähän liian vauhdikkaasti pisti menemään ja pissin hänen päälle 😂

🤣🤣🤣🤣🤣 apua! Kai sä yritit vääntää sen niin että squirttasit? 😀

Tää oli niin hyvä. Tuli se räkänauru ja vaginapieru melkein. Mahtavaa! 😂😂

Ei oikeen mitään sellasta kauheen noloa kerennyt tapahtumaan niiden muutaman seksi kerran aikana joita oli ennen nykyistä. Jos niitä seksi kerroiksi voi kutsua.
Nykyään seksi saa mun mahassa ilman kiertämään ja pieruja, siis ihan oikeita pieruja, pääsee aina silloin tällöin ihan vahingossa. Aluksi nolotti mutta mies onneksi vaan viittasi kintaalla 😀

Teinivuosina kerran asuessani vielä kotona vanhempien nurkissa, silloinen poikaystävä oli just sit kerran päättänyt että antaa mulle suuseksiä. Mun huone oli alimmassa kerroksessa, samassa kerroksessa kuin suihkuhuone ja kodinhoitohuone, jossa sijaitsi asunnon ainoa pakastin. Huoneessa oli tosi surkea ovi, sellanen haitariovi, ja mistä lie hormonihimosta oltiin jätetty se auki. No siinä sitten touhut parhaillaan käynnissä, minä koko jalkoväli levällään of course ovelle päin ja poikkis siellä hommailemassa, just sillä sekunnilla mun faija pamahtaa pakkaselle ja huikkaa samalla ovenraosta ”tuutteko jäätelölle”. Näen silmäkulmasta, kuinka kääntyy varmaan sekunnissa pois, mumisee jotain ”aha” mennessään ja pakenee yläkertaan. No, ei menty jäätelölle ja muutenkin vähän posket punottaen kohdattiin isukki tapahtuneen jälkeen… 🤦‍♀️

AHAHAHAH! Anteeks, nauran tääl vedet silmissä 😭😂 kerran mullekin on käynyt niin et mutsi päätti tuoda jotain pyykkiä mun huoneeseen. Onneks mies oli päällä ja leikki et se nukku mun päällä. Ei helvetti et oli noloa 😆

Oot vaan aivan huikee! Nauroin ihan sikana.
Mua hävettää ees kirjottaa tätä, mutta nolointa ikinä oli pieru suuseksiorgasmin yhteydessä…

Kiitos 😂♥️ Ja en voi sanoa muuta, kuin että I feel you girl. Ei hitto. Pahinta mitä voi tapahtua 😂😂👌🏻

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X