desire nymark - Banneri

Menkat lyhyesti: kohtu valmistelee itsensä vauvaa varten. Valmisteluista huolimatta asukasta ei ole tulossa, kohtu loukkaantuu verisesti ja iskee raivon päälle. Vatsanalue muuttuu sotatoimialueeksi. Naisen keho on ihmeellinen kapistus ja se voi reagoida tähän tapahtumaan melko vahvasti. Ihotyyppi muuttuu rasvaiseksi, jonka ansiosta naamaan ilmestyy näppylöitä. Turvotus on toinen sivuoire, jonka ansiosta vatsa pömpöttää ja rinnat turpoavat. Rintojen suurentunut volyymi saattaa vaikuttaa positiiviselta asialta, mutta ne ovat yleensä kipeät. Sen verran kipeät että niihin ei kannata koskea. Alavatsa kramppeja, veristä vuotoa, mieliala heittelee sekä vahva suklaanhimo on myös melko yleisiä oireita.

Kuukautisia kutsutaan kuukautisiksi, koska vuoto esiintyy kerran kuussa. Naisen kierto on yleensä 28 päivää. Vuoto kestää 3-7 päivää. Jos oman naisen kierto ihmetyttää tai asiasta herää kysymyksiä, naiselta kannattaa kysyä suoraan. Meille tämä on täysin normaali asia. Jos naisen kuukautiset alkavat 13 vuotiaana ja loppuvat 50 vuotiaana naisella kerkee olemaan menkat noin 444 kertaa. Vietämme 8.5 vuotta meidän elämästä vuotaen, joten kyllä, tämä asia kuuluu myös miehille. Teidänkin kuuluu tietää edes pikkaisen mitä teidän kumppani käy läpi, joka ikinen kuukausi.

Pari vinkkiä menkkoihin

Tamponien ostaminen ei ole noloa, eikä vaikeaa. Kysykää rohkeasti naiselta minkä mallisia ja merkkisiä hän yleensä käyttää. Jos seisotte menkkarätti hyllyllä tuskahiki valuen, lähettäkää kuva hyllystä naiselle jotta hän voi ympyröidä teille oikean pakkauksen. Ette uskokaan miten isot pisteet, papukaijamerkit ja kultatähdet te saatte jos te hoidatte tämän operaation, vieläpä marisematta.

Menkkarättimainokset ovat harhaanjohtavia. Kukaan ei hymyile silloin kun menkat alkavat. Kukaan ei pompi ilosta. Paitsi ne, joilla menkat ovat olleet myöhässä.

Menkkaveri ei ole ällöttävää. Ihan tavallista verta. Lakanat pesukoneeseen ja se on siinä. Pornossa se on täysin normaalia että mies laukee naisen naamalle, eikä siinä ole mitään outoa. Kuten ei myöskään menkkaveressä.

Tosimies ei vähän verta pelkää, mutta joillakin naisilla on niin voimakkaat alavatsa krampit että sinne ei oikeasti kannata tunkea mitään. Muuten penis saattaa mennä poikki. Näin muuten menkkaseksi on täysin ok. Suihkussa voi panna, tai sitten heittää tumman pyyhkeen sänkyyn.

Mitä suuseksiin tulee, niin itse odottaisin vielä muutaman päivän menkkojen loppumisen jälkeen. Välillä saattaa esiintyä ns jälkivuotoa. Jos näin kävisi ja sinulla on naama veressä, älä panikoi. Älä suutu. Älä huuda. Se on yhtä noloa (jos ei jopa vielä pahempaa) naiselle. Kukaan ei pistä miestä nuolemaan veristä vaginaa tahallaan.

Kuukuppi ei ole shottilasi. Vaikka se saattaa näyttää siltä. Kuukuppi on oikeasti tosi fiksu keskintö. Ekologinen ja ympäristöystävällinen. Kuukupissa ei myöskään ole yhtään mitään ällöttävää. Itse vertaisin kuukuppia seksileluihin. Nekin ovat meidän sisällä, eikä kukaan mies silti pelkää koskea niihin.

Kuukautisten aikana nainen saa orgasmin helpommin. Joten vaikka menkkaseksi ei ehkä tunnu hirveän seksikkäältä tai romanttiselta, sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Ette myöskään tarvitse liukkaria!

Älä ikinä kyseenalaista miten paljon suklaata nainen voi syödä. Syömme tasan sen verran kuin meitä huvittaa, emmekä kaipaa saarnausta. Olemme muutenkin turvonneita. Yksi suklaalevy sinne ja tänne.

Kuukautiset voivat olla erittäin kivuliaat. Älä siis ikinä vähättele toisen kipuja. Joillekin kivut saattavat aiheuttaa oksentelua ja lamauttaa koko kehon. Kuukautiskipuja ei muutenkaan kannata kommentoida. Ei ainakaan negatiiviseen sävyyn. Ei kohtua, ei kokemusta, eikä mielipidettä.

Älä ikinä syytä menkkoja, jos nainen on huonolla tuulella. Äläkä ikinä kysy ”onko sulla menkat?”. Joo, saattaa ollakin, mutta olet silti ärsyttävä eikä tollaiset kommentit edistä sun asemaa millään tavalla.

Orgasmi saattaa lievittää kipuja. Ole ystävällinen ja käytä käsiäsi, äläkä odota vastapalvelusta.

Kuukautiset ovat täysin luonnollinen asia. Niissä ei ole mitään maata mullistavaa, eikä myöskään mitään ällöttävää. Jotkut voisivat luulla että menkat ovat pelkästään naisten juttu. Ei ne ole. Menkat vaikuttavat myös miehiin sekä parisuhteeseen. Jonain päivänä teistä saattaa tulla isiä. Saatatte saada tyttäriä. Silloin olisi hyvä jos tietäisitte edes vähän menkoista. Mukavia japanin liputuspäiviä ihan jokaiselle.

Kommentit (3)

Sun blogi on paras lapsettomuudesta kertova blogi. Nyt et enää päivitä aiheesta mitään tänne tai youtubeen. Olisi kiva kuulla edes tilannepäivitystä kierrosta, fiiliksistänne tai hoidoista..

Itse toivoisin, että mies taas ymmärtäisi kuukausittaista kärttyisyyttäni paremmin. Muutoin olen mielestäni hyvinkin rento ja mutkaton, mutta menkkojen aikaan kaikki ärsyttää. Ja joka kuukausi jo seitsemän vuoden ajan olen joutunut käymään sen saman keskustelun että ei, et ole tehnyt mitään väärin, ja ei, ei ole nyt mikään erityisen huonosti. Ai mikä vittu mulla nyt sitten on, no oisko vaikka just se ja just nyt se vuotaa 😀

Kiitos 🙂 lapsettomuushoidoista ei oikein ole mitään sanottavaa.. Odotellaan menkkoja, tänään ollaan jossain kp40 kohdalla 😬. Tubeen tulee taas videoita aiheesta, kunhan tulisin kuntoon 😀 mulla poksahti niska viikonloppuna, joten syön tramalia ja sirdaludia. Pää on aika sekaisin enkä edelleenkään pysty kääntää päätä kunnolla 🤪 Mutta sellaisia ”podcast” tyyppisiä videoita lapsettomuudesta on tulossa! Nostetaan vähän enemmän esille Andin fiiliksiä, yleensä mä oon se joka höpöttelee kameralle 😂♥️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X