desire nymark - Banneri

Ihanaa äitienpäivää mammat! Moni varmasti ihmettelee miltä äitienpäivä näyttää uusioperheessä, varsinkin jos ei vielä ole yhteisiä lapsia. Olen ollut sen verran onnekas, että sain kahvin sänkyyn ja valkovuokkoja Belleltä sekä kauniin kukkapuskan Andreakselta. 

Sain nukkua pitkään, tai no ainakin Andreas kovasti yritti että olisin saanut. Belle tuli kyllä halaamaan minua jo 8 aikaan ja kertoi kovaan ääneen miten hän haluaisi herättää minut ja miks ei muka saisi. Andreas oli yrittänyt briiffata Belleä, että nämä valkovuokot poimitaan sitten äidille. Belle ei oikein halunnut noudattaa suunnitelmaa ja ojensi minulle yhden valkovuokon, loput hän halusi pitää itse. Andreas siinä väänsi rautalangasta että ”tänään on äidin päivä”, johon neiti vastasi että ”Eeeei, tänään on Bellen päivä!”. Ai vitsi että mä nauroin, miten neiti päättäväinen oli kehittänyt ihan oman vision ja sillä mennään 😀

Käytiin sitten Andreaksen äidin luona sekä mun äidin luona syömässä. Puuhaltiin kaikkea kivaa mummolassa ja Belle sai keinua ja istua hiekkalaatikossa. Meillä oli siis aivan ihana päivä! Mun ensimmäinen äitienpäivä oli synkkä, koska silloinhan minä olin yksin Bellen kanssa. Muistan miten söin jonkun mikroaterian ja katselin ”täydellisiä kuvia” instagramissa ja facebookissa. Oli suklaata, lahjoja, kortteja ja kukkia. Minulla taas surua ja ahdistusta. En tiedä miksi odotin jotain maatamullistavaa silloin, nyt pieni valkovuokkopuska ja kahvi riittää. Niin se mieli muuttuu vuosien aikana. 

Vietettiin siis ihan tavallinen äitienpäivä. Andreas jaksaa ”auttaa Belleä” tän asian kanssa, koska Belle on vielä niin pieni. Mutta muutenkin, Andreas haluaa tehdä minut onnelliseksi, joten en näe siinä mitään ihmeellistä että saan kahvin sänkyyn vaikka meillä ei ole yhteisiä lapsia. Ai niin, siitäkin. Tänään on kiertopäivä 48. Että huhuu menkat, missä olette? 

Millainen äitienpäivä teillä oli? 😘

Kommentit (5)

Uusioperheessä äitienpäivän (isänpöivän) vietto kertoo mielestäni paljon siitä arvostuksesta uutta perhettä kohtaan.

Vanhempani ovat eronneet ja äitini löysi itselleen uuden puolison siinä vaiheessa, kun me sekä äidin uuden puolison lapset olimme jo teinejä ja lähempänä aikuisikää. Siitä huolimatta ”isäpuoleni” on aina osallistunut positiivisesti äitienpäivän viettoon. Emme teineinä enää tarvinneet apua kahvinkeitossa tai kakun koristelussa, mutta se isäpuolen fiilis sinä päivänä oli mielestäni se ratkaiseva asia. Se, miten hän kehui äitiäni äitinä, vaikka ei ollutkaan äitini lasten isä.

Ihanaa, kun teillä on hyvä perhe 🙂

Jospa tekisit kuitenkin vielä yhden raskaustestin? Tiedän, ettet voi tulla vahingossa raskaaksi, mutta mitäpä jos se siirretty alkio selvisi niistä monsuunimenkoista? Testi maksaa jonkun viis euroa ärrältä ja huonoimmillaahan siinä käy niin, että ne menkat alkaa heti testin jälkeen.

Tein jo toisen testin tässä pari viikkoa sitten, puhdas nega 🙈 Tää kierto on vaan pidempi ku nälkävuosi 😀 Vissiin hormoonit vähän sekaisin IVFän jälkeen

No sitten toivotaan täti punaiseen sinne vauhtia…

Aamu alko lapsen herättämiseen kun oli mun puhelimella jotain tehny ja oli ”äiti, auta minua” 😂 sitten kahvi päälle ja lastenohjelmia kahtommaan 6 aamulla😂 aamutoimet tehtiin ja lähettiin mun äitin luo pyörällä ja sinne oltiin edellisenä päivänä viety meijän tekemä oreo juustokakku. Siellä oltiin iltapäivään josta tultiin kotia vielä päivälliselle ja iltapalalle ja nukkumaan🙂 aikalailla samanlainen päivä muitten kans kakkua lukuunottamatta 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X