desire nymark - Banneri

Välikierto joka loppujen lopuksi kesti 55 päivää on päättynyt! Menkat alkoivat sunnuntaina ja tänään on jo kiertopäivä 3. Maanantaina sain viestin naikkarilta, että minulla on ultraääniaika 28.5. Eli ensiviikon tiistaina ollaan paljon viisaampia, mutta ainakin näyttää siltä että keretään tekemään pakastealkion siirtoa ennen kesäsulkua, JEE!

Pelkäsin jo että tässä on jotain isompia ongelmia, kun kierto vaan piteni ja piteni. Ilmeisesti kaikki on kuitenkin ihan hyvin, mutta sen verran voin sanoa että vuotoa ja kipuja kyllä on kaksin kerroin. Pakastealkion siirto tehdään luonnollisessa kierrossa, joten en oikein tiedä miten menetellään jos tämäkin kiero olisi 55 päiväinen. Sinänsä uskon että meillä on paremmat mahdollisuudet luonnollisessa kierrossa, kun mun keho reagoi niin voimakkaasti lääkkeisiin.


Ovulaatiota pitäisi metsästää ovistestien kanssa ja naikkarin mukaan clearbluen ovistestit olisivat parhaita tähän. En oikein tiedä missä vaiheessa alan tikuttamaan. Ehkä varmuuden vuoksi heti kun vuoto loppuu? Tällä kertaa ei ole sellainen jännittynyt ja ahdistunut fiilis, kun tässä ei ole lääkkeitä ennen itse siirtoa. Enemmänkin sellainen innostunut ja iloinen fiilis. Mutta katsotaan nyt vielä miten ne fiilikset heittelee tässä kierron aikana. Ennen menkkoja olin tooosi herkällä tuulella. Lauantaina katsottiin Bohemian Rhapsody leffaa ja vallotin silmät päästäni. Sunnuntaina kun menkat alkoivat totesin että Jaaa, tämä oli itkukohtauksen syy.

Pakastealkion siirron jälkeen käytetään taas tukilääkettä, eli ne Lugesteron pimppipillerit. Viimeksi mulle tuli etova olo, finnejä ja turposin ku mikäkin norsu. Mutta kyllä sen kaiken kestää. En vaan pistä kalenteriin mitään tärkeitä menoja just siihen. Joudutaan muutenkin menemään naikkarille ainakin kaksi kertaa tässä kierrossa, joten keskitytään nyt taas hoitoihin. Jos ei tärppää niin meille tulee pakostikin vähintään muutaman kuukauden hoitokatko kesälomien takia. Että sellaista, projekti vauva etenee taas!

Kommentit (3)

Avaa tyhmälle. Eli siis onko teillä pakkasessa alkioita? Vai otetaanko sulta nyt munia jotka hedelmöitetään ja jotka sitten siirretään pakkaseen ja sit sun kohtuun vai? Lähinnä siis että miksi sun pitää bongata ovis, kerätäänkö sulta munasoluja vai mikä homma?

Hei! Clearblue testit on varmasti hyviä mutta mielestäni aika kalliita. Itse olen käyttänyt apteekin halvempia versioita ja todennut ne ihan hyväksi, selvästi olen saanut niihin positiivisen tuloksen. Itse olen aloittanut testien teon kierron päivänä 12 kun kierto on ollut n. 30 päivää ja saanut positiivisen tuloksen 16-18 päivän tienoilla, mutta tämäkin on varmasti ihan yksilökohtaista. Täällä tällä hetkellä pp 8 menossa pakastealkio siirron jälkeen, jännää. Tsemppiä sinne ja toivottavasti pääsette vielä siirtoon ennen kesää 😊

Pakkasessa on alkiota! 🙂 Eli vissiin toi ovis liittyy siihen limakalvoon.. tai näin mä oon ymmärtäny 😅

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X