desire nymark - Banneri

Ollaan alustavasti suunniteltu että meidän häät olisi 8/8/20. Alustavasti sen takia, että meidän lapsettomuushoidot ovat ykkös sijalla. Avioeron jälkeen väitin että en ikinä enää mene naimisiin. Avioliitto oli mielestäni täysin turha asia, joka ei merkitse mitään. Olin myös se katkera nainen joka väitti että ”kaikki miehet ovat juuri tuollaisia” ja sitä rataa. Paranemis prosessi herätti sisäisen pessimistin eloon. Rakkaus on niin helvetin yliarvostettua. Vai onko.

Nykyään olen eri mieltä. Olen kasvanut ihmisenä, avartanut sitä omaa näkökenttää edes hitusen verran. Kaikki miehet eivät ole samanlaisia, ei todellakaan. Andreas on todella erikoinen yksilö. Ylipositiivinen ja herkkä otus, joka haluaa tehdä kotitöitä. Minä olen yleensä se joka heiluu imurin ja mopin kanssa, mutta Andreas nauttii pyykinpesusta. En todellakaan tiedä miksi. Hän käyttää jopa lämpömankelia, kapistus jota en ikinä olisi kuvitellut että mun kodista löytyy. Ruoanlaitto on myös hauska aktiviteetti Andreaksen mielestä ja hän kokeilee uusia reseptejä, aidosti innokkaana. Hän jaksaa häärätä Bellen kanssa, hän seuraa mun blogia, hän on aidosti kiinnostun mut elämästä ja mielipiteistä. En tiedä mitä enemmän nainen voisi toivoa.

Itse hääjuhlat eivät edelleenkään ole minulle tärkeä asia, jos ollaan ihan rehellisiä. Minulle maistraatti olisi luontevampi vaihtoehto, koska en viihdy huomion keskipisteenä. Tehtiin pieni kompromissi, mennään ensin maistraattiin ja pidetään pienet juhlat pari viikkoa sen jälkeen. Haluan että itse vihkiminen on meidän välinen juttu ilman stressiä ja ahdistusta. Viime kerralla menin perinteisen kaavan mukaan, koska ”niinhän kuuluu tehdä”. Naurettavaa että olen ajatellut asian olevan niin. Hääjuhlan pitäisi olla hääparin näköinen ja kivat häät saa oikeasti järkättyä ilman päätä huimaavaa budjettia. No, jospa tällä kertaa fiksummin sitten.

Vieraslista oli viimeksi 120 henkilöä, tällä kertaa mennään ihan minimillä. Halutaan tietysti kuitenkin ne meille oikeasti läheiset ja tärkeät ihmiset mukaan, joten noin 70 henkilöä kutsutaan.

Hääbudjettia emme vielä ole miettineet, mutta haluaisin pitää melko vaatimattomat häät. Saisin varmasti yhteistyönä sitä sun tätä, mutta en halua. En näe siinä mitään järkeä. Heitän mielummin rahat sivuun tulevaisuutta varten. Musiikki on minulle tärkeä asia, joten bändin haluan, mutta esimerkiksi ruoka ei ole minulle tärkeä asia. Olen itse aika kranttu ruoan suhteen, joten aika basic linjalla mennään. Hääkoristeisiin en myöskään jaksa panostaa hirveästi, paikka on itsessään todella kaunis ja mitään erityistä teemaa emme myöskään halua.

Hääpaikasta puheen ollen, tämä lienee ainoa asia joka on täysin varma. Häät pidetään Andreaksen lapsuudenkodissa. Pidetään myös pieni ”vihkiminen” paikan päällä, tyyliä tahdon ja tahdon. Kirkkohäitä en halua, koska en ole uskovainen. Muutenkin häätraditiot vedetään minimiin, tai no, oikeastaan melkeinpä nollaan saakka. Tämä on varmasti aihe joka herättää paljon tunteita, enkä halua moittia muita. Jos olette menneet perinteisen kaavan mukaan, kiva. Olen itsekin tehnyt niin, mutta tällä kertaa en enää näe siinä mitään järkeä.

Kävelen alttarille yksin, koska en koe että minun isä ”luovuttaisi” minut pois. Ollaan asuttu yhdessä Andreaksen kanssa jo tovin, joten tämä on meidän päätös. En halua sitä perinteistä valkoista mekkoa, koska en muutenkaan käytä valkoista ikinä. Minua ei myöskään kiinnosta millaisia vaatteita vierailla on, varsinkaan minkä värisiä. Oli sitten valkoista, punaista tai mustaa. Luultavasti vedän balleriinoilla, koska korkkarit ovat saatanan keksintö. Hääleikeistä en välitä, joten luulen että kaikki mukahauskat sukkanauhan poiminnat ja morsiamen ryöstöt saavat jäädä. Leikataan kyllä kakkua joo, mutta emme määritä ”kaapin paikkaa” polkaisemalla. Eiköhän se asia jo ole päätetty aikoja sitten.

Kaasoja minulla on kaksi, toinen heistä on miespuolinen mutta kutsutaan nyt silti ”kaasoksi”, en oikein keksi muuta koodinimeä. Mitään varsinaisia tehtäviä heillä ei ole, koska en ole näpertäjäihminen joten askartelua ei tule. Andreas haluaa polttarit ja kaasotkin liputtavat sen puolesta, joten pidetään pienimuotoiset mutta en missään nimessä halua ylläripolttareita. Fun fact, vihaan yllätyksiä. Jotain pieniä ylläreitä mun ryhmä rämä varmasti keksii minulle, mutta näin muuten ajattelin että minä olen mukana järkkäämässä kivan illan ystävien kanssa. Eli ei nekään nyt ohan perinteiset ole.

Häälahjoja emme halua, koska meillä on jo kaikki tarvittava. Häämatkalle emme myöskään olla lähdössä, koska meillä on ainakin yksi lapsi enkä halua olla hänestä erossa montaa päivää. Meidän ”häämatka” on luultavasti pari lapsivapaata päivää. Se riittää meille. Tiedämme jo valmiiksi että suurin osa vieraista haluavat kuitenkin antaa jotain, joten valitaan joku kiva yhdistys mihin he saavat lahjoittaa rahaa, jos he haluavat.

Halutaan pienet ja kivat juhlat, jotka ovat meidän näköiset ja missä vieraat oikeasti viihtyvät. Melko rennolla meiningillä mennään. Kaikkia perinteitä emme kuitenkaan heitä romukoppaan, meinaan ottaa Andreaksen sukunimen. Yksi kirjain poistuu ja kaksi tulee tilalle, joten en edes usko että ihmiset kiinnittävät siihen huomiota. Tätä postausta on toivottu kovasti, joten olisi jännä tietää jos meidän hääsuunnitelmat vastasivat teidän odotuksia. Jos ei, niin kertokaa minkä tyyppisiä häitä te luulitte että me pidetään? 😍

Kommentit (9)

Oooh! Olin ihan varma, että nyt tulee joku ”palkkasin hääsuunnittelijan 2 vuotta sitten” -spektaakkeli, mutta yllätyin tooosi positiivisesti! Tiedätkö, olin just varaamassa omaa hääpaikkaani ja olen sun kanssa täysin samoilla linjoilla kaikesta. Karkkibuffetti! Oikeesti, olen yli 30-vuotias ja menen naimisiin. Miksi tarjoisin häissäni nallekarkkeja? 😀
Ihana kirjoitus, kiitos siitä!

Olen itse mielelläni vieraana sekä perinteisissä, että ei niin perinteisissä häissä. Kivaahan se on vieraan näkökulmasta (varsinkin kun häitä on harvoin).

Olemme oman naimisiinmenon jälkeen olleet kolmissa (tavallisissa häissä), ja joka kerran jälkeen olemme keskustelleet asiasta, että emme olisi itsellemme sellaisia halunneet, ei ole meidän juttu. Tiesimme siis tehneemme oikean päätöksen, kun menimme salassa kaikilta maistraatissa naimisiin 🙂

Teidän tulevat häänne kuulostavat mukavilta, juuri teidännäköisiltä!

Kuulostaa just ihanalta! Ei mitään turhaa pinnallista hössötystä. ☺️ <3

Kuulostaa täydelliseltä! Meillä on ens kesälle oikeastaan hyvin paljon samanlaiset suunnitelmat, noin 70 henkeä ja juhlitaan mun lapsuudenkodin puutarhassa. Kaikki perinteet heitetään suosiolla romukoppaan, mikä on oikeasti aika virkistävää. Meillähän toki appivanhemmat ei tykkää laisinkaan näistä suunnitelmista ja kertovat kovaan ääneen kuinka miehen serkun suuret maalaishäät olivat heidän mielestään täydelliset. Mutta aivan sama, pääasia on se, että hääjuhla on hääparin näköinen.

Ajattelin kyllä sinua erilaiseksi et isommista häistä haaveilisit mutta nuo kuulostaa hyvältä aikalailla samalta kuin omat ajatukset, me tosin ollaan suunniteltu että ruokaan panostetaan, mutta sitten pienemmällä porukalla esim. 30henkeä ravintolassa vois olla hyvä, mutta ei missään nimessä mitään hääleikkejä tai mitään nolausjuttuja häihin eikä polttareihin.

Kuulostaa niin samalta, kun meidän joskus tulevat häät! Postausta lukiessa tuli sellanen ajatus, että tiiän jo mitä seuraavaksi kirjotat 😂 hassua! Mutta ehdottomasti liputan tällasten, erilaisten häiden puolesta! Minä ja mieheni kumpikaan ei kuuluta kirkkoon, joten vihkiminen tapahtuu maistraatissa. Juurikin sama systeemi, et vihkiminen ensin, sit myöhemmin hääjuhla. Sukkanauhan heitto ja morsiamen ryöstö ois pahimmat painajaiset mulle. Liian isot häät ois kans vähän liikaa juuri sen takia, et en tykkää olla keskipisteenä. Me ei oikeastaan edes haluta, että meitä erityisemmin juhlitaan. Siksi on käynykki mielessä, et jos viettäs pienellä porukalla viikon ulkomailla ja menis samalla naimisiin kaikkien tärkeimpien tyyppien kanssa. Lopputulos jää nähtäväksi. Mut hassua kuin samalta nää suunnitelmat kuulosti!

Haha apua, me mietittiin myös sitä ”viikon ulkomailla ja samalla häät” systeemiä 😂 mut vähän liian työläs lasten kanssa. Ihana löytää kaima 🙌🏻♥️

Kuulostaapa ihanalta!
opin viime kesänä että ne perus häät on perinteineen kopioita toisistaan eikä parin näköisiä lainkaan. Teidän suunnitelmat kuulostavat sopivan vaivattomilta, häiltä jonne vieraidenkin on helppo tulla.

Kukkia ja vehreyttä häihinne kuvittelen runsaasti!

Haha, kiva kuulla! 💁🏼‍♀️ mutta joo, kritisoimatta ketään yhdyn siihen karkkibuffa juttuun. Onkohan sekin joku jenkeistä rantautunut juttu? Ymmärrän toki jos on paljon lapsia, mutta ei karkit hirveästi kiinnosta enää tässä iässä 😀 Häät sisältävät niin paljon turhaa skeidaa, ihan vaan ”koska muutkin”. Lisää asiaan ”hää/häät” ja hinta on 90% korkeempi. Ihan hullua 😂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X