desire nymark - Banneri

Tiistaina tein ensimmäisen ovistestin, eli ovulaation metsästäminen on alkanut. Minun pitää siis pissiä tikun päälle joka aamu kunnes ovistesti on positiivinen ja positiivisesta tuloksesta tulisi ilmoittaa oma polulle viimeistään kello 10:00. Naikkari suositteli clearbluen testejä, jotka näyttävät hymynaaman. Tämähän olisi ollut se helpoin vaihtoehto, mutta Porvoon apteekissa ei ollut näitä clearbluen testejä tarjolla. Andreas metsästi ovistestejä tuskahiki valuen ja nyt mennään sitten Apteekkarin ovistesteillä.

Villi veikkaus että minusta tulee juuri se hysteerinen nainen joka tulkitsee ovistestejä ja pyytää mielipiteitä kavereilta. Eli moi vaan tutut, kohta inboxiin pärähtää kuvia pissatikuista! Tähän saakka testit ovat näyttäneet haalean testiviivan, joten ihan vielä en ainakaan ovuloi. Näyttäisi kuitenkin siltä että kohta? Äh, en tiedä. Tänään mennään uudestaan metsästämään niitä clearbluen ovistestejä. Testaamisen jälkeen suunnattiin naistenklinikalle, koska meillähän oli se ultraääni aika. Limakalvo oli vielä aika ohut, enkä siis tiedä miten ohut, mutta ilmoitan positiivisesta ovistestistä ja sen jälkeen saamme tietää milloin pakastealkion siirto tehdään.


Mutta nyt niihin positiivisiin uutisiin. Minä luulin että naikkarin kesäloma/sulku alkaa kesäkuussa, mutta se alkaa vasta heinäkuun lopussa. Lääkäri vihjasi jo vähän, että jos tässä nyt ei tulisi tärppi niin keretään mahdollisesti vielä kokeilemaan yhtä pakastealkion siirtoa ennen kesäsulkua! Tämä tuleva kesäsulku on ekstra pitkä, lääkäri veikkasi että noin 2 kuukautta, koska he ovat muuttamassa uusiin tiloihin. Minä päätin jo että siinä vaiheessa emme enää tarvitse hoitoja. Olen raskaana ennen sitä, vaikka väkisin. Oikeasti emme pysty vaikuttamaan näihin asioihin, mutta en kestä ajatusta siitä että roikutaan hoidoissa kuukaudesta toiseen.


Foolihappoa ja ovistestejä, ei tässä oikein muuta tapahdu ennen ovisplussaa. Sitten tukilääkkeet, siirto ja kahden viikon piina. Meillä on alkioita pakkasessa, joten taivas ei romahda jos tämäkin yritys olisi tulokseton. Yritetään vaan pysyä positiivisena, stressatahan ei saisi. Ei missään nimessä. Yritän levätä ja kuunnella mun kehoa. Andreaksella on taas superpositiivinen asenne, kuten yleensä ja hän haaveilee jo masun silittämisestä. Vauvakuume on kovempi kuin koskaan ennen, joten toivotaan parasta. Ei tässä oikein muuta voi. Haaveillaan yhdessä ja pidetään toisistamme huolta.

Kommentit (5)

Muistatko milloin se naikkarin kesätauko on? Meillä on inseminaatio edessä huomenna, mutta jos ei tällä kertaa onnistu niin lääkäri sanoi että heinäkuussa sitten uudestaan, kun kesäkuussa pitää olla välikierto. Mutta kun katsoin kalenterista niin huonolla tuurilla minulla todennäk. on ovulaatio juuri heinäkuun lopussa 25.7. Huonolla tuurilla naistenklinikka on silloin kiinni (lääkäri ei sanonut meille mitään kesälomasta).

Naikkarin kesäsulku alkaa 15.7. ja päättyy syyskuun alussa. Tsemppiä!

Heinäkuun loppupuolella :/ toivotaan että ovis tulisi ennen sitä, jos ei nyt tärppää! Tsemppiä teille, toivotaan plussatuulia 😍♥️

💕💕 Kaikkea hyvää ja rutkasti onnea matkaan!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X