Desire Nymark - Hero Header

Ovulaation metsästys jatkuu (KP16)

Tänään tein taas ovulaatiotestin, näitä samoja apteekkarin omia ja tänään ei edes näkynyt haamua. On tämä ovulaation metsästäminen yksi helvetin työmaa! Kiitos muuten kaikista vinkeistä joita annoitte eilen. Olo on paljon viisaampi tänään, joten jos sinulla on ovulaation bongaaminen meneillään tai edessä, tämä postaus on juuri sinulle!

Ensinäkin ovistesteissä on eroja ja kommenttien perusteella tämä Apteekkarin oma ovistesti on täyttä kuraa ja mahdoton tulkita. Miksi luotan enemmän kommentteihin kuin esimerkiksi apteekin henkilökuntaan? Koska kommenttikentässä olevat ihmiset kertovat omista käyttökokemuksista eikä hyödy siitä mitään. Parempi vaihtoehto on Pregcheck, jos haluaa käyttää liuskoja ja kaikista selkein on Clearbluen digitaalinen ovistesti. Näillä digitaalisilla jatkan tästä eteenpäin, ihan vaan mielenrauhan vuoksi. Sinänsä ärsyttää että nämäkin ovat niin saatanan kalliit.

Sain myös tietää että testiviiva ei välttämättä vahvistu päivä päivältä. Tämän päivän haalea haamu saattaa huomenna olla positiivinen testi. Ovulaation metsästämisessä ei siis kannata ajatella loogisesti, kuten minä olen tähän saakka tehnyt. Tämä on monimutkainen prosessi joka syö hermoja. En olisi ikinä osannut arvata että pissaaminen kertakäyttöastiaan kuuluisi mun jokapäiväisiin askareisiin, mutta tässä minä olen. Välillä elämä yllättää. Ovulaation voi muuten myös mitata lämmöstä, mutta yllätyyys, mulla on kuumetta ja flunssaa.

Digitestit ovat helpoin vaihtoehto

Jatketaan nyt siis testaamista näillä digitaalisilla kapistuksilla ja toivotaan parempaa menestystä. Yritän kuunnella omaa kehoa, että olisiko jotain merkkejä oviksesta. Lämpöä en voi seurata, mutta pientä alavatsakipua on ollut joka voisi viitata oviskipuihin. Valkovuotoa ei ole vielä ollut. Olen ymmärtänyt että sekin olisi tyypillinen ”oire” oviksen aikana. Naisen keho on niin ihmeellinen kapistus. Tässä minä stressaan ovulaatiosta, limakalvosta, munasoluista ja menkoista. Andreaksen isoin murhe on mahdollinen kalju ja impotenssi.


Tässä kierrossa ei nyt ole piikkejä, ei edes verikoetta, mutta Andreas on kyllä silti osallistunut parhaansa mukaan. Metsästänyt foolihappoa ja ovistestejä, analysoinut ovistestejä, ollut mukana ultrassa, tuonut herkkuja vaikka en pyydä. Höösääminen on täydessä vauhdissa. Kai se on tärkeetä miehellekin, että kokee osallistuvansa. Että heillä on jotain konkreettista mitä he voivat tehdä yhteisen projektin eteen. Kieltämättä se on söpöä, kun toinen väkisin yrittää etsiä itsellensä joku oma osa-alue jonka saisi hoitaa, vaikka sellaista ei oikeasti ole. Mutta se tuki ja turva, se on korvaamatonta.

Kommentit

3 kommenttia
Desire Nymark

Joo, ajattelin kans et jos ei nyt onnistu niin tilaan heti negatiivisen testin jälkeen. En kuitenkaan viitti turhaan tilailla, en usko et säilyis kaapissa kunnes seuraava vauvakuume nousee 😀

Avatar

Ihana mies kun osallistuu. ❤️ Toivottavasti ovis olis jo ihan oven takana.

Avatar

Tilaa netistä noita ovistestejä! Katsoin et 10kpl pakkaus clearbluen testejä maksaa 26,90e tilattuna. Tai tietenkin toivotaan ettei tarvitse enää mutta jos nyt sattuu niin… Ni ei ainakaan tarvitse ravata apteekeissa ja rahaa säästyy.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä