desire nymark - Banneri

Testissä komeilee hymynaama

Kahden päivän ajan olen käyttänyt clearbluen digitaalisia ovistestejä, jotka muuten ovat tosi fiksuja ja helppokäyttöisiä kapistuksia. Suosittelen näitä ihan joka ikiselle ovisbongaajalle. Tänään ruutuun pärähti iloinen hymynaama! Hymy joka tarttui ovisbongaajaan. Vihdoin, ovis on täällä ja voimme ilmoittaa positiivisen testituloksen naistenklinikalle!

Meidän alkiot ovat kaikki 6 päiväisiä blastoja, joten veikkaisin että pakastealkion siirto tapahtuu ensiviikon maanantaina. Odotan vielä vastausta naikkarilta, joten tarkka ajankohta selviää lähipäivinä. Pakko myöntää että olen innoissani. Jännittää, mutta hyvällä tavalla. Vaikka ovis tuli vasta KP17, tämä kierto vaikuttaa seminormaalilta verrattuna edelliseen kiertoon joka oli pidempi kuin nälkävuosi. Mun keho on vissiin sitten palautunut IVFästä, tai näin ainakin veikkaisin. Valtakunnassa on taas kaikki hyvin.

Andreas on tehnyt superpitkiä päiviä, mutta hänkin hyppii ja pomppii ilosta. Vihdoin jotain konkreettista tapahtuu. Yritetään pitää tätä superhyper positiivista asennetta yllä testipäivään saakka, mutta katsotaan millaisia tunneskaaloja eletään piinapäivien aikana. Pitäisi pysyä positiivisena, stressata ei missään nimessä saisi, mutta pitäisi kuitenkin varautua negaan. Muuten tiputaan korkeelta ja kovaa, jos testi on negatiivinen. Lapsettomuushoitojen vuoristorata, hiphei. Voisipa edes sanoa että tulee halvemmaksi kuin ranneke lintsiin. Mutta ei.

Pääasia on kuitenkin että ovuloin, koska kerkesin jo epäillä että ovista ei tule tässä kierrossa. Pelkästään tämä asia pitäisi olla aihe juhlaan, mutta eniten tässä kyllä mietityttää ne tulevat piinaviikot. Väitin että tässä kuussa ei ole paljon menoja, otan rauhallisemmin ja keskityn PASiin. Toisin kävi taas, tämä tulee olemaan kiireisin kuukausi tähän saakka. Ainakin työn puolesta. On tapahtumia, blogitreffit, lehtiartikkeleitä, radiota, podcastia, yhteistöitä. Sitten tietysti myös juhannus. Sinänsä ihan kiva juttu, että saa ajatukset vähän muuallekin edes hetkeksi. Mutta sellaista. Kerrankin positiivisia uutisia ja yksi huolenaihe vähemmän.

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Itellä jännittää ihan törkeästi, ei ole teihin verrattava tilanne mutta keskenmenon jälkeisiä menkkoja odottelen ja lääkärin luvalla saa alkaa yrittää vauvaa heti kun ne menkat ovat tulleet! Olen hankkinut nuita samoja ovis tikkuja mutta en tiedä uskallanko alkaa testailla heti, muttako en malttais odottaa enään yhtään pitempään ❤️

Avatar

Ei vitsi ihanaa!!! Kp17 on viel tosi hyvä päivä ovuloida! Tsemppiä!

Avatar

Jee onneks löyty ovis 😍 toimii noi siis näköjään! 🤣 Mä käytin koko paketin niitä kalliita Clearbluen digitaalisia testejä, kaikki negaa. Masennuin ja luovutin, en näköjään ollenkaan ovuloi. No olin sit kuitenkin tullu raskaaks just sinä aikana ku testailin 😦 Himotestaaja minäkin, lasta yritettiin kauan.

Desire Nymark

No mitäköhän perkelettä 😱 Luulis et näin kalliit kapistukset toimis kunnolla! No, onneks tulit raskaaks! 😍 Helvetinmoinen työmaa koko oviksen metsästäminen 🤣

Avatar

Ihanaa että homma etenee! Meillä meneekin melkein samassa rytmissä, meillä on Pas todennäköisesti ensi viikolla (meillä tosin lääkkeellinen kierto), että ihan perässä tullaan 🙂

Desire Nymark

Vihdoin ja viimein! 😀 Tässä ollaan jo painettu stressin kanssa, KUTEN AINA hoitojakson aikana 😂 tsemppiä sinne PASsiin ja toivotaan plussaa 🙌🏻😍

Avatar

Meillä oli PAS 31.5. lääkkeelliseen kiertoon kun mä en ovuloi joka kiertoon. Toivottavasti tärppää koska pakkasessa on enää yksi alkio.
Oon seurannut teidän matkaa jonkin aikaa ja ihanan avoin oot 😊 me ei haluta jakaa tätä asiaa ku parille läheiselle, ehkä joskus myöhemmin, sitten kun ei enää ”tehdä” lapsia.
Niin ja meidän esikoinen tuli neljännestä ja viimesestä inssistä ja synty sit rv31, et pitkään mietittiin halutaanko lähteä tähän uudestaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä