desire nymark - Banneri

Wohoo, siirto on tehty ja kaikki meni hyvin! Aamulla sain viestin oma polkuun ja pelkäsin jo että hitto, eikö sitä siirtoa nyt sittenkään tehdä. Sydän meinasi pysähtyä. Kädet täristen kirjauduin sisään palveluun. Hoitaja oli tehnyt merkinnön IVF-polkuun, 1 alkio sulatettu ja pakkasessa 9 jäljellä. Meidän alkio pärjäsi hyvin sulatuksessa, eikä mitään mennyt hukkaan. JEE!

Ilmoittautumis automaatti ei halunnut hyväksyä mun henkkareita, joten jouduin ilmoittautumaan lisääntymisyksikön kansliassa. Näin on käynyt kerran aikaisemminkin. Muistatte varmaan silloin joulukuussa, kun olimme menossa IVF suunnittelukäynnille mutta hoitaja oli tehnyt näppäilyvirheen ja oikeasti meidän aika oli vasta helmikuussa. Kerkesin jo panikoida että noniin, mitä sekoilua nyt tällä kertaa. Onneksi hoitaja nappasi henkkarit ja kertoi että ei hätää, toi automaatti ei ole palvellut ketään tänään.

Positiivisesti yllättynyt potilas

Pääsin sisään tutkimushuoneeseen jopa 10 minuuttia ennen meidän aikaa. Siellä odotti hymyilevät lääkärit ja hoitsut. Oli jotenkin sellainen tosi iloinen fiilis koko huoneessa. Alkionsiirto on tosi nopea toimenpide, toivottiin onnea matkaan ja pääsimme kotiin. Jatkan räpläämistä Lugesteronin kanssa ja 24.6. saan tehdä raskaustestin. Andreas lähti töihin ja kovisteli ennen lähtöä miten minun pitäisi levätä. ”Ei sitten mitään suursiivouksia!”. No ei ei. Belle lähti viettämään iltaa isänsä kanssa. Hänen olisi oikeasti pitänyt mennä viime viikon torstaina, mutta silloin neidillä oli oksennustauti joten siirrettiin päiviä.

Olen siis yksin kotona 20 aikaan saakka. Tämän illan meinasin levätä ja huomenna elämä jatkuu normaalisti. Haluaisin taas kiittää teitä kaikkia, olen saanut lukuisia tsemppi-viestejä. Jotenkin jaksatte aina olla niin messissä meidän projekteissa. En oikein tiedä mistä minun pitäisi kirjoittaa nyt piinaviikkojen aikana. Luultavasti jotain stressi sitä ja stressi tätä. Tukilääkkeet saattavat aiheuttaa raskausoireita, joten turha spekuloida että ollaanko raskaana vai ei. Joudumme kaikki odottamaan 24.6. saakka.

Tässä välissä haluaisin mainostaa mun omaa youtube-kanavaa! Siellä on dokumentoituna meidän inseminaatio, IVF, sekä nyt tämä PAS-kierto. Videon muodossa saa mielestäni paljon realistisemman kuvan. Tällä kertaa meinasin myös kuvata vlogin meidän testipäivästä, joten pistäkää kanava tilaukseen ūüôā ♥️

Kommentit (4)

Kiitos, että jaat kokemuksesi ja toivotaan parasta lopputulosta! Itse vasta piikitysvaiheen loppupuoliskolla ja kaiken keskellä olen saanut sinun tarinastasi arvokasta vertaistukea.

M√§ pid√§n peukkuja! Inhottaa kommentoida jotain n√§in pinnallista t√§n aiheen yhteydess√§, mutta voi perse ett√§ s√§ oot erikoisen kaunis nainen. ūüôā

Paljon onnea ja tsemppi√§ piinap√§iviin! Toivottavasti onnistaa‚̧ԳŹ

Hurjan paljon tsemppiä ja laitan peukut pystyyn teidän puolesta täysin!
Toivottavasti siirto onnistuu! <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X