desire nymark - Banneri

Vasta illalla pystyin sisäistämään että olen raskaana. Iski hirveä tunteiden purkaus ja vasen puoli niskasta meni jumiin. Minulla on ollut niska jumissa joka ikisen hoitokierron jälkeen, joten tämä johtuu ilmeisesti stressistä. Laskettuaika pitäisi mun laskupään mukaan olla 26.2.20 ja sehän tarkoittaisi että tänään olisi rv 4+6. Saattaa toki olla, että olen väärässäkin. Luotto omaan matikkapäähän ei ole hirveän vankka, mutta tämähän selviää ultrassa 10.7.

Väsymystä lukuunottamatta olen voinut tosi hyvin! Bellen kanssa oksensin plussaamisesta synnytykseen saakka, joten verrattuna siihen olen huippukunnossa. Nykyään nukahdan viimeistään kymmeneltä ja minulla on jatkuva nälkä, mutta se on vaan hyvä asia. Mun keho on sentään jollain tavalla rekisteröinyt että mun sisällä kasvaa jotain, ja se rauhottaa mieltä. Näin muuten yritän olla ajattelematta koko asiaa ultraan saakka. En halua hypistellä asiaa liikaa, jos sitten joutuu pettymään.

Andreas on sellainen super positiivinen ja optimistinen ihminen, joten hän hypistelee jo vauvanvaatteita ja googla erilaisia lastenvaunuja. Hirveä höösääminen ja jatkuvaa muistuttelua, että hän kyllä hakee minulle mitä vaan, mistää vaan, vaikka keskellä yötä. Onhan se ihanaa ja tosi suloista, että toinen on niin innoissaan ja haluaa auttaa. Andreas etsii itsellensä tehtäviä, välillä jopa vähän väkisin, koska hän haluaa ”hoitaa oman osuutensa”. Onhan tämä tosi erilaista, jos vertaa mun edelliseen raskausaikaan.

Koko tässä hommassa miehen tuki on korostunut. Miten tärkeää se voikaan olla. Vaikka miehellä nyt ei ehkä ole varsinaista tehtävää näissä asioissa, jo pelkkä tuki ja se fiilis että ei ole yksin on tosi tärkeä. Koko hoitokierto on mennyt tosi hyvin ja rauhallisesti kaikin puolin, ja raskaus on myös alkanut tosi hyvin. Olin jo valmistautunut siihen että oksu lentää 9 kuukautta, mutta yritän vaan ajatella positiivisesti ja ottaa rauhallisesti. Yksi päivä kerrallaan, eikö niin. Uskon kyllä vahvasti siihenkin, että omalla asenteella on väliä. Viime raskaudessa oli niin paljon stressiä ja hässäkkää, joka tietysti vaikutti kaikkeen.

Kiitos vielä kaikista viesteistä! Tässähän oikein liikuttuu, miten vahvasti elätte mukana. Moni oli käynyt täällä blogissa kurkkaamassa heti aamusta, että mitä testi näytti. Koko päivän yritin vaan sisäistää koko asiaa. En saanut sanaakaan kirjoitettua. Kyyläsin testiä monta tuntia. Vasta illalla pystyin sisäistämään että kyllähän toi on positiivinen. Moni laittoi myös viestiä, että eihän toi edes ole haalea. Itse pelkäsin jo jotain kemiallista raskautta tms, kun molemmat viivat eivät olleet yhtä voimakkaita. Hohhoijaa, kun kaikkea pitää ylianalysoida ja epäillä!

Kommentit (18)

En itse oo läpi käynyt hedelmällisyys hoitoja mutta yhden Tuulimunan jälkeen ymmärrän ton sun olon ja ajatukset. Ite uskalsin toisessa rakskaudessa kunnolla iloita vasta rakenne ultran jälkeen. Toivon koko sydämellä että tää Raskaus ja synnytys ois sulle helpompi ja onnea❤️

Hei!
Itellä on laskettu aika Todennäkösesti ihan samoihin aikoihin. Siksi ihmettelenkin, että miksi sinulla on ultra jo 10.7? Tai onko julkisella puolella mahdollista päästä jo noin aikaisin. Kun mulle sanottiin, että se on sitten vasta myöhemmin. Joo eka raskaus, ja olen aivan pihalla. Tahtoisin kyllä päästä jo aikaisemmin näkemään että siellä oikeasti on ihan oikea vauva.

Ihanaa 😍 Me päästään naistenklinikalle varhaisultraan, varmaan koska pakastealkion siirto? Bellen kanssa pääsin myös varhaisultraan, koska mulla oli niin monta keskenmenoa takana. Eli erikoistapauksissa vissiin pääse 🙂 tsemppiä 🥰💕

Onnea 😍 Ihanaa että sun mies on noin innokas ja haluaa auttaa niin paljon! Oon itse myös yllättynyt millainen hoivaaja mun miehestä on kuoriutunut, koko ajan auttaa mua kaikessa ”turhassakin” ja hoivaa 😀 Kai ne jotku hormonit alkaa miehelläkin hyrräämään!

Ihana juttu, onnea! 😍 Mä en itse kestä näitä viivatestejä yhtään ja siksi ostin hymynaama ovistestejä ja sitten niitä Clearbluen raskaustestejä, jotka antaa selkeästi ’Raskaana’ ja viikot. Oletko testannut? Odottavan aika on pitkä ja siksi oli kiva testata ensimmäisillä viikoilla ja nähdä viikkomäärien muuttuvan. 😊

Mä oon niin onnellinen teidän puolesta! 💕 Onnea vielä! Ja niin, ei sun testi oikeasti oo haalea! Mun plussa oli paljon haaleampi ja ens viikolla tyttö täyttää 1v 😍

Voi kuinka ihanaa!!! Paljon onnea ❤️
Olen seurannut noin puoli vuotta blogiasi ja YouTubea, ja mielenkiinnolla seurannut matkaanne 😊
Meille on tarkoitus tehdä IVF elokuussa 👍 kolme epäonnistunutta inssiä takana joten kovat ovat odotukset seuraavalle kierrokselle 👌

Onnea hirmuisesti! Toivotaan että raskaus menee hyvin ja saatte vauvan talvella syliin❤️

Onnea teille tosi paljon! ☺️ Ihana uutinen!

Onnea ja tsemppiä odotukseen<3 Hypermeesistä kärsin itsekin esikoisen odotusaikana mutta kaksosista oli "vain" jäätävää pahoinvointia ja väsymystä.

Suurin apu itsellä pahoinvointiin oli sitruuna. Kannoin mukanani nenäliinaa (minigrippussissa)joka oli kastettu sitruunamehuun. Sitä sitten haistelin aina kun meinas hissipoika nousta ylös. Se toimi joka kerta!:D

Olet vielä tosi alussa, joten pahoinvointi voi hyvinkin alkaa 1-2 viikon kuluttua. En halua manailla, mutta toivon ettet joudu kärsimään pahaa hyperemeesiä toista kertaa. Itse en saanut diagnoosia ekaa odottaessa, mutta sitähän se oli. Nyt tokasta sain virallisen diagnoosin, vaikka eihän se tähän oloon auta. Rv30 menossa ja huono olo lähes kokoajan, päivittäinen oksentaminen on vaihtunut viikottaiseen. Mutta tämä huono olo on se pahin, kun koko ajan oksettaa ja joutuu yökkimään.

Joo, tätä minäkin pelkään 🙈 Parasta nauttia nyt ja syödä hyvin kun vielä voi! Bellen kanssa toi jatkuva oksentaminen alkoi heti plussan jälkeen, joten siinä mielessä yritän pysyä positiivisena 😀 Hyperemeesi on kyllä sellaista paskaa! Diagnoosilla tai ilman, kuukausien kestävä oksennustauti on saatanasta. Kovasti tsemppiä loppuraskauteen! Toivotaan että helpottais edes vähän mahdollisimman nopeasti :/ ♥️

Onnea ja toivottavasti kaikki menee loppuun asti hyvin. Itse plussasin myös tänään ja la taitaa olla 25.2, joten aika samoissa mennään 🙂

Kiitos samoin! 😍 Ihanaa että sielläkin on tulossa helmivauva! En siis vielä tiedä, onko LA nyt oikeasti tuo 26.2 🙂 saattaa heittää muutamalla päivällä. Pakastealkion siirroisda toi LA lasketaan vissiin vähän eri tavalla 😀

Oi Onnea. Täällä toisen lapsen LA näillä näkymin 2.2. 2020. 😍

Oii ihanaa! 😍 kiitos samoin! 😍😍

Mää arvelinkin mitä pitemmälle päivä eilen meni että siellä taijetaan sisäistää positiivista testiä❤️ onnea vielä❤️☺️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X