desire nymark - Banneri

Kaupallinen yhteistyö Break Sokos Hotel Flamingo & Flamingo spa

Sovittiin jo kuukausia sitten että ennen juhannusta pidetään blogitreffit. Jotain rentoutumista, että keretään keskustella ja viettää aikaa yhdessä. Siihen Sokos Hotel Flamingo oli oikein oiva valinta. Kaikki palvelut saman katon alla, ihanan helppoa, varsinkin kun porukka koostuu viidestä bloggaajanaisesta.

Kuvat Terhi, Jyllannin suomineito

Puhutaan päivittäin meidän whatsapp-ryhmässä, mutta kasvotusten nähdään harvoin. Hannan ja Jasminen olen nähnyt kerran aikaisemmin, Reetan ja Terhin tapasin ensimmäistä kertaa. Tässä vaiheessa elettiin vielä piinaviikoissa, mutta tiedättekö tämä saattaa olla yksi niistä asioista jonka takia testiin pärähti kaksi viivaa. Meillä oli älyttömän hauskaa, enkä stressannut tulevaa testitulosta koko illan aikana. Sain ajatukset muualle ja pääsin keskustelemaan ihmisten kanssa jotka tietävät millaista bloggaaminen on.

Menimme sviittiin, missä oli kuplivaa ja pientä purtavaa. Hypisteltiin tapettia, ”tossa saisi ihania portrettikuvia!”. Skumppapullon avaamisessa kesti, koska sillä aikaa kun yksi avasi neljä seisoi kameran kanssa, valmiina nappaamaan kuvia ja bumerangeja. Tässä porukassa en ollut se outolintu, joka häärää kameran kanssa ja käskee muita odottamaan, kun en vielä ole napannut tarpeeksi laadukkaita kuvia. Aika meni tosi nopeasti, joten sinne spaahan tuli hirveä kiire. Hissillä olisi päässyt suoraan alas SPA-osastolle, mutta mehän käveltiin koko ostoskeskuksen läpi. Tietysti.

SPA on K18, ja siellä lilluttiin lämpimässä vedessä. SPAssa on myös 6 saunaa, sekä tietysti pieni baari mistä saa tilata juotavaa. Ihanan hiljaista ilman lapsia. Flamingossa on myös vesipuisto, minne olisi kiva mennä Bellen kanssa, mutta näin ”lapsivapaalla” SPA oli meille parempi vaihtoehto. Nautittiin kunnes kuulutettiin että SPA sulkeutuu, jonka jälkeen juostiin hotellihuoneisiin. Meillä oli 30 minuuttia aikaa föönata hiukset ja heittää meikkiä naamaan. Ihme kyllä onnistuimme ja istuimme Amarillossa 21.00.

Kuva Hanna, Yli Pyykkivuorten

Kuva Terhi, Jyllannin suomineito

Alkupalaksi otettiin Nacholautanen, jota dilkattiin Hannan ja Reetan kanssa. Pääruuaksi valitsin kanasalaatin, ja voi vitsi että oli hyvää! Kesken ruokailun Jasmin otti selffietikun esiin ja räpsittiin vähän kuvia. Ihan normi settiä, näin bloggaajien kesken. Istuttiin sitten Amarillossa valomerkkiin saakka. Sieltä suunnattiin taas sviittiin ja otettiin kuvia ja naurettiin kippurassa, kunnes iski kiva päähänpistos että ”missäs jatkot?!”. Hymyilevä respatyttö kertoi, että Vantaalla on yksi karaokebaari ja tilasi meille taksin.

Kuva Terhi, Jyllannin suomineito

Laulettiin, tanssittiin ja pidettiin hauskaa. Pilkun jälkeen istuttiin taksitolpan vieressä ja naurettiin vedet silmissä. Sieltä sitten taksilla takaisin hotellille. Minun huone oli torniosassa, 12 kerroksessa. Voi vitsi mitkä näkymät! Ihailin aamuaurinkoa hetken, kunnes vedin peiton pään yli. Juuri pestyt, valkoiset muhkeat lakanat. Ihanaa! Heräsin kuitenkin ilman herätyskelloa vähän ennen 8 ja menin aamupalalle Hannan ja Jasminen kanssa. En ikinä syö aamupalaa, joten tämä oli aika mullistava kokemus minulle, kun kaikki oli juuri siinä nenän edessä. Kahvia, mehua, leipää, smoothie, puuroa.

Torstaina kyllä väsytti, mutta näin hauskaa minulla ei ole ollut pitkään aikaan! Sanoisin että Sokos Hotel Flamingo sopii kaikille. Sviittiin mahtuu kaveriporukan kanssa ja siellä on jopa sauna. Saman katon alla löytyy ravintoloita, SPA, vesipuisto, keilahalli, pelihalli, leffateatteri. Aika ei ainakaan tule pitkäksi! Perheille tämä olisi helppo vaihtoehto, varsinkin jos perheessä on pienempiä lapsia. Jos vesipuistossa iskee väsy, pääset hissillä ylös suoraan hotellihuoneeseen. Ai niin, perhehuoneet olivat myös tosi kivoja ja fiksusti suunniteltuja. Perhehuoneissa oli väliseinä, eli periaatteessa kaksi huonetta. Jos lapsi nukahtaa 20 aikaan, vanhemmat voivat viettää aikaa toisessa huoneessa.

Meillä oli superhauskaa ja viihdyttiin todella hyvin, vaikka meillä oli aika tiukka aikataulu. Voitte lukea enemmän meidän blogitreffeisstä täällä: Jasmin Munakoisoni ja minä, Reetta Sellaista sattuu, Terhi Jyllannin suomineito ja Hanna Yli pyykkivuorten !

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X