desire nymark - Banneri

Juuri testin jälkeen tämä oli totta. Muutaman päivän se kesti. Nyt ollaan sitten siinä pisteessä, että olen kalpea, turvonnut ja väsynyt. ”Aamu”pahoinvointi kestää iltapäivään saakka. Onneksi en sentään oksenna ihan kaikkea ylös, mutta minulla on etova ja voimaton olo. Eilen tunsin olevani elossa vasta 17.00. Yritän silti kovasti elää normaalia elämää. Hoidan kotityöt etanavauhdilla, mutta eihän tässä ole kiire mihinkään.

Päivisin jaksan kyllä puuhailla Bellen kanssa, mutta mitään ”ylimääräistä” en saa tehtyä. Kuten nyt esimerkiksi sitä normaalia videoiden kuvaamista, kuvien ottamista, kavereiden kanssa kahvittelua. Aika puoliteholla mennään, mutta mun mielestä välillä saa ottaa vähän rauhallisemmin. Sitä paitsi tämä olotila on vielä kaukana hyperemeesistä, joten ei hätää! Ainoa asia, joka oikeasti ärsyttää on hajusteet. Asia johon en ole ennen kiinnittänyt sen enempää huomiota. Sinänsä ihan avartava kokemus, koska rupesin tässä ihmettelemään miten ihmeessä hajusteyliherkät selviävät tässä maailmassa?!

Pitääkö niitä hajusteita tunkea ihan joka paikkaan? Hajuvesi nyt on ihan selkeä asia, mutta saippuat, siivousaineet, voiteet, pesuaineet, meikit, deodorantit, jopa kuivashamppoossa on hirveä haju?! Pesuainehyllyn kierrän kaukaa, sekä lihatiskin koska sekin ällöttää minua aika voimakkaasti. Nämä ovat näitä tyypillisiä alkuraskauden oireita. Heti positiivisen raskaustestin jälkeen sun keho kertoo sulle että tämä on sitten rankka projekti, eikä mikään läpihuuto juttu! Ja onhan se totta, että kehossa tapahtuu mullistavia asioita.

Ultraan on enää kaksi päivää! Aika menee niin nopeasti että eihän tässä meinaa pysyä peressä. Väsymyksessä on ollut se hyvä puoli, että en ole hirveästi miettinyt asiaa. Bellen raskausaikana minulla oli tosi matala hemoglobiini ja matala verenpaine, jonka ansiosta väsytti ihan hirveästi ja huimasi. Jännä nähdä jos tässäkin raskaudessa on ”samat vaivat”. Tämä on muutenkin vissiin riskiraskaus, kun minulla oli se istukan irtoaminen, hätäsektio ja keskonen keissi viimeksi. En tiedä mitä se nyt sitten käytännössä tarkoittaa. Enemmän neuvolakäyntejä ehkä?

Olen ollut vähän hiljaisempi, koska olen niin väsynyt. Naama ei kestä kameralinssiä, joten saatte taas kasan kuvia Bellestä. En oikein saa mitään järkevää kirjoitettua, aika päiväkirja tyyppistä settiä tulee. Mutta miten teillä muilla menee? On ollut tosi kiva huomata että moni odottaa vauvaa 2020! ♥️

Kommentit (6)

Mä kans järkytyin miten täynnä tuoksuja tää maailma on ku tulin raskaaksi! Hajuvedet, kuivashampoo ja hiuslakka sai samantien kenkää mun elämästä 😁

Tsemppiä ultraan ja muutenkin raskausaikaan🙂 itsellä tänään rv 7+0 ja kaikki oli hyvin ultrassa😍 mulla ei oo juuri mitään oireita, mahaa vähän turvottaa ja rinnat tuntuu vähän kasvaneen.

Niin tuttua nuo hajuällötykset. Ennen raskautta rakastin kaikkia mahdollisia tuoksuvia juttuja, nyt lähinnä ällöttää vaikka viimeinen kolmannes jo menossa.. Nyt vasta huomannut että ihan tosissaan kaikissa joku tuoksuaine mukana, oon pyrkinyt kaikki mikä mahdollista niin vaihtamaan tuoksuttomiin.. Ihanaa odotusta ällötyksistä huolimatta!

Tsemppiä sinne <3 ! Itsellä menos 9+6 . Elävästi vielä muistaa kuinka viikot 7- 8 oli aivan yhtä tuskaa. Useita kymmeniä kertoja päivässä tuli oksennettua kaikki ulos ja kertaalleen käytyä tiputuksessa. Onneks nyt tuntuu että valoa alkaa jo vähän näkymään tunnelin päässä. Ihanaa kesän jatkoa teidän perheelle <3

Suosittelen rautalisää ihan vaikka nyt heti. Sun oireiden ja taustan perusteella olis enemmän ku suositeltavaa, jotta saisit vähän lisää virtaa. Mun mielestäni sitä pitäis suositella ihan jokaselle raskaana olevalle, koska ruuasta ei vaan saa niin paljoo rautaa, kuin raskaus kuluttaa.. Tsemppiä ja onnea <3

Mullakin on huomenna ultra jännittää, huomenna siis 7+0. Kaksi kertaa oon aikasemmin ollut raskaana ja ne molemmat meni kesken. Ivf hoidoilla saatu alkuun tämäkin raskaus. Mulla ei oo juurikaan oireita, illalla turvottaa ja rinnat on painavan tuntuiset. Tsemppiä huomiseen ultraan sulle🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X