desire nymark - Banneri

Kyllähän kaksi viikkoa meni yllättävän nopeasti! Tosin olen ollut niin väsynyt, että päivät menevät ohi pikakelauksella. Jännittyneenä ajettiin kohti Naistenklinikkaa, koska tänäänhän meillä oli se varhaisultra. Meinasihan siinä tulla itku, kun lääkäri sanoi että kaikki vaikuttaisi olevan kunnossa. Kuunneltiin sydänääniä ja saatiin pieni ultrakuva mukaan kotiin, sekä äitiyskortti.

Päällimmäinen fiilis on helpoitus. Ei enää hoitoja, syke löytyi, kaikki vaikuttaisi olevan kunnossa! Huomenna meidän pitäisi soittaa neuvolalle ja siellä sitten seurataan raskautta ”ihan normaalisti”. Tosin en tiedä mitä ihan normaalisti tarkoittaa meidän kohdalla. Yllättyisin kovasti, jos tätä raskautta ei tarkkailla enemmän. Ainakin laskisin itse riskiraskaudeksi, kun istukka repesi viimekerralla, mutta mene ja tiedä.

Tänään on siis jo rv7+0. Samat tyypilliset oireet jatkuvat, eli turvotus, väsymys, kipeä rintavarustus ja ällötys. Viime päivinä on myös tullut mukaan sellainen pieni lisämauste, että joka aamu tulee verta nenästä. Ainakin vaihdetaan tyynyliinoja tarpeeksi usein tällä menolla! Tämä saattaa tietysti myös johtua stressistä, joten toivotaan että tämä vaiva menisi ohi nyt kun ultrassa selvisi että kaikki on hyvin. Tässä ollaan vähän manailtu ja menty sellaisilla fiiliksillä että ”ei siellä löydy sykettä kuitenkaan, joten ei kannata toivoa liikaa!”.

Huokaistaan nyt helpotuksesta ja yritetään nauttia raskaudesta, väsymyksestä huolimatta. Toivotaan että teille muillekin olisi luvassa yhtä kivoja uutisia ultrassa! Tiedän että moni teistä vielä elää jännityksessä! ♥️

Kommentit (9)

Mulla tuli myös molemmissa raskauksissa ekoila viikoilla verta nenästä ja aina aamuisin. Oli hienoa herätä naama (ja tyynyt) veressä joka aamu! 😀

Onnea odotukseen! Muistan tuon fiiliksen ja ekan ultran. Se kuinka vauva on niin pieni vielä, mutta samalla niin valtavan tärkeä. ❤

Onnea odotukseen <3
Täällä Esikoisen 4v jälkeen juuri tehty plussa joka yllätti meidät ihan koska esikoista toivottiin melkein 6 vuotta tehtiin kaikki inseminaatiosta ivf tuloksetta sit hoitotauolla tuli luomuplussa kuten nytkin 4 vuoden jälkeen

Ihanaa!! Onnea odotukseen!<3 ihana seurata sun tilannetta kun täällä menossa 7+4. Tekisi mieli jo varata uusi aika ultraan kun ei malttais odottaa sinne 12 viikolle että taas näkee pienen! Oireet pitkälti samat.

Ihanaa että kaikki oli kunnossa! ❤️ Täällä kans jännätään perjantain NT-ultraa, laskettu ois 20.1 😊 onnea odotukseen! ❤️

Oi ihanaa! Tsemppiä ultraan, toivotaan että kaikki on hyvin! ♥️ hirveän stressaavia noi ultrat aina 😅

Mahtavaa, että kaikki oli kunnossa! Hurjasti onnea teille, te olette tämän ansainneet 🙂

Voi IIIIK,miten ihanaa,paljon paljon onnea matkaan! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X