desire nymark - Banneri

Meillä on harvoin isoja riitoja. Yleensä keskustellaan asioista ja tullaan yhteisymmärrykseen, vaikka meillä on melko eriävät mielipiteet välillä. Yleensä väsymys on syy meidän riitoihin, ja sen takia riidatkin yleensä ovat melko lapsellisia. Sellaisia väkisin väännettyjä, koska on pakko päästä pätemään.

Rahasta emme riitele, eikä myöskään kotitöistä. Toisen onnistuminen on yhteinen voitto, joten ollaan aina toisen tukena. Yhdessä avaudutaan sitten miten pitää maksaa verot tellit lellit ja vellit, kaikki on niin kallista ja näin pois päin. Andreas osallistuu tosi hienosti kotitöihin ja tykkää ruoanlaitosta, joten siinä mielessä oikea lotto voitto minulle! Minä siivoan tietysti enemmän, koska olen kotona Bellen kanssa, mutta se nyt on ihan loogista.

Mistä me sitten riidellään?

Öisin saadaan välillä toinen maailmansota pystyyn. Meillä on kaksi peittoa, mutta silti Andreas pöllii mun peiton ja joudun taistelemaan siitä omasta peitosta. Välillä taas Andreas makaa mun peiton päällä, niin että minä olen peiton sisällä ku burriitto enkä pysty liikkumaan. Kuorsaaminen on myös asia jonka ansiosta joudutaan pitämään palaveri keskellä yötä välillä, kun Andreas ei ymmärrä kääntyä. Välillä pelkään että tapetit irtoavat seinästä kuorsauksen takia. Onneksi meillä ei ole naapureita.

Minä en ole aamuihminen, joten minua ei todellakaan kannata herättää aamulla. Andreas ei taas oikein pääse ylös sängystä aamuisin helpolla, jonka ansiosta hän torkuttaa. Käytössä on 2 herätyskelloa, sekä puhelin jossa on noin 5 herätystä. Välillä minulla meinaa mennä kuppi nurin kaikista herätyksistä. Nyt raskausaikana pystyn nukkua missä vaan milloin vaan, mutta ennen tein töitä öisin. Herättiin sitten Bellen kanssa vasta 9 aikaan. Mutta jos heräsin kunnolla herätyskellosta en saanut unta sen jälkeen, enkä pystynyt nukkumaan päikkäreitä. Silloin kiukutti.

Andreas kaipaa paljon enemmän läheisyyttä kuin minä, ja siitäkin saadaan pientä kismaa aikaiseksi välillä. Minulla on pieni taapero roikkumassa kiinni lahkeessa koko päivän, joten välillä olisi oikeasti kiva ”ihan vaan olla” yksin. Kaipaan aika paljon omaa tilaa ja rauhallisen ympäristön, muuten ahdistun. Andreas suuttuu tosi harvoin, hän on enemmänkin sellainen tyyppi joka huolestuu. Jos en aina jaksa hymyillä, hän olettaa heti että joku on huonosti. Sellainen jatkuva ”onko kaikki hyvin?” jankkaaminen ottaa myös aivoon välillä.

Minulta kysytään usein mistä me riidellään, varsinkin lapsettomuus hoitojen aikana. Mutta oikeasti meidän riidat ovat luokkaa ”toikin perkeleen vasara siinä”. Meillä on siis työkaluja ympäri kämppää koko ajan, koska Andreas on puuhailevaa sorttia ja meillähän on ollut aika kattava remontti. Meidän parisuhteessa ei oikein ole ”jännittäviä” riitoja. Enemmänkin sellaista pientä ärsyyntymistä. Olen tullut siihen lopputulokseen että olemme melko tylsä pariskunta.

Mistä te riitelette?

Kommentit (6)

Kyllä!!! Kaikesta en ole samaa mieltä mutta kaikkien tarvii tykätä kaikesta ja miksi ei saa olla erimieltä tai ainakaan sanoa sitä ääneen?

En tykkää muiden lapsista tai no siis muutamista läheisistä lapsista ja omistani tietenkin ja muiden ei tarvi tykätä mun lapsista. Jotkut lapset on vaan perseestä samoin kuin en tykkää kaikista aikuisistakaan.

Nuoret käyttäytyvät usein paremmin kuin keski-ikäiset taikka vanhukset.

Kaupan kassaa voisi katsoa asioidessa silmiin ja jollet ole kokeillut itse jotain ammattia niin älä arvostele.

Eniten vituttaa kesä ja helle. Suomen kesä on niin pyhä että se ei saa ottaa päähän. Jotkut ei kestä kuumuutta ja hellettä. Ei vaan kestä. Pää hajoaa. ”Ei saa valittaa kun pian on kylmä” MIKSI EI? Mä en valita kun on kylmä ja sataa vettä vaikka revin koiraa päivittäin pihalla joten miksi mulla ei oo oikeuttaa valittaa helteestä?

Mua ärsyttää se, et pitää pyydellä anteeksi OMIA mielipiteitään joiden ei pitäis kutkuttaa kenenkään persettä 😀 silti monesti oman mielipiteen sanottuaan alkaa vääntö kumman keskustelun osapuolen mielipide on oikea.

Samaa mieltä. Nykyään ihmiset eivät uskalla ottaa kantaa mihinkään avoimesti, koska paskamyrsky. Eihän ihmiset edes uskalla kertoa mitä puoluetta he äänestävät 😀 vaikka se äänestäminen nimenomaan on jokaisen oikeus.

Mulla oman tilan tarve on niin iso,että en enää ikinä tule asumaan kenenkään miehen kanssa. Ikääkin mulla jo 42. Kolme aikuista lasta asuu omissaan jo ja nuorimmaiseni menee 3luokalle. Olen eronnut karannut nainen. Ihana teidän perhe ja seuraan tubessa.

Apua miten minä samaistun aina näihin sinun juttuihin 😀 meillä riideltiin ennen muinoin silloin alle parikymppisinä välillä kovastikin, mutta nykyään ei juuri yhtään. Oikeastaan juuri väsyneenä tulee noita ”taas tämä perkeleen sukka on keskellä lattiaa” karjaisuja mutta nekään ei oikein riidoiksi asti jatku. Meilläkään ei lapsettomuushoidot mitään riitoja aiheuttanut, lähinnä vaan lähensivät yhteiset vaikeudet 🙂 meillä ”viimeisen” passin plussa muuttuikin valitettavasti keskenmenoksi, mutta lääkäri ehdotti vielä neljättä ivf hoitoa vähän eri kaavalla joten katsotaan saadaanko vielä isot riidat aikaseksi syksyllä oikeasti viimeisessä hoidossa.

Haha toi kuumuus on kyllä totta! Säälittää varsinkin lapsia ja vanhuksia. Kiva nukkua kun kämpässä on +35 😬 Syksy on parasta aikaa 🙏🏻😂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X