desire nymark - Banneri

Pitkästä aikaa sisustuspostaus! Meidän ruokailuhuone on saanut uutta ilmettä, mutta sitten asia vaan unohtui, joten nämä kuvat tulevat vähän jälkijunassa. Tämä kyseinen huone on ollut oikea murheenkryyni. Tila on enimmäkseen tuntunut hukkaneliöiltä, enkä ole keksinyt mitään järkevää käyttöä sille. Remontin aikana tämä huone on toiminut väliaikaisena keittiönä, makkarina, leikkihuoneena ja toimistona.

Pitkän pähkäilyn jälkeen tästä nyt tuli ruokailuhuone. Onnistuin tietysti tilaamaan neljä tuolia, vaikka oli tarkoitus tilata kuusi, joten loput kaksi saapuvat tässä lähipäivinä. Tulevaisuudessa tästä huoneesta ehkä tulee makkari, mutta nyt tällä hetkellä 3 makuuhuonetta riittää meille vallan mainiosti.

Maalisävy on Tikkurilan omenankukka, joka on hento vaaleanpunainen. Sävyvalinnan kanssa kamppailtiin pitkään. Ensin olin aivan varma, että tikkurilan budoaari olisi nappivalinta. Se oli kuitenkin aivan liian tumma, joten se päätyi kodinhoitohuoneeseen. Sen jälkeen kokeiltiin sitä kuuluisaa ja trendikästä tikkurilan pirtelöä, mutta se oli liian räikeä. Tämä omenankukka oli tosi pliisun näköinen värikartassa, mutta seinällä oikein kiva.


Tässä huoneessa on meidän talon ainoa takka, joka valitettavasti on aika huonossa hapessa. Lähiaikoina katsotaan, jospa takkaraukan saisi elvytettyä jotenkin. Kyseinen takka on siis tosi vanha, joten en haluaisi luopua siitä. Takan vaihtaminen vaikuttaa muutenkin melko työläältä projektilta, joten toivottavasti selvitään pienellä fiksauksella.

Belle lähti viettämään isäviikonloppua, Andreas on hakemassa pizzaa meille ja minä metsästän meille leffaa. Viikonloppu aloitetaan melko rauhallisesti. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! ♥️

Kommentit (11)

Tosi nätiltä näyttää!
Tykkään kun löytyy kontrastia, väriä ja sävyjä, mutta tunnelma on kuitenkin rauhallinen.
Ootko mistä löytänyt tuolit?
Nuo olis ulos kivat, jos säätä kestää. Polyrottinki alkaa tulla korvista ulos 🙈

Aivan ihana ruokailuryhmä, varsinkin pöytä lämmittää niin mun sydäntä.

Kiitos! Metsästin pitkään pyöreää ruokapöytää, mutta hitto että niillä on hintaa. Vuoden pähkäilyn jälkeen vasta kehtasin tilata 🙄😂

Kiitos tästä, olen etsinyt täydellistä vaaleanpunaista yhteen seinään. Pirtelö ym. kokeiltu, mutta tulos sitten ollut ”liian vaaleanpunainen”. Seuraavaksi kokeilen tätä sävyä!

Minusta on ihanaa, kun värit palaavat takaisin! <3 ja teillä on kaunis koti. Kaikkea hyvää odotukseenne. <3

Kiitos kovasti! 😍 toivottavasti tää olisi oikea sävy teillekin! Kokeiltiin myös tikkurilan neitoa ja hattaraa, mutta neito oli liian beige ja hattara taas liian liila. Nää sävyvalinnat tuottavat kyllä välillä sellaista tuskaa että huh 😅

Hienolta näyttää. Kenen valmistama ruokapöydän lamppu on? Etsinnässä lamppu ja olisi juurikin minun makuuni.

Kiitos! 😊 Lamppu on jotexilta, koitin katsoa valikoimaa mutta se on vissiin poistunut 🙁 Mutta muistaakseni Markslöjd merkillä on samantyyppinen! 😁

Tais olla eräs tuttu oikeassa kun valitin meidän vuokra-asunnosta, että ”vanha muoti palaa takaisin”. Kyseessä siis 1950- luvulla rakennettu talo,jossa mm. Vaaleanpunaiset seinät ja vessassa vihreät kaakelit :Dd

Joo, värit on tullu takas! 😀 Mun mielestä oikeastaan ihan kiva juttu. Toi ”kaikki valkoista” vaihe ei ollu ollenkaan mun juttu 😂

Kiitos! Ne kestävät kyllä! Tilasin cdon.com ilta 😀 metsästin googlen kautta tämän tyyppisiä ja sieltä löysin. En edes tiennyt että cdon:illa on kalusteita 😂🙌🏻

Kiitos! Pitää käydä kurkkaamassa 😍

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X