desire nymark - Banneri

Raskausviikko 10 on selätetty ja pahin väsymys on väistynyt. Olo ei ihan vielä ole energinen, mutta en enää koe olevani rättiväsynyt. Maanantaina iski flunssa ja nyt minulla on vähän lämpöä, mutta muuten olo on ihan hyvä. Ruokahalu on edelleenkin kateissa, mutta olen silti tooodella turvonnut eikä paino nyt ainakaan ole tippunut, joten en koe että tilanne olisi mitenkään vakava.

Olen ollut tosi herkällä tuulella. Hormoonihuuruissa olen itkenyt pari kertaa, kun jokin leffa tai sarja on liian koskettava. Tunnen valtavaa empatiaa koko ajan, varsinkin lapsia kohtaan. Mutta mitään hormoniraivoa ei ole vielä ollut, ja siitä olen oikein iloinen. Andreas tietysti myös. Andreas fiilistelee tulevaa vauvaa, mutta on myös ollut tosi huolissaan. Minulla on ollut aika kovia alavatsakipuja, jotka eivät hellitä edes panadolin avulla. Pikkaisen pelottaa, että johtuuko kipu istukasta. Istukan repeäminen on vielä tuoreessa muistissa, mutta toivotaan että kyseessä olisi kohdunkasvukipuja.

Ensi viikolla olen menossa labraan tulevaa nt-ultraa varten, joka on 13.8. Verisuonet oikein pullottavat tällä hetkellä, joka on tosi outoa koska yleensä kanyylin laittamaninen tai verikokeen ottaminen ei ikinä onnistu ekalla yrityksellä. Tästä raskausoireesta olen oikein iloinen. Normaalisti mun jalat ja kädet ovat jäässä, mutta nyt ei enää ole! Toivotaan että tämä ”oire” jatkuisi vielä talvellakin. Iho on pikkaisen rasvaisempi, mutta aknea en ole vielä saanut (kopkop). Tämä raskaus tuntuu kaikin puolin todella erilaiselta verrattuna Bellen raskausaikaan, joten veikkaan että meille on tulossa poika.

Bellen raskausaikana aika mateli. Siinä oli niin paljon säätöä, kipuja, stressiä ja murheita. Tämä raskausaika menee niin nopeasti, että pääkoppa ei oikein pysy perässä. Vatsa kasvaa kovaa vauhtia ja huomenna on jo elokuu! Onneksi meillä on periaatteessa kaikki valmiina uutta tulokasta varten, koska olen säästänyt suurimman osan Bellen tavaroista ja vaatteista. Otetaan aika rauhallisesti, päivä kerrallaan. Tässä on vielä monta jännittävää etappia edessä, kuten nyt esim nt-ultra ja rakenneultra. Bellen rakenneultrassa huomattiin 3 softmarkeria. Mentiin sitten sikiöseulontaan, missä onneksi saatiin tietää että kaikki on kunnossa. Mutta pikkaisen kyllä jännittää. Sikiöseulonta oli melko rankka kokemus.

Miten teillä muilla menee ja millä viikoilla olette? 😍

Kommentit (18)

Hauska lukea kommentteja ja tajuta että jos kaikki menee hyvin meille syntyy kaikille 2020 vauva. Ikätovereita 😊 itsellä 7+4 ja on huonoa etovaa oloa ilman oksentelua. Luulin aina että raskauspahoinvointi tarkoittaa oksentamista mutta olo on pelkästään etova ja väsynyt. Toivottavasti menee pian ohi…

Rv 6, pahoinvointia on ja myös ruokahaluttomuutta. Vielä jotenkin selviän, mutta pelottaa mikäli tämä tästä hirveästi pahenee. Kokemusta on täysin sietämättömän hirveästä pahoinvoinnista ja vähän helpommasta. Kolmas raskaus, toinen lapsi.

Toivotaan, että vatsakipusi on jotain tavallista ja menee pian ohitse. Mulla oli aika järkkyjä selkä- ja oikeastaan vatsakipujakin ihan alussa, jotka todella säikäyttivät. Loppuivat sitten itsestään.

Me ollaan yritysvaiheessa edelleen miehen kanssa, pian vuosi takana, sen tiimoilta aloinkin seuraamaan tubessa siuta ja vähän aikaa sitten myös täällä. Hassua kuinka onnellinen olen tuntemattoman ihmisen puolesta, mutta vaikutat niin ihanan aidolta persoonalta ja ihanalta äidiltä. Seuraillaan meidän 5 vuotiaan tytön kanssa kilpaa Bellenkin kuulumisia. Onnea vielä täältäkin, kaikkea hyvää ja tsemppiä raskauteen! 💙

Itse olen tällä hetkellä viikolla 12+6 ja odotan esikoista. Ultrassa kävin eilen ja pienellä on kaikki hyvin:). Raskauspahoinvointi on ollut aivan järkyttävää, eikä loppua vielä näy, toivottavasti pian loppuisi. Innolla odotan mitä kaikkea raskaus ja vauva-arki tuo tullessaan.

Viikkoja tänään 23+5. Puoliväli selätetty! Mulla oli esikoisen kans hyperemeesi ja niin on nytkin. Eka oli tyttö ja nyt poika tulossa. Paljon on helpottanut sitten pahimpien viikkojen mutta edelleen hyvänäki päivänä jossain välissä vaivaa kuvotus ja oksentelua kerran pari viikkoon. Oon niin onnellinen että sie nyt säästyit hyperemeesiltä! ☺

Rv 11+5 ja viides lapsi tulossa. Koko alkuraskaus on mennyt semmoisen jatkuvan kuvotuksen kanssa johon auttaa vaan, jos koko ajan syö. Ja tää turvotus on ihan jäätävää! Nt ultra on ensi viikon torstaina, jönnää! Sykkeet saatiin kuulumaan viime viikolla neuvolassa. 🙂 Nyt on ollut kaksi ihan hyvää päivää(kopkop) ilman semmoista pahempaa kuvotusta jee. 🙂

Mitä ovat muuten nuo softmarkerit, joista kirjoitit?

Mä luulin olevani ihan samoilla päivillä kuin säkin mutta varhaisultrassa selvisi että olenkin viikon taaksepäin.. Sekä kävi myös ilmi että meille tulee kaksoset! 😄 Olen voinut tosi huonosti, pahoinvointi on jotain aivan järkyttävää ja se kestää aamusta iltaan.. Mutta kyllä tämä tästä 😅 Kiva kuulla että sulla on olo kohentunut, antaa itsellenikin toivoa! 😄

Voi ihanaa! 😍 Mutta vitsi, toi pahoinvointi on kyllä.. mä vedin tosi paljon vesimelonia ja kurkkua Bellen raskausaikana. Sitten myös vaaleeta leipää.. Toivottavasti menisi nopeasti ohi :/ tsemppiä, tiedän miten perseestä toi ”aamu”pahoinvointi on!

Esikoista odotamme jännittynein fiiliksin viikoilla 9+0. Varhaisultrassa käytiin 17.7. ja samalla varattiin aika nt-ultraa 19.8. Olen voinut koko ajan tosi hyvin, ja sekös onkin ollut ahdistavaa. Koko ajan vaivaa sellainen tunne, että onhan hänellä kaikki varmasti hyvin. Mutta se oire kyllä on, että jos en saa säännöllisesti ruokaa, erityisesti suolaista, niin sitten iskee heikotus. 😅 Mies ottaa asian paljon rauhallisemmin ja jaksaa muistuttaa, ettei ole viitteitä siitä että mikään ois huonosti, ja ettei oksentamisen määrä yksin korreloi vauvan vointiin. Nyt vaan toivon, että kaikki menis hyvin. ❤️ Ja vatsa kyllä vaihtelee vuorokauden ajankohdan mukaan, aamulla on lituska ja illalla vähän pömpöttää.

Mulla 11+6, nt-ultraan ois ollu kiva päästä aikasemmin ku vasta viikon päästä.. :/ Turussa niin paljon ruuhkaa, että vapaita aikoja ei vaan ole. Alunperin piti päästä vasta 14. viikon viimisillä päivillä, mutta eilen tuli soittoa, että nt-ultria ostetaan nyt yksityiseltä, joten muutamalla päivällä aikastu. Pahoinvointi ja väsymys hellittäneet, maha vaan semisti turvonnut ja joka yö nään (huonoja) unia vauvasta. Eli pelottaa ja ahdistaa vähän, toivotaan et toinen sieltä nyt kuitenkin ois tulossa <3

Tsemppiä ultran odotteluun!

Täällä Porvoossa on myös hirveä ruuhka! Seuraava vapaa neuvola aika olisi ollut vasta elokuun lopussa 😱 onneksi pääsin aikaisemmin 🙈 tsemppiä ultraan! 🙏🏻♥️

Toka lapsi tulossa ja 9+3 menossa. Superväsymus ja heikko olo kiusaa edelleen, mut enää ei oo onneks montaa viikkoa jäljellä toivottavasti! Mäkin sain ultra-ajan 16.8. Eli pari viikkoo jännättävää vielä. Vitsi miten ihana masu sulla on jo! Mun on viel sellanen epämääränen turvonnu löllö XD

On tämäkin sellainen löllö 😂 mahan koko vaihtelee hirveästi päivän aikana 😀 että kai tämä on jotain yyberturvotusta 🤷🏼‍♀️😂😂

Rv 14 menossa, kolmas lapsi. Ei ehdi hirveesti ajatuksia raskauteen laittaa nyt varsinkin kun ei enää oksenna 6 x päivässä. 😅 Ja ah viileät ilmat ja urheilu is bäk!
Rakenneultra se kyllä jännittää aina. Sitä vaan toivoo kaiken olevan kunnossa!
Tsemppiä itsekukin odottaviin tunnelmiin.
❣️

Onneksi pahoinvointi on väistynyt 🙏🏻 Siinä tuppaa jo tulemaan vähän hulluksi, jos kaikki lentää ylös jatkuvalla syötöllä 🙈

Maaliskuussa keskenmeno.. siitä henkisesti edelleen toivun..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X