desire nymark - Banneri

Tätä kysytään niin usein, että tehdäänpä aiheesta postaus, vaikka viikkoja on kasassa vasta 12. Bellen nimen kanssa tuskailtiin pitkään ja valinta tehtiin ihan viime tipassa. Nimiehdotuksia oli vaikka kuinka, mutta mikään ei tuntunut oikealta. Tällä kertaa ollaan siis ajoissa liikkeellä.

Viimeksi lempparina tytölle oli muunmuuassa Livia, Noomi, Aava, Anastasia, Andrea ja Pandora. Pojalle taas Adrian, Dominic ja Theodore. Tällä kertaa lähtötilanne on eri, koska haluaisimme että nimi sopisi kivasti yhteen Bellen nimen kanssa. Tämä tarkoittaisi siis että nimen alkukirjain voisi olla B, tai että nimi loppuisi lle/lla, tai että inspiraation lähde olisi sadusta. Sisäinen Harry Potter fani olisi valmis taistelemaan Bellatrix nimen puolesta, mutta Andreas ei lämmennyt (ylläri 😂) joten skipataan se.

Tytölle Anastasia ja Aurora sopisi teemaan, mutta en oikein tiedä. Tällä hetkellä lempparit ovat Bianca, Bernadette, Beatrice ja Gabriella. Pojalle taas Benjamin tai Gabriel olisi ihan kivoja vaihtoehtoja. Toiveena olisi semi pitkä, ei liian tavallinen mutta ei myöskään liian erikoinen ja outo. Yllättävän vaikea tehtävä. Onneksi tässä on aikaa vielä reilusti. Raskausaikana Bellen koodinimi oli Kirppu ja sitä käytettiin ihan ristiäisiin saakka. Uudella tulokkaalla ei ole koodinimiä vielä, puhutaan vaan ”meidän vauvasta”.

Onko teillä jo nimi valmiina? Oliko valinta helppo vai vaikea? Jos teillä on nimiehdotuksia meille, niin laittakaa kommenttiboksiin! Pidetään tässä listaa raskausaikana, niin keretään rauhassa pyöritellä nimiä ja miettiä erilaisia yhdistelmiä. Nyt kun viikkoja on kasassa 12, nt-ultra kulman takana ja vatsa kasvaa kovaa vauhtia sitä jo uskaltaa haaveilla tulevaisuudesta vähän. Miettiä millaista arki tulee olemaan kahden lapsen kanssa, katsella vauvanvaatteita ja miettiä mitä kaikkea meidän pitäisi hankkia ja tehdä ennen vauvaa.

Kommentit (20)

Täälä toinen vauva tulossa ihan pian ja kakkosta kutsuttu kirpuks alusta asti . Esikoista myös kutsuttu kirpuks kun odotin häntä 2015 ja esikoinen synty 2016. Ei oikein vieläkään olla päästy yhteis ymmärrykseen nimen kanssa tän kakkosen kanssa 😂😅.

Jos poika, niin Sebastian sopisi hyvin Bellen rinnalle koska on se elokuva Belle ja Sebastian

Meillä nimi päätettiin nimiäisiä edeltävänä iltana. 😁 Vauvan isä näki päiväunessaan ”edeltä” nimiäiset, ja unessa annettu nimi oli yksi vahvoista ehdokkaista joten siihen päädyttiin.
Aava / Ava oli meillä kanssa yksi lemppareista. On ilmeisesti aika yleinen tällä hetkellä ala-asteikäisenä keskuudessa. Meillä on tallilla ainakin viisi sen nimistä tallityttöä 😅
Bellen kanssa sopisi hyvin siskolle Bea (en kyllä tytöksi kuvan perusteella usko 🤨) ja pojalle esim. Benjamin. 🤔

Meillä vauva oli apina tai vauva kun oli vielä mahassa 😅 nimiä pyöriteltiin ja tytölle oli melkein jo keksitty nimi kunnes seuraava ultra kertoi että hän onkin poika vaikka edellinen ultraaja sanoi varmaksi tytöksi. Alkoi uusi pohdinta mutta tuntui että mies torppasi kaikki ehdottamani että tunnen jo tuon nimisen 🙈 olin aina varma että pojastani tulee Mikael mutta eipä ole yksiään pojan kolmesta nimestä Mikael 😅

Tytön nimistä tuli mieleen Elisabet. Se on toukokuussa syntyneen tyttäreni kolmas nimi, haha. Sopisi mielestäni Bellen kanssa hyvin yhteen.

Meillä oli toukka Esikoisen työnimi 🙂
Pojalle oli nimi valmiina hyvissä ajoin 🙂
Tytölle ei ollut hajua 🙂
Nyt keskenmenneelle olis ollu jo etunimi vaihtoehtoja Enni tai Elli Eetun kaveriksi 🙂

Täällä on viimeinen raskauskolmannes alkanut ja nimestä ei vielä mitään hajuakaan. Edes nyt vauvalla ei ole muuta nimeä kuin vauva, saako sen antaa oikeaksi nimeksi? 😀

Mies ehdotti pojan nimeksi yhtä nimeä, joten siinä on meidän mietinnät. Luulen, että aletaan paremmin miettimään asiaa kun vauva on syntynyt, että miltä hän sitten näyttää. Ja kun edelleen epäselvää kumpi on tulossa..

Itse tykkään nimestä Benjamin, sopisi siis teille mikäli poika olisi tulossa 🙂
Itse haetaan vähän ”suomalaisempaa” nimeä, mutta teille tuo olisi mielestäni kiva.

Benjamin, Bentley, Bennett

Ultrakuvan perusteella veikkaisin poikaa, joten jätän tyttöjen nimet pohtimatta 😄

Kaikki veikkaavat poikaa! 🙊 Meillähän ei ole mitään väliä kumpi sieltä tulee, mutta jännä miten vahva poikafiilis kaikilla on (jopa mulla) 😀 ♥️

Itse rakastan satua Adalminan helmi, joten Adalmina on minusta kaunis nimi.
Adamia
Adele
Adelle
Adelia
Evelia
Isadora
Amelia
Vilhelmina
Vendela
Rosanna
Rosanne
Lumina
Luminelle
Kristelle

Vaikeampi on keksiä pojalle nimeä. Ainut mikä tuli mieleen oli

Jeremia
Tsemppiä nimipohdintoihin.

Gabriella tuo itselleni mieleen menneiden vuosien loistokkaan risteilyaluksen.
Postauksessa maknittu Livia taas paikallisen ammattilpiston.

Vankka erikoisuuden tavoittelu johtaa turhan usein vain outoon lopputulokseen, mutta onhan teillä vielä aikaa noita nimiä ”maistella”.

Omasta mielestäni parhaita nimiä ovat ne, joiden takana on jokin tarkna. Itse en ole onnistunut lapsieni nimille kovin filosofisia taustatarinoita koskaan punomaan, mutta ihailen ihmisiä, jotka moiseen pystyvät.
Esimerkiksi kuuta tarkoittava Luna on mielestäni ihana nimi.

Meillä on ollut aina lasten nimet valmiina jo syntymän hetkellä ja vastasyntynyt vauva on maailmallekin esitelty heti omalla nimellään.

Off topic men jag drömde några dagar sen att du kommer få en liten liten flicka med stora blå ögon och vit hår. Andreas kallade henne Bea.

Har haft såna drömmar innan också och då har det alltid blivit så vilket är lite småsjukt kan man säga.

Lycka till med graviditet. Hälsningar från Sverige. Ser fram emot podcast 🙂

Hei, itse olemme mieheni kanssa yrittäneet lasta viimeiset viisi vuotta ja käyneet hoidoissakin mutta vielä ei ole tärpännyt. Itselläni on kuitenkin ollut jo monta vuotta muutama nimi vaihtoehto mielessä. Jos saamme joskus tytön niin siitä tulee joko Julia tai Odessa. Pojasta taas tulee joko Daniel tai Kim. Ja rakas kummityttöni sai viime kuussa ihanan nimen Molly 💕. Muita ihania nimi vaihtoehtoja on tytöistä Aleksandra, Olivia, Alisa, Sara ja Benita sekä pojista Oliver, Mikael, Sebastian.

Jos mulla olis joskus poika, niin se olis ehdottomasti Béla. Että vinkkinä teille, sopii hyvin Bellen kanssa.

Tycker mest om engelska namn 😍

Själv har jag på favoriterna;

Alicia
Amelia

Nixon
Dewin

🙂

Hei
Meidän tyttö on Isabel ja kutsumanimi on Belle myös. 😍 Olen itse suomenruotsalainen ja tottunut moniin lempinimiin varsinkin perheen kesken. Rakkaalla lapsella on monta nimeä 😍

Ehdotuksia tytölle:

Leonora
Lucia
Sienna (oma lemppari😍)
Luna
Belinda
Lia
Alessia
Fiona

Pojalle:

Milo
Alex
Filip
Romeo

Eikös Bellen nimi ala I:llä eikä B:llä?
Miksi haluat pitkän nimen, jos kuitenkaan lasta ei oikealla nimellään kutsuta. Taatusti esim. Benjamin taipuisi teillä Beniksi.. En vaan ymmärrä tuota logiikkaa.

En tiedä onko lempinimet sitten yleisempiä suomenruotsalaisilla? 😄 Nämä nyt ovat sellaisia makuasioita, onneksi ei tarvitse olla samaa mieltä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X