desire nymark - Banneri

Tänään meillä oli se jännittävä nnt-ultra! Tämä oli myös ensimmäinen ultra johon Andreas pääsi mukaan katsomaan meidän pikkuista. Pitkästä aikaa saimme mennä Porvoon naistenklinikalle. Paikalle missä Belle syntyi vaikka synnäri oli suljettu. Minua harmittaa edelleenkin että se saakelin synnäri suljettiin. Porvoon sairaalasta voidaan olla mitä mieltä tahansa, mutta naistenpoli on mielestäni aina ollut kiva. Varsinkin jos verrataan naistenklinikkaan, missä on melkoinen liukuhihna meininki säästöjen takia.

Eilen kävin ottamassa verikokeen. Ihan viimetippaan, kuten meillä nyt on tapana hoitaa asioita. Koko hoito kesti alle 5 minuuttia. Ei yhtäkään sielua odotushuoneessa. Tulokset pitäisi tulla viikon sisällä. Tänään kävimme sitten siellä ultrassa. Porvoon naistenpolilla on kiekkopaikkoja, sekin on erittäin positiivinen asia. Pääsimme tutkimushuoneeseen ihan ajallaan ja meillä oli super mukava täti joka ultrasi meidän beben. En nyt tiedä oliko kyseessä kätilö vai lääkäri vai mikä, joten kutsutaan nyt tädiksi. Mun synnytys oli vielä ihan tuoreessa muistissa ja hän kyseli miten Belle voi ja miten itse voin. Oli tosi ymmärtäväinen kun sanoin että olen tulossa pelkopoli käynnille.

Meidän bebellä oli kaikki hyvin. Kaksi kättä ja kaksi jalkaa, niskaturvotus ihan ok. Siellä meidän mini pötkötteli ihan onnellisena. Istukasta ei vielä pysty sanomaan mitään, vasta sitten rakenneultrassa. Sovittiin kuitenkin että tarkkaillaan ekstra paljon, kun viime kerralla ton istukan kanssa oli ongelmia. Saatiin ison kasan kuvia ja koko käynnistä jäi tosi kiva fiilis. Andreas istui siinä tippa linssissä ja hymyili. Miehille toi ultra vaikuttaa olevan ensimmäinen konkreettinen merkki tulevasta bebestä.

Olin muuten laskenut lasketun ajan väärin ja se siirrettiin nyt yhdellä päivällä, eli tästä eteenpäin nämä raskausviikko postaukset tulevat tiistaisin eikä keskiviikkoisin. 25 helmikuuta 2020 on meidän beben uusi laskettu aika. Sitä ei enää muuteta, koska IVF-vauvoilla LA lasketaan alkion iän ja siirtopäivän perusteella, eikä edellisten menkkojen perusteella. Pääasia että meidän pikkusella vaikutti olevan kaikki ihan hyvin, eikä löydetty mitään kystoja tai muuta ihmeellistä. Sekä tietysti se, että ollaan erikois seurannassa. Sitähän pelkäsin, että tätä raskautta ei tarkkailla sen enemmän vaikka edellinen raskaus ja synnytys oli melko traumaattinen.

Miten teillä menee? Miten voitte? Onko ultra edessä vielä? ♥️

Kommentit (9)

Paljon teillä oli niskaturvotusta? 🙂

Meidän Beben la siirtyi 24.2. Kaikki oli hyvin ja nyt voi alkaa nauttimaan tästä:) tsemppiä teille edelleen ja ihanaa raskausaikaa!

Toivottavasti et loukkaannu kun tän ääneen sanon mutta oon perehtynyt paljon sukupuolen sanomisen nubin perusteella ja teille on ihan selvästi tulossa poika! ❤️

Mä itken täällä! Oon niin onnellinen teidän puolesta 😭😍

Ihanaa että kaikki vauvalla hyvin 🙂 kiinnostaa, miten käytännössä laskettu aika pakastealkion siirrossa lasketaan?

Hyvä että kaikki kunnossa!❤️ Täällä viimeisiä viedään, neljä viikkoa laskettuun!😍

Ihanaa että kaikki hyvin 😍 Meillä perjantaina rakenneultra!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X