desire nymark - Banneri

Sikiön pituus on noin 5,5 cm päästä peppuun, mutta vatsan koko muistuttaa jo rantapalloa! Muistaakseni vatsa ei näkynyt juuri ollenkaan ensimmäisellä kolmanneksella Bellen kanssa, mutta tässä raskaudessa turvotus iski heti plussan jälkeen. Kohta ensimmäinen raskauskolmannes on selätetty, miettikää! Miten nopeasti aika menee, vastahan minä tein positiivisen raskaustestin.

Käytättekö muuten jumppapalloa? Salilla istuin huvikseni jumppapallon päälle ja vitsi että oli mukavan oloinen härveli! Mulla on ollut vaikeuksia alaselän kanssa viime aikoina ja nyt fyssari epäili iskiasta. Kipu pahenee päivän mittaan, mitä enemmän kävelen, seison tai istun ja on melko sietämätön iltaisin. Varsinkin käveleminen sattuu perkeleesti vasempaan pakaraan ja välillä jalka puutuu. En tiedä liittyykö tämä vaiva nyt suoraan raskauteen, koska minullahan on ollut ongelmia selän kanssa ennenkin. Niska on ollut tulehtunut, olen saanut migreenin lihasjumin takia, olen syönyt vahvoja lääkkeitä. Harmittaa vaan että mun selkä on noin huonossa kunnossa jo tässä vaiheessa, koska tässähän tulee lisää painoa koko ajan.

Olo on kuitenkin ollut paljon rauhallisempi nyt nt-ultran jälkeen, kun tiedetään että vauvalla on kaikki hyvin. Varhaisultrassa ei nyt oikein näkynyt mitään ja Andreas ei päässyt sisään tutkimushuoneeseen koska meillä oli Belle mukana. Tässä mietitään nyt isompaa autoa, mihin molemmat muksut sekä rattaat mahtuvat näppärästi. Andreas odottaa kovasti että menisimme shoppailemaan vauvalle vaatteita. Miehille iskee ihan erilainen into sitten kun vatsa on pyöreempi, ja varsinkin ultran jälkeen. Minulle tuputetaan ruokaa koko ajan, koska ”olen kasvuiässä”.

Vaikka tämä ensimmäinen kolmannes ei ole mennyt ihan ilman raskausoireita, olen tosi iloinen ja onnellinen. Tämä raskaus on silti ollut yllättävän kiva ja helppo tähän saakka. Olen ollut aika herkällä tuulella ja välillä vollotan romanttisille komedioille, mutta näin muuten hormonit eivät ainakaan vielä ole aiheuttaneet mitään isompaa kohtausta. Pientä mustasukkaisuutta on ollut ilmassa, koska Andreaksen mielestä viihdyn vähän liiankin hyvin mun kokovartalo tyynyn kanssa. Raukalla on ilmeisesti uhattu olo, että päästäänkö tuostakin kapistuksesta ikinä eroon. Raskauden jälkeen mahdollisesti, mutta sitten on imetystyynyn vuoro loistaa!

Kommentit (2)

Selkää kannattaa aktiivisesti vahvistaa myös raskauden aikana, niin se kestää paremmin. Kaikkein hienointahan olisi, jos oikein sellaiselle raskaana oleviin naisiin erikoistuneelle fyssarille pääsisi, mutta varmasti kontaksi kehen tahansa ammattilaiseen auttaa.

Meillä mies halusi samanlaisen kokovartalotyynyn kuin hankin itsellenikin nyt raskausaikana. Vähän ahdasta siis sängyssä tällä hetkellä 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X