desire nymark - Banneri

Pitkään elämäni ainoa haave oli toinen lapsi. Meillä on oikeasti ollut kaikki asiat enemmän kuin hyvin. Haaveet ovat enemmänkin olleet tavoitteita, missä ajassa remontin pitäisi olla valmis ja millä budjetilla jne. Nyt kun remontti on valmis ja pulla uunissa olen miettinyt millaisia tulvaisuuden haaveita minulla tai meillä on. Olen edelleenkin sitä mieltä, että jos kaikki pysyy tällaisena olen onnellinen. Haluamme asioita, mutta emme välttämättä tarvitse niitä. Pärjäämme hyvin näinkin. Silti unelmointi on ihanaa.

Kesämökki

Tämä on sellainen asia josta olen unelmoinut pitkään. Rantalomat, varsinkin kaukokohteet eivät kiinnosta, mutta olisi ihanaa viettää kesälomaa ja viikonloppuja perheen kanssa mökillä. Meillä on jo tontti valmiina aivan ihanalla paikalla, mutta itse suunnittelu on vielä kesken. Tähän projektiin ollaan varattu reilusti aikaa, koska kahden pienen kanssa rakennusvaihe saattaa olla pikkaisen haastavaa. Pääasia on kuitenkin että löysimme sopivan paikan mihin haluamme rakentaa.

Uusi auto

Tähän saakka ollaan pärjätty hyvin meidän audi S3 ja bmw 318 autoilla, vaikka lastenrattaat eivät mahdu takakonttiin. Kehikko takakonttiin, ratasosa takapenkille ja menoksi. Tosin jos kyydissä on neljäs ihminen tämä ei onnistu. Turvaistuin ei myöskään voi olla kuskin takana, muuten Andreas ei mahdu istumaan. Tultiin siihen lopputulokseen että pärjäämme yhdellä vähän isommalla autolla. Isofix, iso takaluukku ja reilusti maavaraa olisi toiveena. Täällä maalla kun tuo auraaminen on vähän niin ja näin. Volvo XC60 on tähän saakka ollut paras vaihtoehto meille, mutta katsellaan vielä.

Pihaprojekti valmiiksi

Talo on sisältäpäin valmis, mutta pihalla on reilusti töitä vielä. Autotalli maalattiin, ulko-ovi sekä terassi lakattiin, peltikatto maalattiin ja rappuset saivat uudet kaakelit. Siinä nyt oli tämän kesän projektit. Kyllä tässä tapahtuu jotain koko ajan, mutta kaikkea ei vaan pysty tekemään kerralla. Ensi kesänä sitten mietitään millaisia kukkia ja pensaita halutaan, ja jos meille on tulossa isompi terassi tai pihakivetys. Luulin että pihaprojekti olisi helppo nakki, mutta se on huomattavasti vaikeampi kuin tavallinen pintaremppa. Varsinkin kun kumpikaan meistä ei ole mikään viherpeukalo.

Häät

Vappuna mentiin kihloihin ja silloin suunniteltiin että tanssitaan häitä 8.8.20, eli ensi kesänä. Paikka on jo valmiina, mutta sen enempää ei olla suunniteltu. Andreas on juhlaihminen, joten hänellä on aika selkeä visio itse somisteista yms. Minä taas olen aika rennolla asenteella liikkeellä, eikä oikein kiinnosta ylimääräinen krääsä. Kivat juhlat, hyvät ruuat ja musiikki. Mitä muuta hääjuhlat nyt muka oikeasti tarvitsee. Tärkeintä on juhla meidän avioliittoa rakkaiden ihmisten kanssa.

Podcast

Näin työrintamalla ollaan molemmat todella tyytyväisiä. Ainoa asia joka nyt edelleenkin on haaveena ja joka ei onnistunut tänäkään vuonna on kesäloma, mutta ehkä ensivuonna sitten. Olen pitkään haaveillut tekeväni jotain materiaalia mun parhaan ystävän kanssa ja ylipäätänsä jotain ruotsiksi, kerta se nyt on mun äidinkieli. Tarkoituksena oli ensin että meidän podcast tulisi julki heinäkuussa, mutta toisin kävi. Luulin oikeasti että podcastin tekemiseen tarvitaan kaksi mikkiä ja se on siinä. No, asia oli ”pikkaisen” monimutkaisempi.

Ensinäkin odotin näitä saakelin mikkejä 3 viikkoa ja jouduin reklamoimaan niitä kaksi kertaa. Garagebandin käyttö osoittaitui yllättävän vaikeaksi ja pitkän säätämisen jälkeen huomasimme että meidän talossa on joku outo taustaääni jonka vuoksi ääniraita on huono. Tässä on ollut vähän kaiken laista, mutta teemme kyllä parhaamme ja toivotaan että ensimmäinen jakso on ulkona viimeistään syyskuun alussa!

Materialistiset asiat

Andreas haaveilee isommasta telkkarista, kokoa 70” ja isompi. Minä taas haaveilen uudesta sohvasta, mutta en todellakaan ole valmis maksamaan 4-5 tonnia unelmien divaanisohvasta. Toinen härpäke joka on ollut haaveena pitkään on Flossin kattokruunu. Tämä olisi aivan täydellinen meidän ruokailutilaan, mutta ison hintalapun takia on jäänyt haaveeksi. Välillä mielenterveys meinaa horjua tämän sisustusprojektin kanssa. Miten kaikki voikaan maksaa niin helvetisti heti kun siirryt Ikeasta ”vähän laadukkaampiin tavaroihin”. Yhtäkkiä pussilakana setti on parisataa euroa, verhot vielä kalliimmat, matto yli 500 euroa ja lamppu tonnin tai pari?

Suurin osa meidän tavaroista ovat joko vanhoja tai sitten Ikeasta. Ikea on tosi jees muuten, mutta esimerkiksi se että pussilakanoissa ei ole ne superfiksut ”reijät” jotka tekevät lakananvaihdosta 99% helpompaa on raivostuttavaa. Tai se fakta että vaikka miten silittäisit ja yrittäisit käyttää lämpömankelia lopputulos on huono, koska on ommeltu päin heleä. Tai se kerta, kun pesin meidän verhot ja ne kutistui yli 20 cm?! Tosin en kyllä omista mitään marttapystiä, joten saattoi olla ihan oma moka. En tiedä.

Sitten tietysti ne perus asiat: lotto voitto, litteä vatsa, pyöreä pylly ilman selluliittejä, pitkät kiiltävät hiukset ilman yhtäkään takkua, täydellinen iho, hieronta ja spa päivä.

Mistä te haaveilette?

Kommentit (9)

Ikean lakanat ja lakanoiden vaihdon yleensäkin pelastaa rullausmetodi. Niin helppoa. 😀 Siinä pussilakana käännetään väärinpäin ja levitetään sängylle. Päälle täkki. Nämä rullataan yhdessä rullaksi ja sitten kiepsautetaan lopuksi ympäri. Tää mullisti mun maailman! Alla video, miten se tehdään, kun vaikea selittää.

https://www.youtube.com/watch?v=XLZHdtHqMQ8

Mä oon vaan julmasti tehny ikean pussilakanoiden toiseen päähän ne käden reiät saksilla 😀

Ai pärskele, tähän on olemassa näinkin helppo ratkaisu 😀 huomenna minäkin käsittelen ikean lakanat uuteen uskoon 💁🏼‍♀️

Podcast kuulostaa huipulta!😍 Sitä odotellessa😍. Ihan esimmäinen suuri haave on saada unelma-ammatin opiskelut päästökseen. Muita suuria haaveita on: 4-5vuoden sisään lapset ja häät sekä omakotitalo.

Minä ainakin jaksan! Vaikka podcasteja tehdään nykyään hirveän paljon niin suomenruotsiksi en tiedä yhtäkään. Itse juuri kaipaisin että ruotsia olisi enemmän arjessa mukana, olen kaksikielinen mutta suomi vahvempi niin pitää aktiivisemmin kuunnella/puhua/kirjoittaa ruotsia että kielitaito pysyy yllä 🙂

Voi kyllä kiitos, podcast ruotsiksi! Yritin joskus keväällä etsiä ruotsinkielisiä (siis suomenruotsin 😂) podcastejä mutta en löytänyt muistaakseni yhtään mikä olisi napannut. Plus siun jutut on parhaita, eli podcast ei voi olla mitään muuta kuin todella hauska ja mukaansa tempaava.

Hei! Blogiasi on aivan ihana lukea. Haaveilen omasta kodista, uudesta lemmikistä, parvekkeesta, uudesta työpaikasta. Pienistä arkisista asioista.

Oi podcast! Tosi hyvä idea, tykkään kuunnella sun puhetta 😅🙈 sulla on miellyttävä ääni. Ja ruotsinkielinen? Vielä parempi idea! Sun ruotsinkielikin on tosi selkeä. Itse olen muuttanut 7 vuotta sitten Lappiin Pohjanmaan rannikolta, peruskoulun olen käynyt ruotsin kielellä. Täällä Lapissa harvemmin kuulee ruotsinkieltä, tai tarvitsee sitä käyttää.. Olisi tosi kiva kuunnella ruotsinkielistä podcastia, en ole aiemmin edes tullut ajatelleeksi asiaa. Ensimmäistä jaksoa innolla odottaen.☺️ -Kadi

Vitsi, kiva että innostuit! 😀 Vähän jännittää että jaksaako ihmiset kuunnella kun tulee ruotsiksi, mutta täällä Suomessa on niin huonosti tarjolla ”nuorekasta” ruotsinkielistä matskua. Riikinruitsiksi nyt löytyy vaikka mitä, mutta ei tällaista tavallista suomenruotsalaista 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X