desire nymark - Banneri

Olen jo kertonut tästä asiasta ohimennen sekä youtuben puolella että täällä blogissa, mutta mielestäni tämä uutinen ansaitsee ihan oman postauksen. Minulta ja Bellen kummitädiltä on siis tulossa ruotsinkielinen podcast 3 syyskuuta! Silloin julkaistaan tuplajakso ja siitä eteenpäin yksi jakso joka tiistai. JEE!

Jaksoja julkaistaan sekä ääniraitana että videon muodossa youtuben puolelle. Tarkoituksena olisi että youtuben puolella olisi suomenkielinen tekstitys, mutta sekin asia on aiheuttanut jonkun verran harmaita hiuksia, joten katsotaan miten säädetään sen asian kanssa. Pari jaksoa on jo purkissa (teknisistä ongelmista huolimatta) ja aiheena on mm. Some, tinder, äidit ja ystävyys. Aiheideoita saa toki tuupata tämän postauksen alle, koska emme oikein tiedä mistä olisitte kiinnostuneita.

Tiistaina 3 syyskuuta ”En till jävla podcast” julkaistaan ja toivoisimme tietysti että mahdollisimman moni jaksaa kuunnella meidän höpinöitä. Aihepiiri on aika laaja, koska elämme niin erilaisissa elämäntilanteissa. Minä elän perhe elämää, Mira taas railakasta sinkkuelämää samalla kun hän etenee työuralla. Kävimme samalla luokalla amiksessa, vaikka kumpikaan meistä ei enää työskentele hiuksien kanssa. Ystävyyttä on takana jo 10 vuotta.

Sellaisia uutisia tänään. Millaisia mielenkiintoisia proggiksia teillä on meneillä tällä hetkellä? ♥️

Kommentit (5)

Voii, olis kiva jos tulis tekstit på finska ku ei toi ruotsi taivu kovin hyvin 😅

Mun suurin ”proggis” täl hetkellä on opiskelujen aloitus😍 Ihan uusi ja tuntematon opiskeluympäristö sekä uudet opiskelukaverit🙈

Salin aloittaminen 😅 ei sitä nyt mielenkiintoseksi prokkikseksi voi kutsua,mutta siksi vähän kyselenkin että kun haluaisin aloittaa siellä F24S -salilla, riittääkö tosiaan se kun painenelen siihen infopisteelle hommaamaan jäsenyyttä, että mainitsen vain sun nimen , niin he eivät maksuta sitä liittymismaksua? 1.9 asti siis

Kyllä se mun mielestä on iso projekti! 😀 Omaan terveyteen kannattaa ehdottomasti satsata. Ja joo, riittää että sanot mun instanimen, eli @desirenyman 😄 iloisia salitreenejä 💪🏻

Yritetään parhaamme että saadaan tekstitys toimimaan! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X