Desire Nymark - Hero Header

Vauvan huone

Meidän talossa on kolme makuuhuonetta ja pienin niistä tulee vauvan käyttöön. Alussa vauva varmasti nukkuu meidän kanssa, mutta tässä huoneessa säilytetään kaikki vauvan vaatteet. Olen säästänyt melkeinpä kaikki Bellen vanhat vaatteet, joten vaatekaapit eivät suinkaan ole tyhjät vaikka laskettuun aikaan vielä on reilusti aikaa.

Kyllä, huoneessa on aivan ihana kukkatapetti vaikka emme vielä tiedä kumpaa sukupuolta vauva on. Tämä on Bellen vanha huone ja neiti sai itse valita tapetin. Emme todellakaan lähde vaihtamaan tapettia vaikka meille tulisi poika. Minulla oli sininen lastenhuone, eikä siitä jäänyt traumoja, joten en jaksa ottaa asiasta stressiä. Tässä talossa ollaan tehty ihan tarpeeksi remonttia.

Tuntuuko hullulta, kun lastenhuone on valmis jo ensimmäisellä kolmanneksella? Kyllä. Toinen raskaus on erilainen siltäkin osalta, että meillä on ollut kaikki valmiina jo. Mitään isoja hankintoja ei tarvitse tehdä. Syy miksi meillä on lastenhuone valmiina odottamassa uutta tulokasta on yksinkertaisesti se, että meidän autotalli on täynnä Andreaksen työkaluja jne. Tällä tavalla ei myöskään tarvitse roudata tavaroita edes takas.

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Rakastan sun asennetta mm. tuon tapetin suhteen. Tosi kaunis huone vauvalla ja ymmärrän täysin miksi on valmiina. Toivottavasti rakenneultrassa myös kaikki hyvin. 💓

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä