Maailman helpoin tonnikalapasta

Meidän perheessä ruoanlaitto kuuluu päivän kohokohtiin. Häärätään keittiössä koko perheen voimin ja se on meidän tapa viettää laatuaikaa yhdessä. Keittiö on perheen sydän missä vaihdellaan päivän kuulumisia. Silti tämä on ensimmäinen resepti täällä blogissa. Meillä syödään yleensä tosi helppoja ruokia ja tämä tonnikalapasta kuuluu meidän lempiruokiin.

Tarvitset

  • 2 tonnikalapurkkia
  • Tuorepasta
  • Ruokakerma
  • Valmis pastakastike
  • Creme fraiche
  • Koskenlaskija juusto
  • Parmesaniraaste
  • Basilika
  • Pesto

Heitä valmis pastakastike, tonnikala, koskenlaskija juusto sekä ruokakerma paistinpannulle ja sekoita. Anna rauhassa vetäytyä pienellä lämmöllä. Keitä tuorepasta. Pro tip: lisää tuorepastaan päälle tilkan oliiviöljyä. Annokseen lisätään parmesaaniraaste, basilika ja creme fraiche. Minä en oikein pestosta välitä, mutta Andreas heittää pestoakin sekaan omalle lautaselle. Sanoisin että vaikeusaste on noin 2/5 ja ruoka on erittäin nopea valmistaa.

Lapsi mukana keittiössä

Belle on pienestä pitäen viihtynyt tosi hyvin keittiössä meidän kanssa. Yleensä hän ottaa keittiöjakkaran ja seuraa meidän ruoanlaittoa. Me tytöt katetaan yleensä pöytä ja silloin Belle saa valita itsellensä oman lautasen. Meille tämä on sellainen kiva yhteinen hetki. Mitään mastercheffejä ei todellakaan olla, mutta ruoanlaitosta voi silti nauttia. Ennen otin hurveästi paineita, että kaikki pitäisi valmistaa itse alusta loppuun saakka ja aina pitäisi muka kokeilla jotain uutta. Ruoanlaitto tuntui tosi työläältä ja tuskaiselta. Nykyään olen ihan sinut sen kanssa, että mitään huippukokkia minusta ei ikinä tule ja se on ihan fine.

Miten ruoanlaitto sujuu teillä? Nautitteko siitä, vai tuntuuko ruoanlaitto tuskaiselta? 😄

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Meillä mies on enemmän ruoanlaitto ihmisiä, minä taas leipurihiiva-tyyppiä 😂 Teen ruokaa, mutta oonkin arka kokeilemaan mitää huippu vaikeaa, kauan kypsytettyä (ne on miehen heiniä🤣),mutta oon tykästyny itämaisiin resepteihin, ei vaadi paljoa mutta tulee älyttömän hyvää! Esim. Thaimaalaiset wokit, jos siis tykkää thaikku ruuasta 😊 Omat lapset ovat sanoneet että on helppokin ruoka hyvää 👍🏻

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä