desire nymark - Banneri

Alkuraskaudessa söin todella paljon appelsiinejä. Tuorepuristettu appelsiinimehu oli ehkä paras asia maan päällä, kunnes närästys iski. Muistaakseni närästys vaivasi vasta loppuraskaudessa Bellen kanssa, joten yllätti pikkaisen että joudun luopumaan esimerkiksi tästä tuoremehusta jo tässä vaiheessa.

Kirpeät asiat ovat olleet aika suosittuja alusta lähtien. Makeaa ei oikeastaan ikinä tee mieli, eikä suolaista. Appelsiinit ja kiwi on jatkuvasti kauppalistalla ja lempijuoma tällä hetkellä on sitruuna & lime vichy. Mutta sitten ne oikeasti oudot ruokahimot, kuten esimerkiksi kala. Tässä pari päivää sitten teki ihan hirveästi mieli lohikeittoa, asia jota en ole syönyt vuosiin. Ennen olen ollut vahvasti sitä mieltä että kala on kaveri, ei sapuska. Ihan vaan siksi että en tykkää mausta.

Toinen outo ruokahimo, jonka todellakin iskisin raskauden piikkiin on Müsli! Teininä söin aika paljon muroja, esimerkiksi aamupalaksi, mutta sen jälkeen asia on jäänyt. Enimmäkseen sen takia että en tykkää maidosta ja murojen kanssa käytetään yleensä maitoa. Alkuviikosta löysin müslipaketin meidän keittiönkaapeista ja siitä lähtien olen syönyt müslia vähintään kerran päivässä. Eikä se maidon maku haittaa minua ollenkaan.

Onneksi himot ovat olleet suhteellisen terveellisiä tähän saakka. Karkit ja rasvaiset ruoat ovat oikeastaan jääneet kokonaan pois. Mitään hulluja ruokayhdistelmiä ei myöskään vielä ole ollut. Muistan miten mun oma äiti söi vaniljajäätelöä kirsikkatomaattien kanssa ja väitti että se oli oikein toimiva yhdistelmä. Yöllä herään kyllä moneen otteeseen juomaan, pissalle, juomaan, pissalle (kyllä, se vaihe on jo alkanut) mutta silloin ei kyllä tee mieli ruokaa. Sehän taitaa olla ihan klassikko, että mies hakee ruokaa X keskellä yötä, koska hirveät himot.

Millaisia himoja teillä on ollut? 😄

Kommentit (7)

No mulla on kyllä karkkia ja rasvaisia ruokia mennyt 😀 Normaalisti syön aiiivan eri tavalla, terveellisesti. Nyt pahoinvoinnin jyllätessä mieliruoat vaihtuu koko ajan ja kevyistä ei edes lähde nälkä. Mullakin alkoi tässä raskaudessa närästys hyvissä ajoin, viimeksi vasta lopussa. Et kokeillut närästyslääkettä?

No täältä pesee ja nimenomaan niitä vähän kummallisempia himoja. Me siis odotetaan kolmatta lasta ja raskaus toisensa jälkeen tää homma on mennyt hurjemmaksi 😂 Esikoisesta suurinta herkkua oli puolitetut tomaatit mätitahnalla. Sen jälkeen tuli vihreä jenkki (syötynä kyllä!) ja vihree pepsodent hammastahna. Ostin pesusienen, jonka kastelin, puristin siihen hammastahnaa ja imeskelin sitä sientä. Pesin hampaita useita kertoja päivässä ja nielin vaahdon. Ah! Toista odottaessa mulla oli järkyttävä himo pesuaineisiin kuten Toluun, Ajaxiin, w5-siivousliinoihin ja kyllä, ihan oikeasti välillä maistoin kielellä.. Nyt kolmatta odottaessa mukana on pepsodentti, tolut ja ajaxit, mutta kaikista eniten ihanalle tuoksuu bensa ja lasoli. Niitä en oo maistellut..vielä.. Onneks nyt jo RV 34 eli saatan selvitä loppuun asti ilman, että hörppisin lasolia 😊💪🏽 Vesi on kielellä, kun niitä mietin.

Verigreipit ja mannapuuro vadelmakiisselin kanssa😊Loppuraskaudesta himoitsin keskellä yötä Reilupaahtoleipää kinkulla ja juustolla. Ei siis mitään kummallisia himoja…mutta söin yhtä paljon kuin mieheni ellen enemmän eikä tullut siltikään yhtään ylimääräisiä kiloja…ja itse olen pienikokoinen, mutta kai se kaikki meni sitten vatsankasvatukseen😊

Jos närästys ei pysy kurissa esim renniellä, niin pyydä lääkäriä määräämään losecia. Tämähän on yksilöllistä mikä tehoaa kenellekin, mutta itselle on auttanut.

Ei kai mysliä maidon kanssa syödä?!?
Muistan joskus lapsena, kun kaupassa oli joku konsulentti maistattamassa mysliä. Se tarjoiltiin maidon kanssa, mikä oli meistä ihan outoa. En ollut koskaan ennen (enkä sen jälkeenkään) laittanut maitoa mysliin.

Etkö laske tonnikalaa kalaksi? Vasta jaoit sen tonnikalapasta reseptin jota kuulemma syötte usein, ja nyt sanot ettet vuosiin ollut syönyt kalaa?

En laske kalaksi, koska aina kun olen huomauttanut että syön kyllä tonnikalaa niin kaikki sanoo että ”ei sitä lasketa kalaksi!” 🤷🏼‍♀️😂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X