desire nymark - Banneri

En edes muista millä viikoilla tunsin Bellen ensimmäisiä liikkeitä, mutta odotin että tuntisin jotain vasta rv20 hujakoilla. Tänään on vasta raskausviikko 15, mutta tunsin 99% varmuudella meidän pikkuisen ensimmäiset liikkeet! Jotenkin ne ensimmäiset liikkeet ovat niin maaginen ja yllättävä tunne ja hyvä niin, koska loppuraskaudessa ne jatkuvat masujumpat lähinnä ärsyttävät unta.

Tänään on ollut sellainen melko rauhallinen ja mukava päivä. Juotiin rauhassa aamukahvit Andreaksen kanssa, syötiin aamupala koko poppoon kesken ja tehtiin vähän paperihommia. Kuun viimeinen päivä tarkoittaa yleensä hirveästi toimistohommia, oli kyseessä sitten arkipäivä tai viikonloppu. Iltapäivällä mun ystävä tuli kylään ja siitä lähtien ollaan äänitetty meidän podcastia, joka julkaistaan ensiviikon tiistaina.

Äänittämisen jälkeen söin banaanin ja silloin tunsin ne ensimmäiset liikkeet. Andreas oli tosi innoissan ja ihmetteli heti että tuntuuko jos hän laittaa käden mun vatsan päälle. Mies joutui taas pettymään, koska tässä taitaa vielä kestää tovi ennen kuin ne liikkeet olisivat sen verran rajuja. Tämä oli kuitenkin sellainen mukava yllätys tälle päivälle. Mun vahva poikafiilis on muuten laantunut pikkaisen ja nyt epäilen jopa tyttöä. En tiedä miksi mieleni on muuttunut, enkä osaa perustella sitä mitenkään, mutta jotenkin minulla on sellainen fiilis että meille on tulossa tyttö.

Nyt ajattelin käpertyä peiton alle ja katsoa Netflixin tarjontaa. Olen kuullut paljon hehkutusta Herbalife dokkarista, joten luultavasti päädymme siihen ja vietetään rauhallinen koti ilta. Oikein mukavaa ja rauhallista viikonloppua kaikille! ♥️

Kommentit (1)

Täällä rv 16+4 ja mies tunsi jo viime viikolla kädelleen liikkeet. Oltiin ihan hämmentyneitä, että nyt jo. 😂 Jotenkin en yhtään muista millon aikaisempien raskauksien kohdalla tuntui!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X