desire nymark - Banneri

Ai vitsi, välillä sitä oikeasti huomaa olevansa vanha. Kuten esimerkiksi nyt tällä hetkellä, kun olen googlannut imureita kolme tuntia ja muna pystyssä lukenut arvosteluja. Olen jopa katsonut erilaisia videoita näistä imureista. Sellaista kevyttä puuhaa näin lauantain kunniaksi. Sitä vaan ihmettelen, miten tulin tähän pisteeseen että a) himoitsen uutta pölynimuria b) selvitän kaiken olemassa olevan infon imureista.

Langaton imuri kuulostaa unelmalta. Ihan oikeasti, sitä piuhaa ei ikinä enää tarvitse raahata mukana, vaihtaa pistorasioita, kiroilla kun se perkeleen imuri jää johonkin jumiin. Toinen asia, joka kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, on hiljainen imuri. Siis että ihan aikuisten oikeasti voisi imuroida vaikkapa keskellä yötä, ilman että lapset herää. Yhtäkkiä näen niin paljon mahdollisuuksia. Kuka olisi ikinä osannut arvata, että avain onnellisempaan elemään olisi uusi imuri. Sitten toisaalta, kuka imuroi keskellä yötä? Vai onko sillä oikeasti edes väliä? Jospa tärkein on se mahdollisuus, että niinkin voisi tehdä , jos imuri olisi super hiljainen.

Tällainen railakas ja tapahtumarikas elämä meillä on nykyään. Belle on viettämässä isäviikonloppua, jonka kunniaksi minä olen siivonnut ja sitä kautta rupesin unelmoimaan uudesta imurista. Minä olen selvittänyt kaiken pölynimureista, Andreas taas on etsinyt meille sopivaa perheautoa. Iso takaluukku ja isofix on ne tärkeimmät kriteerit, ennen se olisi ollut jotain aivan muuta, kuten esimerkiksi seksikäs ulkonäkö ja paljon hevosia. Illalla katsellaan leffaa ja syödään pizzaa sängyssä. Niin se elämä vaan muuttuu.

Havaittavissa on siis pientä pesänrakennusta. Andreas miettii sellaisia käytännön asioita, kuten että joka ikisen vimpaleen pitäisi ruuvata kiinni seinään. Minä taas mietin materiaalivaihtoehtoja, koska kohta täällä on taas puklua. Haave valkoisesta sohvasta on siirtynyt vähintään viisi vuotta eteenpäin. Moni lapseton kaveri on nauranut meille, että ei teistä olisi ikinä uskonut, että kehitytte tähän suuntaan. Jotkut ovat jopa kyselleet ”eikö perhe elämä ole hirveän rankkaa ja tylsää?”. Välillä se on rankkaa, mutta erittäin palkitsevaa. Nautin mun tylsästä elämästä, googlaillen imureita. Kaikki on juuri niin kuten pitääkin olla.

Kommentit (4)

Mun imuri sanoi sopimuksensa irti, kun pyysin mieheltä joululahjaksi robotti-imuria tavallisen rinnalle ja nyt kyllä Google laulaa enkä osaa päättää mimmosen imurin haluan. Sen nyt tiedän että saan sen robotin jouluna mut tartten sen tavallisen nyt jo. Meidän perheestä löytyy 2 alle 5v lasta, 2kissaa ja 2koiraa ja näiden lisäksi miljoona kiloa hiekkaa 😂

Täällä mun mies valmistautui tulevaan perheenlisäykseen ja isyyteen (nyt rv 36) juurikin hankkimalla uuden huipputeknologiaa olevan tehokkaan johdottoman varsi-imurin. 😎😆 Paljon googlettelua ja vertailua ennen ostopäätöstä. I feel you. 😆

Suosittelen robotti-imuria! Toki sen lisäksi pitää olla tavallinenkin imuri, mutta ite oon näin puolen vuoden kokemuksella täysin rakastunut robottiin. Lapsiperheessä aivan unelma, kun tuota hiekkaa ja murusia kertyy kiitettävästi. Ihana palata töistä kotiin, kun robotti on imuroinut sillä välin 😍

Suosittelen Dysonin langatonta imuria :). Meillä kolme kissaa, joten sotkua tulee. Yllätävän harvoin tarvitsee tyhjentääkin, vaikka melkein joka päivä imuroidaan. On myös tosi ketterä imuroida huonekalujen alta tms. Muistaakseni noilla on joku takuu imutehonkin kanssa, ei pitäisi ihan heti senkään huonontua. Niissäkin kannattaa verrata kuitenkin, mikä malli hyvä. Meillä mies valitsi nykyisen imurin useamman kuukauden vertailun ja tiedonhaun jälkeen.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X