desire nymark - Banneri

Hävettää myöntää, mutta minä olen korkeamman luokan markkinoinnin uhri. Saako myöntää, että rakastan TV shoppia yli kaiken? Ostos tv joka on ollut läsnä lapsuudesta saakka. Yleensä katsominen alkaa sillä, että makaan kipeenä sohvalla eikä telkkarista tule mitään muuta. Kymmenen minuuttia myöhemmin tuijotan telkkariruutua maanisesti ja olen aivan varma että uusi saunabelt tai paistinpannu olisi avain onneen. Tolla se elämänlaatu paranee. PAKKO SAADA!

Muistatteko vielä sen malli ennen saunabelttiä, eli saunabeltin isoisän? Hän ei silloin vielä ollut vyön muotoinen, vaan sellaisia pieniä EKG-lätkiä muistuttavia vimpaleita piti kiinnittää vatsamakkaroihin. Sitten annettiin sähköä läskeille oikein urakalla ja laihduttiin jopa 20 kiloa kuukaudessa. No sitten tuli saunabelt ja vissiin jopa saunabelt kakkonen. On se näppärää kun sellainen suriseva vyö kiinteyttää lihaksia. Sitähän voi käyttää vaikka töissä, tai yöllä, tai ihan missä vaan! Ab-troniccia ei myöskään voi unohtaa, senhän sai linkkuun ja näppärästi sängyn alle, minne se sitten jäikin pölyyntymään.

Blenderi oli tosi jännä keskintö, koska kyseessähän ei missän nimessä ollut mikään tavallinen blenderi. Ei, tämä oli magic bullet, jonka mukana tuli ne super fiksut rinkulat eri väreissä. Ettei vaan smoothiet mene sekaisin. Miettikää nyt sitä pöpöriskiä! Proactiven naamamömmöt olivat myös tosi mullistava juttu, mutta näistä sen verran että ne oikeasti toimi mulla ja nykyään ovat vissiin saatavilla ihan sokokselta. Höyrymoppi on legendaarinen kapistus. Sillä tulee niin puhdasta jälkeä että puhdistuu jopa ne pahimmat synnit sielusta.

Pari joulua sitten sain slicer dicerin. Se salaattikippo jolla pilkotaan vihanneksia nanosekunnissa. Iskin kokonaisen kurkun vekottimeen ja hirveän taistelun jälkeen sain ehkä 1/3 kurkusta pilkottua, sillä taktiikalla että menin istumaan koko härvelin päälle. Perus puukko olisi ollut kymmenen kertaa nopeampi. Silti tekisi mieli kokeilla niitä sairaan rumia, sinisiä paistinpannuja. Valitan ensin, että pähkinät maksavat niin perkeleesti nykyään, mutta reilu 200 euro pannusta olisi ihan ok. En edes tee ruokaa. Olen säälittävä kokki!

En todellakaan usko olevani ainoa ihminen, joka on istunut muna pystyssä tv ruudun edessä ja harkinnut tilaamista. Tarpeeksi hyvä myyntipuhe saa ihmisiä ostamaan mitä ihmeellisempiä vekottimia. Jokainen meistä tietää kuitenkin, jossain siellä selkärangan ytimessä, että jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se yleensä myös on.

Millaisia outoja tuotteita te olette kokeilleet hyvän myyntipuheen takia? 😀

Kommentit (12)

Nyt siellä mainostetaan sitä huikeen mahtavaa karvanpoistolaiteta, joka ihan todella vaikuttaa ihan superkeksinnöltä! Kätevää, ihan missa ja milloin vaan voit surruutella karvasi pois, ihan paras kiireisen äidin pelastus. Saa nähdä kotiutanko sellaisen…oon niin laiska sheivailemaan.
Mitään en ole koskaan sieltä tilannut.

Sitä se teettää ku on tollanen bimbo kusipää ja uskoo kaiken mitä paskanjauhajat suoltaa suustaan. Onneks sulla tuntuu massia olevan ku oot löytänyt rikkaan miehen jonka siivellä elelet!

Voi kuule, nämä TV shop ostokset ovat tapahtuneet jo yli 10 vuotta sitten. Eli ei huolta, mieheni ei ole joutunut maksumieheksi 🙂

Olisin halunnu tilata juurikin tuon magic bulletin, mut sit mun yks ystävä tilasi sen ja haukkui surkeimmaksi ikinä; astia on tosi pieni, mikä nyt vielä menisi. MUTTA se terä! Ystävä siis tilasi sen ku siin mainoksessa he tekee jääsohjoa ja halusi itsekin; ainoa vaa et ohjeissa kuulemma luki et terä ei sovellu jäiden murskaamiseen 😀

Joo, surkean pieni! 😀 Sillä saa just ja just smoothien tehtyä. Mä kokeilin niitä jääpaloja, kun yritin tehdä margariittoja. No, eihän siitä tullut mitään ja koko kapistus haisi palaneelle sen jälkeen 😂😂

Kerran tilasin erittäin hyvän myyntipuheen takia puhelinmyyjältä erään naistenlehden, jonka tilauksen lopetin puolen vuoden jälkeen. Oli niin lupsakka mies, aivan kuin oltaisiin oltu kavereita pitempäänkin ja sanoi tulevansa kahville joku kerta😄 Sorruin myös törkeän kalliiseen sanomalehteen kauppareissulla, koska mies oli puheessaan niin vakuuttava, katsoi silmiin ja hymyili. Ehkä olen vaan liian helppo, kun miehet puhuu kauniisti🙄

Ostos tv:stä en ole kyllä ikinä mitään tilannut, vaikka aika hypnotisoivia ne mainospuheet onkin! Kiitos muuten podcastista, vaikka olen suomenkielinen ja surkea ruotsissa niin ymmärsin hyvin puhettanne. Olette ihania❤👍

Kiitos kovasti! 🥰 Siis ne mainokset on kyllä just nimenomaan niin hypnotisoivia! 😀 varsinkin kun sitä samaa mainosta tuijottaa 10-15 min repeatilla 😂👌🏻

Et sitä imuria ole tota kautta löytänyt? 😀

Aromipesä voi sitä lapsuutta meillä äiti osti ollessaan veljeni kanssa hoitovapaalla pasta kattila sarjan tv shopista 🙂 – 02 syksyllä ei kyllä ollu häävit kattilat kaverin mies osti keramiset pannut nehän oli hyvät muttet ruskista 🙂
Ite en oo ostanu tv shopista mitään

Tv shopista en ole koskaan tilannut mitään. Ja tylsää kyllä, en tiedä ketään muutakaan, joka olisi.

Jostain tv shopin alkuajoilta muistan kaksi tuotetta, jotka todella olisin halunnut testata. Toinen oli pieni ompelunone, joka mahtui käteen ja toimi ehkä pattereilla? Sellainen lähinnä nitojen näköinen.
Toinen oli ulkomainen mainosvideo koneesta, jolla sai tehtyä lenkki rodeerauksia. Neula vain painettiin, nostettiin ja siirrettiin…
Nykyään tiedän jo ihan järjellä ajatellen, että tuskinpa noista olis tie auennut taivaaseen. Sen enemmän kuin thight masterillakaan. Aromipesään luotaisin kyllä edelleen, mutta todellisuudessa taitaisi viedä enemmän tilaa kuin tuoda tulleessaan käyttöarvoa.

Niitä ”ompelukoneita” saa ainakin Kärkkäiseltä ja Halpa Hallista 😀 Maksoi jonkun pari kymppiä ehkä. Munkin tekisi mieli testata XD

Ai vitsi, mä en oo uskaltanu katsoa koko kanavaa pitkään aikaan 😂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X