desire nymark - Banneri

Nyt kun ollaan näin mukavasti toisella raskauskolmanneksella tuntui hyvältä idealta tutustua lastentarvikkeisiin. Että mitä olisi markkinoilla, mitä hypetetään, mikä on trendikästä, mitä et missään nimessä pärjää ilman. Raskaus sovellukset ovat kertoneet minulle että toinen raskauskolmannes olisi energisin. Ei välttämättä energiNEN, mutta energiSIN. Mainio hetki hoitaa tällaisia asioita alta pois.

Syöttötuolin kanssa olin fiksu. Kyselin mielipiteitä teiltä ja komenttiboksissa kehuttiin stocken tripptrappia maasta taivaisiin. Kiitos neuvoista, sellainen lähtee tilaukseen, asia päätetty ja hoidettu. Oinnasänky ja vaatteet löytyy jo, mutta turvakaukalo pitäisi hankkia sekä vaunut. Myyjä oli tosi avulias, mutta koska mun sosiaaliset taidot ovat kenkähyllyn tasolla ja naama yleensä norsunvitullaan, hän kääntyi heti kesksustelemaan miehen kanssa. Mies joka on erittäin innoissaan koko raskaudesta ja tulevasta vauvasta, mutta joka ei tiedä paljon mitään lastentarvikkeista.

Samalla kun minä ihmettelin miten ihmeessä kaikki vaunut maksavat yli tonnin, tämä myyjä esitteli ne kalliimmat tuotteet miehelleni. ”Eihän vauvan turvallisuudesta kannata tinkiä”. Eipä, olet aivan oikeassa, mutta takaako kallis hintalappu nimenomaan sitä turvallisuutta ja miten ihmeessä vaunujen lisävarusteet, kuten esimerkiksi mukiteline liittyy vauvan turvallisuuteen? Yhtäkkiä puhuttiin väreistä, alustasta, renkaista, vanteista ja lisävarusteista. Hetken aikaa luulin että ollaan tilaamassa autoa, mutta ei, puhuttiin ihan vaan vaunuista. Siitä kapistuksesta jossa kuskataan vauvaa.

Suositeltiin kaiken maailman adaptereita, joita ilman kukaan ei pysty elämään normaalisti sekä tietysti sitä perkeleen mukitelinettä. Sisäinen piheys nousi esille ja totesin että jos pienestä muovipalasta pitäisi maksaa yli kolmekymppiä niin minäpä kannan oman kahvini ihan kädessä. ”Kyllähän se on tärkeetä että äidillä on helppokäyttöiset vaunut”. On varmasti tärkeetä ja mukavaa joo, mutta jos hintalappu lähestyy kahta tonnia oletan että ne rattaat myös keittävät minulle aamukahvin ja pesee pyykkini.

Tuskahiki otsalla olen valmis sanomaan kiitos ja näkemiin. Mies taas toteaa rauhallisesti että ”no tämän verran se maksaa”. Pidämme pienen palaverin ruotsiksi miten halvemmallakin saa ja niin edelleen. Poistumme kaupasta ostamatta mitään. Illalla huomaan miten mies selailee gugguun sivuilla. Pidän pienen saarnan, miten pieni vauva ei tarvitse eikä todellakaan arvosta kalliita merkkivaatteita. Miten pieni vauva kuitenkin kasvaa niin nopeasti, että yhtä bodya käytetään vaan muutamia kertoja. Lopulta ajattelen kuitenkin että tuleva isä on vaan innoissaan ekasta lapsesta. Ei me nyt konkurssiin päädytä muutaman bodyn takia.

Jotkut ovat ihmetelleet ”miksi en vaikuta olevani innoissaan”. Ensinäkin juoksen taaperon perässä päivät pitkät, ei tässä oikein kerkeä hypistellä vauvajuttuja. Sitäpaitsi höpisen vauvajutuista täällä blogissa ihan tarpeeksi. Sitten tietysti vielä se, että Andreas on superinnoissaan. Ehkä se sitten on harvinaisempaa, että mies on se joka hurahtaa vauvajuttuihin ihan täysillä. En tiedä. Mutta te, joille on tulossa toinen tai kolmas tai vaikkapa kymmenes lapsi. Oletteko huomanneet että lastentarvikkeiden hinnat ovat nousseet ihan hirveästi?! En muista että kaikki olisi ollut näin kallista kolme vuotta sitten. Tai sitten minusta on tullut pihi.

Kommentit (34)

Mukitelineestä tuli mieleen että pyörään laitettava teline ja muut lisävarusteet sopii ihan yhtä hyvin vaunuihin/rattaisiin 🙂 Myyjillä on nykyään kovat paineet ja jatkuva arviointi, käyttävät tietty kaikki mahdolliset perusteet puheessaan.

Ostin vuonna 2010 käytetyt Oran yhdistelmät esikoiselle. Maksoin niistä 20e. Kerran on pitänyt renkaiden sisäkumit uusia. Muuten toimivat hyvin. Niissä tulee kulkemaan vielä ensi kesänä syntyvä kutonenkin. 😊 Ostan toki muutenkin lähes kaiken käyttötavaran ja vaatteet käytettynä. Vain turvaistuimet ja kaukalot on ostettu uutena tai läheiseltä.

Heippa, eksyin ihan ekaa kertaa ja liputan itse käytettyjen vaunujen puolesta tarkoilla kriteereillä tietty. Oikeastaan, vauvaa varten ei todellisuudessa ole tarvittu meillä oikein harsojen ja vaatteiden lisäksi mitään. Eikä kolmannen kohdalla tosiaann jaksanut hypettää enää muttä yhtä tärkeä sekin oli.😅❤ tsemppiä loppu raskauteen!

Iso suositus Petite Cherien yhdistelmävaunuille! Niihin saa adaptereilla muutaman eri merkin kaukalon suoraan kiinni. Ratasosa taipuu näppärästi pienemmänkin autonkin peräkonttiin. Itse hullaannuin siihen, ettei vaunun koppaa tarvitse ottaa tyyliin ikinä autoillessa mukaan. Säästää tilaa muille tavaroille autoillessa. Vauva kulkee autoillessa 6kk iässä samassa kaukalossa autossa, joka näppärästi laitetaan kiinni rattaisiin 😊

Ostin esikoiselle muutaman euron alle tonnin emmaljungat. Tärkeintä oli saada kunnon maalaisvankkurit millä pääsee läpi sänkipellon, jos siltä tuntuu. Ostoksesta on yli 6 vuotta aikaa ja sen jälkeen samojen vaunujen hinta nousi yli tonniin. Toka lapsi kulkee samoissa vaunuissa. Esikoisen vauvavuoden aikana olin järkyttynyt lasten merkkivaatteista ja meidän vauva puettiin perus hm, lindex ja kappahl vaatteisiin. Äitini toi lahjaksi jonkun kalliimman neulesetin ja olin ihan järkyttynyt. Myöhemmin sekosin muutamaksi vuodeksi merkkivaatteista. Mutta nirso pikkutyttö jätti gugguun mekot henkariin ja puki mielummin päällensä hm:n 4.99 e maksavan mekon, tulin minä järkiini ja ostan merkkivaatteita todella harvoin.

Mä ostin lähes kaiken käytettynä tori.fi:stä. Halusin tiettyjä ominaisuuksia tai ulkonäön joihinkin tavaroihin, mutten raaskinut maksaa kaupan hintaa. Kaikki tuotteet on myös lähteneet nopsaa eteenpäin, lastentavarat liikkuu hyvin.
Vaunuista maksoin käytettynä yli 500e, kun halusin välttämättä huuruissani Bugaboot. 🙈 Mutta ovat olleet kovassa käytössä ja hintansa arvoiset.

Lastentarvikkeet on kyllä niin kalliita, löytyyhän niitä nykyään myös todella hienoja mutta sitten on myös hinta yleensä ainakin meikäläiselle liikaa. Odotan toista lastamme ja esikoinen on 1,5v joten ei siitä toki kauhean kauaa ole kun on ostettu kaikki tarvikkeet. Tällä kertaa en aio ostaa mitään turhakkeita, tosin en tainnut viimeksikään juurikaan ostella turhia juttuja.. Esikoinen on tyttö ja tällä kertaa uusi tulokas on poika, joten jotakin vaatteita tulee varmasti ostettua myös tällä kertaa. toki meillä on eiskoiselta jäljellä myös jonkin verran ”unisex” bodyja ja pijamia mitkä menevät oikein mainiosti myös tulevalle pikkuveljelle. Rattaatkin ostin viimeksi harmaana juuri sen takia kun tiesin että toiveissa olisi lisää lapsia ja kun sukupuoltahan ei koskaan voi ennustaa. 😀 Meidän rattaisiin tosin en ole täysin tyytyväinen (Stokke Trailz) mutta niillä mennään, en näe tarpeeksi painavaa syytä ruveta niitä vaihtamaankaan kun rahaa menee ihan tarpeeksi muutenkin. Toki jotain ratkaisuja on mietittävä ratas asiaan kun esikoinenkin vielä nuori, ehkä sit sellainen lisä lauta tai sitten jotkut halvat kaksoirattaat. Esikoiselle täytyy ostaa uusi turvaistuin autoon ja uusi tulokas saa sitten tämän meidän Cybexin istuimen mikä esikoisella vielä on käytössä.

Ehkä sitten vasta vauvan synnyttyä tulee ostettua jotakin jos tarve tulee, mutta en ole jaksanut edes kauheasti kieltämättä miettiä vielä mitä sitä edes voisi tarvita. En ole vielä ostanut edes yhden yhtä vaatetta vaikka jo 27.raskausviikko. Noh, ehtiihän sitä. Ja olen muuten täysin samaa mieltä kanssasi tuon asian suhteen että ei ne vauvat tajua kalliiden merkkien päälle ja vielä kun se käyttöaika on todellakin niin lyhyt että pomasta mielestäni on ihan hullua tuhlata rahoja kalliisii vauvanvaatteisiin. Niitä kun saa kivoja ihan halvemmistakin ketjuliikkeistä. Eikä harmita sit niin paljoa ne tahratkaan. 🙂

Hyvää syksyä sinulle ja perheellesi! 🙂

https://karlaespanjassa.blogspot.com/

Odotan neljättä ja kaikki kolme edellistä ovat käyttäneet samoja vaunuja, samaa sänkyä, pitkälti samoja vaatteita, samaa turvakaukaloa, samaa itkuhälyä jne. MUTTA, nyt tälle todennäköisesti viimeiselle haluaisin näppäremmat ja kauniimmat vaunut, edelliset olivat isohkot ja hieman kömpelöt, eikä värikään enää miellytä. Vaunut ostettiin aikoinaan uutena, mutta olivat n.500e luokkaa, ihan perushyvät yhdistelmävaunut. Jos tämä raskaus sujuu hyvin ja saadaan vauva syliin asti, niin ostan vaunut käytettynä, samoin turvakaukalon. Sama sänky pääsee taas käyttöön. Uusia vaatteita ehkä jotain haluan, tai sitten otan äitiyspakkauksen. Suurin hankinta tulee olemaan isompi auto, johon mahtuu koko perhe.

En kestä, Andreas on aika hellyyttävä 😀 <3 Mut ihan totta et näin toisen lapsen ollessa tulossa ei vaan ehdi miettiä kaikkia juttuja samalla tavalla kuin ekan kanssa. Meillä tulee siis kanssa toi aika tasan kolmen vuoden ikäero ja esim. vaunut, syöttötuoli ja sitteri periytyy kyllä siskolta, vaikka kovasti uusista vaunuista haaveilenkin. Järki vaan sanoo, et ne ois meidän viimeiset vaunut ja viimekskin taisin kanniskella vauvaa enemmän, kun vaunut aiheutti huudon, niin tuskin kannattaa panostaa monen sadan menopeliin. Jos jotain menee vauvavuoden aikana rikki, niin sit etsitään esim. Torista korvaavia juttuja, mutta noin ehdoin tahdoin ei ruveta ostamaan uutta kalliilla. Koska todellakin kaikissa vauva- ja äitiysjutuissa on lätkäisty vähän ekstrahintaa päälle, koska äidit (ja jotkut isätkin) ostaa kuitenkin 😀

Tsemppiä rakenneultran odotteluun, meillä edessä jo maanantaina, hui! Mihin aika on mennyt?!

Meillä on tulossa toinen lapsi 😊 Laskettu aika on kuukauden päästä ja en ole oikeastaan tehnyt vielä mitään valmisteluja..
On niin kiire ollut arjessa päiväkodin työn ja arjen kanssa ylipäätään että en ole vaan jaksanut 😄 Olen onneksi säästänyt kaikki tavarat edelliseltä vauva vuodelta, joten vaikka vauva päättäisi syntyä nyt niin kyllä me pärjättäisiin 😄 Muutenki tämä raskaus on mennyt ihan ohi, en muista millä viikolla olen vaan joudun joka kerta tarkistamaan sen puhelimen raskaus sovelluksesta 😅

Lastenvaatteisiin ja vaunuihin saa kyllä menemään pienen omaisuuden.. Me käytiin nyt tokan kohdalla kattomassa liikkeessä vaunut ja sit metsästin käytettynä kyseiset vaunut sopivaan hintaan. Turvakaukalot ja -istuimet on kyllä sellanen mistä en tingi ja ne ostetaan uutena. Vaatteet on lähes kaikki kirppikseltä ostettu ja sieltä löytyy melko hyvin myös niitä merkkivaatteita 😉Nyt tokan kohdalla totesin kyllä et liika vaate/tavarapaljous saa riittää. Ostan sit mielummin vähemmän mutta laadukkaita ja kielsin kaikkia ostamasta meidän lapsille yhtään mitään ellei me erikseen pyydetä jotain tiettyä 🙈

Itse myös suosittelen Abc vaunuja. Tosin eivät ole ne siroimmat ja hieman saa taiteilla että ne saa autoon mutta ovat tukevat ja liikkuvat hyvin vaikka missä alustoilla. Meillä siis Viperit

Täälläkin hankittiin juuri nuo samat Viperit. Odottavat vasta matkustajaa, mutta vaikuttavat hyviltä ja hintakin oli mukava.

Se on vähän mitä kukakin arvottaa. Ekalla lapsella oli ensimmäiset 2 kk ns halpis vaunut (500 e) ja en enää ikinä osta moisia rotiskoja. Raskaat työntää ja eturenkaat rupes vinksuttaa. Jos halusit varaosia takuun piikkiin olisi ne pitänyt ulkomaita myöten hoidella ja huolto aika useampi kk. Joten marssin lastentarvikkeeseen ja ostin ne emmaljungat. Ja toisen kerran ostin bugaboot tuplina eikä kaduta. Jokaisen roposen ovat ansainneet ja jos ilmenee ongelma hoitaa liike ne takaisin kuntoon. Takuu on myös parempi kalliimmilla ja rehellisesti sanoen kyllä ne on paljon kauniimpia kuin nuo 200 e hilavitkuttimet.

Se vauva tuskin paremmin nukkuu mutta jos vaunut kulkee hyvin ja kevyesti on niitä oikeasti mukavampi käyttää ja niitä tulee käytettyä enemmän. Ja se mukiteline on ollut oikein kätevä ja tarpeellinenkin. Toki lisävarusteet maksavat hunajaa ja maksat merkistä enemmän tai vähemmän mutta niinhän se on joka asiassa.
Eikä kalliimman arvostaminen liity statukseen kaikilla. Tunnutaan mieltävän että jos haluat ostaa merkkiä haluat vain olla merkkimamma ja heitä saa arvostella toiminnasta. Miksi? Jokainen ostaa ne omalle budjetilleen ja käytölleen sopivat. Niin yksinkertaista.

Hyvä ystäväni on saamassa ensimmäistä lastaan. Minua huvittaa suunnattomasti että hänen miehensä shoppailee rattaita ja vaunuja ja kaikkea tarviketta. Ja kriteerit pitää olla tottakai miehen täyttämät. Jos mies tarvitsee tietynlaisia rattaita ne on ostettava. (vaikka äiti käyttäisi niitä 90% haluaa isi että ne on tietynlaiset ja häneen käteen täydelliset) Ja jos niihin saisi vielä kaikki lisävarusteet. Tottakai yli tonnin vaunut ja vaikka ja mitä. Itseäni huvittaa kun meidän mies vain totesi että osta mitkä ostat eihän se siinä kauaa ole. 🙂 Jotenkin välillä tuntuu että vauvan tulo on miehille yhtä välineurheilua. Ei se vauva nuku vaunuissa yhtään sen paremmin vaikka siinä vaunuissa olisi muki teline taikka nahkainen kädensijakahva. 😀
Mutta jokainen tavallaan ja kaikki varmasti tekee siten että itse on onnellinen.. vaikkakin näyttää että more is more nykyään 😀

Siis vaikka sain maaliskuussa ensimmäisen lapsen niin OMG mitä hintoja! Kauheaa rahastusta…
Mutta multakin jo ääni tripptrapille, ja siihen newborn setti! Helpottanut meidän arkea ihan superisti ja vauva saa osallistua ruokailuun aluksi katselemalla 🙂
Vaunuissa äänen saa Britaxin smilet. Ei minkään valtakunnan adaptereita jotka hukkuu äiti aivoilla milloin minnekkin, kaukalo, vaunukoppa ja sitten isompana matkaratas osa menevät vain klik paikalleen. Ovat kevyet työntää, menevät niin lumessa kuin soralla, pärjää myös heppatallilla😄. Ja mahtuvat meillä auton takaluukkuun päällekkäin (vaunut ja vaunukoppa) sekä koira vielä viereen.
Ja kaukalona britaxin primo. Helppo, kevyt, yksinkertainen, sekä turvallinen. Ja hintakin näissä kohdillaan. Maksettiin viime vuoden black fridayna näistä 600e yhteensä, ja ovh paljon enemmän.
Eli kannattaa kärkkyä myös black friday vaunutarjouksia😊
Tsemppiä❤️

Itse hurahdin aikoinaan rattaisiin/vaunuihin ja vaihtelin niitä kuin paitaa. Ihan kamalaa näin jälkikäteen ajatellen. Mutten todellakaan ostanut mitään kalliita sentään. Kannattaa autoilijana panostaa mielummin pieneen tilaan meneviin kärryihin ja kantoreppuun jos ei jaksa pelata kärryjen kanssa. Käytettynä saa myös oikein hyviä juttuja ostettua ja maapallo kiittää.

https://turvaistuimet.blogspot.com/p/aloita-tasta.html?m=1

Täältä löytyy hyvin tietoja ja myös blogin pitäjä ylläpitää Facebookin ryhmää: Turvaistuimet/Bilbarnstolar

Tuntuu et kaukalot/Turvaistuimet uudistuu usein tai uutta mallia tulee joka vuosi. Nykyään on tämä i-size uusi asia noissa istuimissa. Tunnetun merkin kaukalo kannattaa ostaa 😉

Hinnat on kyllä noussut aivan älyttömästi! Sain esikoisen 9 vuotta sitten ja ostettiin silloin muodissa olleet valkoiset nahkaiset emmaljungan vaunut. Ratasosa, vaunukoppa ja hoitolaukku 550 eur. Mitä nyt saa tolla hinnalla? Kaksi vuotta myöhemmin samat rattaat maksoi jo 800 eur. Niin ne vaan hinnat nousee mutta ainankin itse sain silloin myydessä saman hinnan mitä itse olin uutena maksanut😁

Kannattaa tsekata ABC designin vaunut. Tosi edulliset ja omakohtainen kokemus, että aivan mahtavat!! ”Merkkimammatkin” ihailivat ja toisilla naama valahti, kun kuulivat hinnan.

Merkkimammat 😂😂♥️ Täytyy katsoa! En oo ikinä ollut kovinkaan kiinnostunut vaunuista ja tilpehööreistä, joten en tiedä mistään mitään vaikka tulossa on toinen lapsi 😂

Meillä on kaksi lasta vähän reilun vuoden ikäerolla. Ollaan hankinnat tehty tarpeen mukaan, sillä ei haluta ylimääräistä tavaraa nurkkiin pyörimään. Yksi hankinta on ollut yli muiden. Suosittelen hankkimaan baby-vac nenäimurin jokqiseen vauva-/taaperoperheesen. Se on flunssa-aikaan ollut meidän perheen pelastus!🤗

Joo, ei liian paljon tavaroita nurkkiin kiitos! 🙈 Kiitos vinkistä, täytyy tutustua kapistukseen! 🙂

Me hankittiin esikoiselle 200e maksavat vaunut (uutena saksasta) ja ei kaduta pätkääkään vaikka ei olleetkaan kilpavarustelukykyiset merkkivankkurit, sillä poika ei viihtynyt vaunuissa yhtään!nyt kuopuksella käytössä ja edelleen pätevät kärryt.kulkee loskassa ja sorateillä.ovat siis hintansa jo tienanneet.ärsyttää semmonen merkkiuskollinen kilpavarustelu.minä vannon kirpputorien ja edukkaiden tuotteiden nimeen.

Totta muuten, kaikki vauvat eivät edes viihdy rattaissa. Belle oli tällainen tapaus. Vasta yksivuotiaana rupesi vähitellen hyväksymään niitä 😀

Kaikkea, siis ihan kaikkea, voi myydä vauvaperheen tarpeeseen. Ja jos ei ole tarvetta, niin kyllä voidaan myydä sellainen tarvekin vielä tarvittaessa.
Kun olet kerran vauvan kanssa elänyt, hahmotat jo paremmin.
Hahmotat, mitä tarvitaan (ja ettei todellakaan juuri mitään) ja kuinka nopeasti se tarve menee ohi kuitenkin.
Meillä mies on aina lähtenyt laitokselta pienessä vauvahuurussa Stockalle ja käynyt ”vähän ostoksilla”. Niihin vaatehankintoihin on usein uponnut pienen ponin verran rahaa, mutta onhan se nyt vaan ollut aika liikuttavaa, kun iso mies on mennyt ”vähän sekaisin”. Ei siinä ole auttanut äidin olla kuin hiljaa, sillä ihan turha siinä kohtaa on ”tietää paremmin”, ettei vauvat oikeastaan käytä t-paitoja…

Niinpä! 😀 olen aivan samaa mieltä! Mulla taitaa olla aika samanlainen mies ja olen vetänyt samalla taktiikalla: yritän olla hiljaa 😂

Ei oo viel lapsia enkä oo raskaana mut koska kärsin vauvakuumeesta ni on noita tullu selattua. Ja varmasti ne 300-600€ lastenvaunut Jollyroom.fi:stä on ihan yhtä turvalliset kun ne 2000€ vaunut jostain vauvatarvike talosta. 😂 Ymmärrän että turvakaukaloon panostetaan. Kuitenkin kun se sinne auton penkille vauvan kanssa pistetään 😁

Joo turvakaukalon pitää ehdottomasti olla turvallinen ja laadukas. Mutta jotenkin veikkaan että se turvallisin ei kuitenkaan ole se kaikista kallein 😀

Halvat on halvat. Suomalaisen jälleenmyyjän kautta saksalaiset halppis yhistelmät tuli ostettua ja en osta tosta kertaa ihan hyviä halppiksia. Mulla pyörii nyt varastossa yhistelmät josta tukes löysi turvallisuuspuutteita 🤦‍♀️ (sain kyllä korjaus osat mutta en ole kuluttanut aikaa niiden asennukseen vaan hankin kallimmat merkki rattaat 😅 ), toki kukin tyylillään, omineen mieltymiksineen ja eikä kallis hintakaan välttis takaa että ”kesä esa” tehtaalla ei sössisi vaunujen/rattaiden teon 😅 Niin ja on se mukiteline ihan kätevä ainakin isomman vauvan/taaperon kanssa, kesähelteillä ollut lapsen juomapullo siinä näppärästi heti tarjolla 😊😅 Syöttötuolista suosin ikean muovihirvitystä, ikea antilop. Ihan vaan puhtaanapito helppouden takia ja menee kivasti pienempään kokoon tarvittaessa.

Totta tuokin! 😀 Pitää vähän tutkia jos löytyisi jotain kivaa astetta halvemmalla kuin ne ihan kalliimmat 🙈 Bellelle oli emmaljungan duot ja ne oli mielestäni ihan kamalan isot ja painavat. Enkä meinannut saada niitä linkkuun millään, saatika että mahtuis takakonttiin 😂

Todellakin olen huomannut, että lastentarvikkeet ovat ihan älyttömän kalliit.

Vedotaan kaikenmaailman turvallisuuteen (niissä mukitelineissä) ja vedotaan äiteihin, että vaunujen pitää olla sen ja sen merkkiset ja sen merkin avulla saat hyvinnukkuvan vauvan ja paremman statuksen muiden äitien silmissä. Sen lisäksi, että maksat niistä vaunuista 400€ enemmän ihan vain sen merkin takia.

Vaatteetkin ovat niin myrkyttömiä ja mitälie, jos ne maksavat neljä kertaa aikuosten vaatteen hinnan. Sillähän ei ole väliä, että ne on yhtälailla valmistettu jossain maailmalla mistä ei oikeasti tiedetä yhtään mitään.

Kyllä, ostin edullisen ja turvallisen turvakaukalon. Hyvät vaunut hyvillä renkailla ilman ns. statusmerkintää, eli hinta edullinen ja kaikki tarpeellinem löytyy. Sitterikin on ihan perus, ilman statusta.

Käytän sen rahan ennemmin siihen lapseen myöhemmin kuin nyt.

Hyvä että en ole yksin tämän asian kanssa. Epäilin jo että raskaushormonit aiheuttavat näin vahvan reaktion 😂 Mutta jos vaunut maksavat pitkälti yli tonnin, oletan kyllä että se perkeleen mukiteline olisi vakiovarusteena 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X