desire nymark - BanneriEilen meillä oli toinen rakenneultra ja pakko myöntää että tämä viikko on tuntunut sairaan pitkältä. Vauva oli taas huonossa asennossa, mutta pienen (lue pitkän) ja piinaavan yrityksen jälkeen saatiin se kolmas verisuoni näkyviin! Saatiin ”puhtaat paperit” ja ainakin rakenneultran perusteella meille tulee täysin terve vauva. Eilen huokaistiin helpotuksesta, tänään tuleva isosisko pääsi leikkimään konfetin kanssa. Ollaan niin onnellisia!
♥️

Belle on aivan innoissaan, kuten varmasti huomaatte jo kuvista. Meidän molempien äidit oli ilmeisesti myös olleet tosi huolissaan, koska molemmat purskahti itkuun (varmasti helpotuksesta) kun päästiin kertomaan että kaikki on hyvin. Nyt sitten vaan nautitaan kasvavasta vatsasta ja mennään päivä kerrallaan eteenpäin!

Kommentit (26)

Hei upee juttu, että saitte ultrasta hyviä uutisia ❤️❤️❤️ Meillä myös pari vuotta sitten jäi kolmen suonen kuva uupumaan eikä sitä ikinä löydettykään, kun tytöltä puuttui kokonaan keuhkovaltimorunko. Mä perustin silloin Facebookin erityisen vauvan odotus ryhmän, kun kaipasin vertaistukea, ja nykyään kirjoitan myös blogia samasta aiheesta ja meidän arjesta vaikeasti sydänvikaisen vauvan kanssa. Mietin, että voisitkohan sä vinkata omassa somessa ja omissa verkostoissasi näistä linkeistä, sillä uskon että sun kautta tavoittaa monta odottajaa, jotka odottaa erityistä vauvaa, tai saa nyt raskausaikana tiedon, varsinkin nyt tämän teidän kokemuksen jälkeen. Olisin tosi kiitollinen, sillä saan tosi paljon palautetta niin ryhmästä kuin blogistakin, että ne on olleet tosi tarpeellisia, kun perheet ui syvissä vesissä ❤️ Tässäpä vielä linkit, Terkuin Heidi

https://www.vauva.fi/blogit/uuden-elaman-selviytymisblogi

https://m.facebook.com/profile.php?id=153298241954159&ref=content_filter

Meille kahden tytön jälkeen kaikki meidän suvussa toivoi poikaa.. Isänsä mukaan lukien anopista puhumattakaan.. Tämä kyllä kävi itselleni selväksi.. Noh poika tuli.. Olihan se jännää ku itse ootin tyttöä.

Ihana kuulla että kaikki on hyvin❤️

Ihana kuulla että kaikki oli hyvin!
Kumpi teille on tulossa, tyttö vai poika? 🥰

Ihana kuulla ja ihana Belle❣😍

Mahtavaa kuulla että kaikki olikin hyvin. Ihanaa loppuodotusta!

Så roligt att läsa att ni fick goda nyheter! 🙂 Har själv ”rakenneultra” nästa vecka, så här e det lite spännande ännu… Hoppas du får ha en avslappnad andra halva av graviditeten!

Mahtavaa onnittelut !
Seesteista loppuraskautta !
Kaikki tulee menemaan loistavasti !

Ihanaa kuulla että kaikki nyt hyvin ja sormet ristissä että kaikki menis loppuun asti hyvin.. ♥️

Ihan parasta, onnea!!! 😍😍😍 Ja suloinen Belle! ☺️

Hyvä kuulla! 😌❤️ Onneksi tuli hyviä uutisia

Kyllä oli hieno uutinen!
Koville ootte joutuneet joten toivotan tsemppiä ja helppoa raskautta loppuun!

Ihana uutinen!! Onnellista odotusta eteenpäin!!

Ihana uutinen. Tuli pieni itku täälläkin.

Ihana uutinen! 🙂 Meidänkin sydämen uusinta ultra meni hyvin ja pitkän yrityksen jälkeen kahden lääkärin voimin näkyi ksikki tarvittava <3

Ihanaa 🥰 Täällä myös jännitettiin teidän puolesta, aivan mahtavia uutisia. Turvallista loppu odotusta 💖

Ihana uutinen <3 jännitin itsekin että miten teillä menee tämä toinen ultra ja oli ihana nähdä jo instassa ensi uutinen.

Ihanaa että saatte jatkaa odotusta ilman murhetta verisuonista ❤️ Ihanaa loppuodotusta koko perheelle!

Ihana uutinen! ❤️❤️❤️❤️

Voi ei!! Todella ihanaa että kaikki kääntyi lopulta parhain päin❤️ Paljon onnea

JES!! ONNEA 😍😍 varmasti huokas helpotuksesta.

Ihana kuulla, että kaikki hyvin❤

Onnea! Mulla tiedätkö ihan sama juttu tänään rakenne ultrassa, vauva ei suostunut millään kääntymään oikeaan asentoon ja jäi se kolmas verisuoni sydämestä näkemättä. Viikon päästä uusi yritys. Jotenkin en nyt osaa huolestua kun teilläkin oli lopulta kaikki hyvin! (Lisäksi kätilö oli pikaisesti näkevinään ne kaikki suonet, mutta tarkka kuva jäi kuitenkin saamatta.)
Meillä on muuten sama laskettu aika 😊

No hitsi, taitaa olla aika yleistä tuo että joutuu ”uusintaan”. Toivotaan että tekin saatte hyviä uutisia ensi viikolla! Pidetään täällä peukkuja teidän puolesta! 💕

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X