desire nymark - Banneri

Keittiössä vietetään eniten aikaa, mutta olkkari on mun ehdoton lempparihuone. Pitkään olen haaveillut uudesta isosta kulmasohvasta, mutta se ei tunnu kovin loogiselta hankinnalta nyt taaperon ja kohta pienen vauvan kanssa. Ektorpeissa on pestävät päälliset ja ovat muutenkin melko kestävää laatua, joten näillä mennään kunnes pahin taaperoikä on ohi (eli mitä, seuraavat viisi vuotta?). Päätin kuitenkin ostaa uuden isomman maton ja vitsi että olen tyytyväinen lopputulokseen!


Tämän huoneen värit ovat ehdottomasti vaaleanpunainen ja kulta. Näin on ollut vuodesta 1987, enkä tiedä miksi. Ollaan kokeiltu muutakin, mutta jotenkin palataan aina tähän värikomboon. Onneksi Andreas aina jaksaa toitottaa sitä samaa ”pinkki on tosimiesten väri”, joten hänen kanssa ei edes tarvitse neuvotella asiasta. Yritin etsiä meille jonkin sortin sivupöytä, mutta en löytänyt mieleisiä joten mennään nyt vielä ilman. Näin muuten sanoisin että tämä huone on sisustuksen osalta valmis. Välillä vaihdan tyynynpäällisiä, mutta enempää en jaksa täällä säätää.Bellellä on yksi lelukori tässä huoneessa, loput ovat rahien sisällä. Minun on kuitenkin pakko myöntää että tämä huone ei pysy näin siistinä pitkään. Täällä rakennetaan leegoja, junaratoja, luetaan kirjoja, piirretään ja välillä myös nukutaan päikkäreitä. Lapsiperheessä tämä nyt on tällaista. Olen kuitenkin niin iloinen, että Belle antaa sisustusesineet (jopa tuoksutikut) pysyä rauhassa eikä pahemmin niihin koske. Meidän sisustus oli aika paljon kliinisempi silloin kun Belle oppi kävelemään.


Kommentit (8)

Oon ihan erimieltä noista leikkitreffeistä ja mammakavereista. 🙂
Me tavataan kavereita joilla on lapsia ainakin kerran viikossa. Myös serkkuja ja pikkuserkkuja. Musta se on kivaa koska a) saan samalla tavata mun ystäviä/perhettä ja b) mun lapsi saa leikkikavereita ja hän rakastaa leikkiä toisten kanssa. Ja yleensä siinä ehtii vähän paremmin jutella kun lapsilla on seuraa toisistaan vs jos käy tapaamassa kaveria jolla ei ole lapsia oman lapsen kanssa.

Ja mammakaverit ja mammapuheenaiheet on siksi ollut kivoja koska nyt kun itse on käynyt läpi synnytyksen, imetyksen, eri kasvuvaiheet+kehitys ja tavaroiden hankkimiset niin on kiva jutella sellaisen kanssa joka käy läpi samoja juttuja. Tietty on myös välillä kiva jutella muistakin asioista, mutta oon ainakin vielä sellainen ”rasittava mamma” joka tykkää puhua näistä vauva + äitiys jutuista 🙂 ja välillä on kiva saada vertaistukea ja purkaa omaa väsymystä sellaiselle joka käy itse läpi samaa. Itse en pelkästään valita ja voivottele, mutta olen myös oppinut että on ihan hyvä olla rehellinen ja kertoa jos välillä jotkut asiat ärsyttää ja saada samalla purkaa ja sitten ehkä saada pari hyvää neuvoa kavereilta ja silleen. Kaikki tosin tyylillään 🙂 oon saanut nimittäin oppia sen että se että joskus valitan mitä mieheni tekee/ei tee ei tarkoita että väheksyn häntä, tai en rakasta häntä, vaan että välillä tulee kinaa ja erimielisyyksiä ja on ihan fine välillä keskustella näistä läheisten kanssa ilman että se tarkoittaisi paskan puhumisesta selän takana. Usein käy niin että yhdessä kaverin kanssa voidaan nauraa sille mistä me riidellään kotona, koska huomataan että aika samoista pikku jutuista vedetään välillä herneet nenään 😀

Eihän tuo esikoinen enää mikään taapero ole, vaan leikki-ikäinen. Taapero kun on sellainen ”ei enää vauva, muttei vielä ihan” -ikäinen. Sellainen vuoden ja rapiat.

Mutta olohuone näyttää oikein kivalta! Sohvien kanssa ei tosiaan kannata kiirehtiä, kun on noinkin kivat jo valmiiksi olemassa.

Eikös taaperoksi kutsuta yli 1 vuorista, mutta ei vielä 3 vuotta täyttänyttä lasta, eli taitaa Belle olla vielä taapero ihan virallisesti? 3-6 sitten leikki-ikäinen. Vai?

Näin minäkin olen ymmärtänyt 😅

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X