desire nymark - Banneri

Meidän äippäpakkaus saapui eilen! Andreas olisi halunnut repiä paketin auki samantien, mutta päätettiin että Bellekin saa olla mukana avaamassa. Kyseisen pakkauksen sisältö ei varmaankaan ole uusi kenellekään, koska kyseessähän on 2019 vuoden pakkaus ja nyt eletään jo marraskuussa, mutta ajattelin kertoa mun omat mielipiteet pakkauksen vaatteista. Ensireaktiot tallennettiin videolle, joka on linkitettynä postauksen lopussa.


Miksi päädyttiin äippäpakkaukseen

Mun mielestä äippäpakkaus on ihana avustus. Bellen kanssa otin myös äippäpakkauksen, mutta silloin olin niin huonovointinen että en hirveästi jaksanut hypistellä sisältöä. Tällä kerralla halusin saada kivan muiston asiasta ja kyllähän äippäpakkauksen avaaminen oli jännä aktiviteetti. Belle oli tosi innoissaan ja ne pienet 50-56 kokoiset bodyt tuntuivat super pieniltä. Rahallisesti uskaltaisin myös sanoa että äippäpakkaus on fiksu valinta. Vaikka kyseessä nyt oli vuoden 2019 pakkaus ja sisältöä varmasti on esitelty ympäri internetin maailmaa minulla ei ollut harmaintakaan aavistusta minkä väristä settiä boksi sisältää.


Minimalistiset ja skandinaaviset värit

Meillehän tulee helmikuinen, joten toppahaalari on aivan liian iso tänä talvena mutta ehkä ensitalvena sitten. Näin muuten minun on pakko sanoa että olen positiivisesti yllättynyt sisällöstä! Tosi hienosti oli käytettyä värejä, jopa ihan kirkkaita sellaisia mutta yleisilme oli kuitenkin aika minimalistinen. Varsinkin musta body oli mielestäni super siisti! En nyt ihan tarkalleen muista mitä kaikkea Bellen pakkaus sisälsi, mutta tästä pakkauksesta jäi kyllä parempi fiilis. Peitto ja pussilakana ei nyt ehkä laadultaan ollut niitä kaikista parhaita, mutta hienoa että nekin olivat mukana. Mitään sellaista ”tätä me ei ikinä käytetä” ei löytynyt pakkauksesta.

Nännivoide ja liukuvoide herätti syvän hiljaisuuden, mutta onhan nekin varmasti ihan tarpeellisia. Tässä pakkauksessa oli jopa huopa, joka oli iloinen yllätys. Näin lyhyesti ja ytimekkäästi tiivistettynä: pakkaus oli mielestäni tosi kiva ja laadukas. Olen erittäin iloinen siitä, että meille annetaan tällainen avaustus. Plus tietysti vielä äippäloma, isyysloma ja lapsilisä. Meillä on oikeasti asiat tosi hyvin täällä Suomessa.

Mielipiteitä vuoden 2019 äippäpakkauksesta?

Kommentit (19)

Nännivoide oli mun pelastus nyt kolmannen imetyksen alussa! Vauva nyt 11vrk ja mulla ekaa kertaa rinnanpäät pysyneet ehjänä kun aloitin nännivoiteen käytön heti imetyksen alettua. Joka imetyskerran jälkeen koitin muistaa laittaa (lähes aina muistinkin). Vajaan viikon taisin käyttää, enää ei ole tarvinnut. Kahdella viime kerralla oli rinnanpäät aivan verillä ja imetys oli tuskaa alussa. Suosittelen lämpimästi imettäville äideille! 🙂

Olis mielenkiintoista kuulla sun mielipide synnytysvalokuvauksesta?tuli mutsisonin postauksesta mieleen,että mitä mieltä sä olet siitä.Nyt sulla on tulossa keisaleikkaus mut jos ei tulis niin ottaisitko itse valokuvaajan mukaan ja yhtä avoimesti jakaisit kuvia synnytyksestä?

Mulla nyt ei ole mitään erityisen vahvaa mielipidettä 😄 Jotkut haluaa kuvia muistoksi synnytyksestä ja esim Kenza teki synnytysvlogin, mun mielestä se oli tosi kivasti kuvattu ja editoitu. Jotkut synnyttää jopa kuvausryhmän kanssa ja synnytys nähdään telkkarista. Jos se tuntuu sopivalta tavalta ja kivalta idealta niin hyvä 😀 mutta mulle se ois painajainen 😂 eli riippuu niin ihmisestä ja luonteesta.
Kuvattiin jo meidän lapsettomuushoidot ja jaettiin someen, synnytys halutaan pitää meidän ”omana juttuna” perheen kesken ilman ylimääräistä ”hässäkkää” 😊 Andi päivittää varmaan someen sitten että kaikki on hyvin, pituus ja paino jne näitä perus juttuja, koska tiedän että moni teistä on seurannut tätä meidän tarinaa ihan lapsettomuushoidoista saakka. Eli emme jätä teitä ”roikkumaan” ilman mitään välitietoa, koska se nyt ehkä olisi vähän tylyä. Mutta muuten keskitytään toipumiseen ja perheeseen 🥰 Oli ehkä vähän ympäripyöreä ja vaikea vastaus, mutta itse en siis halua kameraa naamaan tai toosaan silloin kun synnytän. Jos joku toinen haluaa, niin siitä vaan, en tuomitse 😀

En ota pakkausta, sillä pakkaussummalla saanut kaikki vaatteet kirppikseltä ja jotain uutenakin jne. Meillä on esikoiselta tallella mm. 2 makuupussia ja kaikki lakanat sun muut. Esikoisen v. 16 pakkauksessa oli paljon huonolaatuisia tuotteita. Osa tarvikkeista jäisi vain käyttämättä. Kiva kun saa rahana.

Jos teillä on turvakaukalossa 3-piste vyöt niin tsekkaappas sellanen kätevä ohje netistä miten toppiksen saa siihen pussiksi, ylävyöt menee sisääntyönnettyjen hihojen läpi kiinnitykseen joka tulee haaravälin vetoketjusta läpi 🙂

Meilläkin isompaa lasta kuljetetaan joskus toppahaalarissa autossa, ihan käytännön syistä. Toki katson että vyöt kiristetään kunnolla jne., ja varsinkin pitemmillä matkoilla lapset matkustaa villahaalareissa. Ei se hetken vilu auton vieressä riisuessa haittaa kun pääsee lämpimään autoon peiton alle.

Mutta pienen vauvan vöiden saaminen kunnolla kiinni on kyllä ihan mahdotonta jos vauva on aivan liian isossa (!) äp toppahaalarissa tungettu siihen kaukaloon ja vyöt menee sen haalarin päältä.. Vauvan kanssa saa olla sisävaatteissakin tarkkana että vyöt pysyy kunnolla kapoisilla hartioilla. Ehdottomasti kaukalopussi varsinkin ihan vastasyntyneelle, tai joku ihan ohut ja ei liukas kevyttoppapuku ja paksusti villapeittoa päälle.

Toi EI ole turvallinen tapa kuljettaa vauvaa. Unohtakaa viritelmät ja ostakaa se turvakaukaloon suunniteltu lämpöpussi! Hihoista jää liikaa liikkumavaraa vöiden ja vauvan väliin, jolloin se ei ole turvallista!

No ei se ihan niin mustavalkoistakaan kai ole mikä on ja mikä ei ole turvallista, toki ääripäät on selkeät, mutta välissä on vähän hämärämpikin alue, jossa tulee käyttää omaa tulkintaa ja välillä ihan maalaisjärkeäkin. Voi sitä vauvaa kuljettaa virallisessa kaukalopussissakin epäturvallisesti, oleellisista lienee, että vyöt kulkevat olilla ja pysyvät siellä ja ovat tarpeeksi tiukalla. Myös vyön oma pehmuke voi olla siinä tapauksessa vaarallinen, jos vyö ei pysy olalla tai ole kirrattu tarpeeksi. Sitten voikin miettiä isomman lapsen kuljetusta turvaistuimessa, jokainen voi kertoa kuinka saa homman toimimaan pakkasilla kätevästi liikkuessaan autolla päivittäin ja kaikenlaisissa menoissa. Meillä vauvoilla aina ollut pussit kaukalossa, itse en siis edes tuota vinkkiä ole kokeillut, mutta vaikutti mielestäni ihan toimivalta ja turvalliselta, varmaan oman tulkinnan varaan voi jättää onko se sitä. Taaperot ovatkin sitten kulkeneet ihan tavan toppavaatteet päällä autossa jos on sellainen meno ollut tai sitten kevyttopat, oleellisimpana olen pitänyt oikeanlaista kiristämistä ja vöiden kulkemista kunnolla olalta ja ilman alle jääviä ryppyjä tai myttyjä. En halua, että lapset joutuvat palelemaan joka päivä monta kertaa päivässä ja eihän se vaan mitenkään käytännössä toimi, että kolmen lapsen kanssa riisut aina topat auton lämmettyä ja puet ne perille pääsettyäsi.

Voi kokeilla laittaa lapsen tottavaatteissa turvakaukaloon tai turvaistuimeen(tietysti lapsen pituuden ja painon sallimissa rajoissa), kirstää vyöt tiukalle. Sen jälkeen ottaa lapsi pois säätämättä vöitä. Sen jälkeen laitetaan lapsi istuimeen päivävaatteilla ja katsotaan kuinka paljon jäi liikkumavaraa.

Tottakai siihen jää varaa eritavalla vaatetuksen mukaan, senhän kaikki järjellä ymmärtää, mutta onko se merkittävä tekijä, joka vaikuttaa turvallisuuteen niin radikaalisti? Kyllä ne samat vaatteet kuitenkin ovat ja pysyvät siellä alla ja täyttävät sen liikkuvaran koko sen matkan ajan, vaatteet joita myöten vyöt on kirrattu tiukalle? Kuinka itse kuljetat taaperoa talvella autossa, kiinnostaisi tietää, jos vaikka saisi jonkun hyvän, käytännössä toimivan, vinkin? Kyllä minäkin kuljetan lapsiani niin turvallisesti kuin sen voin käytännöllisesti ja terveen järjen mukaisesti tehdä. Itse en henkilökohtaisesti kuitenkaan usko, että lapsi voi singota ulos istuimestaan pelkän toppa-asun takia, kyllä siinä täytyy kaiken järkeni mukaan olla pahasti löysällä tai väärin asennetut vyöt, jos tälläinen pääsisi tapahtumaan. Suhtaudun kriittisesti siihen testiin, jossa näin väitetään käyneen, en usko, että vyöt olisi tässä testissä ollut kiinnitettynä kuten kuuluu toppavaatteiden kanssa. Toki asia on hyvä huomiota ja mennä mahdollisuuksien mukaan mahdollisiman ohuilla vaatteilla autoon, niin minkäkin toimin, mutta aina se ei vain onnistu. Itse olen enempi huolissani sitä, että moni kuljettaa alle 3 vuotiaita kasvot menosuuntaan, oli sitten palkki-istuin tai mikä vain ja näinkin monet toimivat.

Epäilin myös tätä että onko oikeasti turvallinen 🤔 en uskalla ottaa mitään riskejä. Meinasin muutenkin hankkia sen lämpöpussin, vaikutti niin kätevältä kun käytiin fiilistelemässä vauvantarvikkekta andin kanssa 😀

Nännivoide oli mulle korvaamaton apu kun iho meni aivan rikki aluksi imettäessä.
Että ei se sinänsä niin outo tuote ole, sitä ei tarvitse itse ostaa kun siinä on alku hätään se mukana😀

Kirjoitin vähän epäselkeästi, mutta siis nännivoide oli Andreaksen mielestä outo 😀 ”onko nänneillekin oma rasva?!” 😂

Täällä muutaman viikon ikäinen vauva, äitiyspakkaus saatiin jo kesällä ja nyt on päästy jo käyttöasteelle.

Mielestäni se oli tosi kiva sisällöltään väreineen kaikkineen. Pienet vaatteet ovat jo käytössä ja loput odottavat vuoroaan. Viltti on tosi kiva!

Meille tulee ensi kesänä vauva ja jännitän äitiyspakkauksen saamista ihan hirveesti (kaiken muun ohella). Tykkään tästä vuoden 2019 pakkauksesta joten ei haittaa jos jaossa vielä tämä saadaan! Musta tää on vaan niin ihana etuus ja esikoisen kohdalla ainakin tahdon. Koen jotenkin kuuluvan asiaan.

Pakkaus oli kivan oloinen, mutta päädyttiin kuitenkin ottamaan avustus toisella kertaa rahana. Viimeksi jäi paljon vaatteita kokonaan käyttämättä ja toisaalta ne mitä aktiivisesti käytettiin (toppapuku, kevyttoppa, makuupussi, peitto, lakanat) on tallessa esikoisen osalta ja pääsee uudestaan käyttöön. Tämän pakkauksen makuupussi on ainoa, mitä yritän jostain metsästää! Meillä on tosi vähän hankintoja ylipäätään tehtävänä tällä kierroksella, mutta kaukalo ja telakka tarvii ostaa, niin aateltiin, että rahallinen avustus tukee tätä. Onhan nää kaikki avustukset tärkeä asia 💛

(Toppapuvusta saa muuten myös pussin. Ja meillä meni tammikuisella toppapuku seuraavana talvena just sopivasti päälle koko talven 👌)

Itse odotan kolmatta lasta ja olen ottanut aina rahan pakkauksen sijaan. En oikein pidä pakkauksen vaatteista ja nytkin kun meille on tulossa tyttö, niin tykkään käyttää ”tyttömäisiä” vaatteita mitä pakkauksessa ei ole. Ja kaikki vauvan vaatteet olen ostanut kirpparilta, niin sillä rahalla olen saanut paljon mieluisimpia vaatteita.
Tämän vauvan kohdalla mietin kyllä, että ottaisin pakkauksen ihan fiilistelyn vuoksi, mutta sitten ajattelin että aika kallis fiilistely olisi tullut 😅

Kivasti kirjoitettu!
Pakkaus aina kiinnostaa ja siksi kai aina ilmestyessään saa aikaan satojen mielipiteiden kakofonian. Nyt oli kiitollinen sävy, jossa ei mollattu, mikä oli kiva.
Joskus tulee mieleen, että pakkauksen pitäisi olla kokonaan valkoinen ja vuodesta toiseen se yksi ja sama.

Tää 2019 pakkaus ja varsinkin makuupussi on ihana! 😍 Meiän vauva syntyi huhtikuussa ja oltais saatu 2018 pakkaus joten ei haittaa että otettiin nyt ekaa kertaa rahana. Mut ton makuupussin saatan vielä metsästää jostain kirppiksiltä 🙈

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X