desire nymark - Banneri

Alkuviikosta ystäväni kysyi mitä mieltä olen näistä miesten pallien vienti läpistä kun on tilanne että oikeasti on kajottu sinne? Vastasin että en nyt tiedä koenko tällaiset läpät välttämättä loukkaavina, mutta erittäin lapsellisina. Mielestäni pallit eivät tee miestä. Ne ei liity miehekkyyteen millään tavalla. En muutenkaan tajua miksi miehen pitäisi olla niin macho. Oikeasti jokainen nainen kyllä osaa arvostaa miestä joka siivoaa, pesee pyykkiä ja tekee ruokaa.

Suurin osa teistä on varmasti jo lukenut artikkelin jonka Kaksplus teki meistä, missä käsiteltiin meidän lapsettomuushoitoja. Siinä vaiheessa kun juttu ilmeisty olin jo raskaana, mutta siinä itse artikkelissa oli infoa Andreaksen kivessyövästä. Asia jota en ole pimittänyt teiltä, mutta en myöskään avannut sen enempää. Andreas sairastui kivessyöpään kaksi kertaa ja molemmat kivekset poistettiin. Journalisti ihmetteli miten en huomannut että ”kivekset puuttuvat”. Tilalle laitettiin proteesit, joten ei sitä huomaa. Ei sitten mitenkään. Ja mun mielipide puuttuvista kiveksistä ja palliproteeseista? Onhan naisillakin silarit, eikä siinä ole minun mielestäni mitään outoa, joten miksi tämäkään olisi?

Mitä sitten, kun pallit oikeasti poistetaan?

Häpeä. Se lienee se voimakkain tunne monella miehellä. Ajatus siitä, että olisi ”vähempi mies”. Identiteettikriisi. Mahdollisesti jopa sellainen ajatus että koko elämä olisi pilalla. Tieto siitä että ainoa mahdollisuus biologisiin lapsiin on keinohedelmöitys, eli lapsettomuushoidot. Andreas kuoppasi kaikki unelmat lapsista heti leikkauksen jälkeen. Hän ajatteli että ”kukaan nainen ei ole valmis käymään läpi niin rankkoja hoitoja minun takia”. Tässä vaiheessa tiedetään molemmat että hän oli väärässä ja Andreas saa esikoisensa syliin helmikuussa, mutta hän kerkesi silti elämään tämän ajattelutavan kanssa vuosia.

Väittäisin myös että itse lapsettomuushoidot olivat rankemmat henkisesti Andreakselle kuin minulle. Hän tunsi usein olevansa avuton ja välillä jopa syyllinen tilanteeseen. Oikeastihan kukaan ei toivo kärsivänsä lapsettomuudesta, eikä tämä urakka ikinä ollut Andreaksen syytä. Usein unohdetaan että mies saattaa käydä läpi aika rankkojakin asioita henkisellä puolella lapsettomuushoitojen aikana, vaikka ne itse toimenpiteet yleensä tehdään naiselle. Itse sanoisin että fyysinen puoli on helpompi kuin henkinen, mutta tämä on mun oma mielipide.

Asiaton palliläppä

”Jos teet niin tai näin leikkaan sulta pallit irti” tai ”grow a pair of balls”. Kyllä ne vaan ovat mielestäni mauttomia läppiä, enkä näe niissä mitään hauskaa. Muutenkin koko tämä käsite että miehekkyys mitataan pallien koon perusteella on mielestäni lapsellinen ja pölyyntynyt ajattelutapa. Mutta kyllä, valitettavasti tällaista läppää heitetään miehelleni. Kaatuuko maailma siitä? Ei. Mieheni ei edes välttämättä loukkaannu. En usko että kukaan nyt oikeasti tarkoittaisi mitään pahaa tällaisia heitoilla, eikä kaikesta kannata pahoittaa mielensä. Mutta lapsellista se on. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Pallit eivät tee miestä. Eikä kyllä peniskään.

Kommentit (14)

En olekaan vielä lukenut juttua, täytyy ostaa lehti siis! Olen koko ajan saanut sellaisen kuvan että Andreas on todella hieno ja ihana ihminen ja kaikki nämä postaukset vaan vahvistaa sitä. ❤️ Kaikkea hyvää teille!

Mä sain pakkauksen nyt ja oon vähän pettynyt että en saanut noita mustia bodeja 😂 plus harsoja ei ollu. Mut tykkäsin muuten kovasti ja oli kiva nähdä sun video etukäteen mitä kaikkea siihen tulee.

Ai sulle ei tullu noita mustia ollenkaan? Mitä ihmettä 🤔 meiltä taas puuttuu ilmeisesti joku mintunvihreä (?) kietaisubody 🤷🏼‍♀️😂

Ja tää kommentointi tuli väärään postaukseen 🤦‍♀️

Kiinnostava aihe kyllä ja hyvä postaus, oonkin tuota ”pallittomuutta” välillä pohtinut kun olet maininnut A:n syövästä. Tarvitseeko kivesten poiston jälkeen muuten jotakin hormonikorvaushoitoa?

Kiitos 🥰 kyllä tarvitsee. Andreas käy 11 viikon välein ottamassa testopiikin. Sellainen jäätävän kokoinen piikki joka isketään alaselkään. Hurjan näköistä 🙈 silti häneltä herusi täydet sympatiat lapsettomuushoitojen aikana, vaikka mulla oli pienet neulat käytössä 🙈❤️

Ihan mielenkiinnosta pakko kysyä, että siis mitä testoa ja miten sun miehelle oikein annetaan? Ne testot mitä mä tiedän annetaan ihan vaan lihakseen (kuten monet muutkin injektiot) ja normineula on.

Nebido 😊 sehän on öljyliukoinen, niin en tiedä onko neula sen takia isompi. Vai aiheuttaako mun neulakammo sen että kaikki nuppineulaa isommat kapistukset on sairaan pelottavia 🤷🏼‍♀️😂

Paljo en asiasta tiedä, mutta eikös kivekset vaikuta hormonitoimintaan? Toisin kuin rinnat?

Tietysti. Mutta mun mielestä nainen on silti nainen, vaikka häneltä poistettaisiin munasarjat. Tai kohtu. Vähän vaikea selittää, mutta toivottavasti ymmärrät mitä ajan takaa 😊

Niin hyvä postaus! Eihän ne tissitkään tee naista, niin miksi pallit miehen? Mutta valitettavasti moni uskoo jollain tasolla siihen, että tissit on oltava naisella ja palkit miehellä.

Tisseistä on puhuttu jonkin verran, jos ne on jouduttu leikkaamaan syövän takia pois, mutta miksi tämä oli ensimmäinen kerta, kun luen että kivekset on jouduttu leikkaamaan pois? Toki voi olla, että oon osannut kiertää artikkelit juuri sopivasti, mutta silti herää kysymys, että miksi kiveksien leikkaamisesta syövän takia ei puhuta samalla tavalla kuin rintojen leikkaamisesta samassa tilanteessa. Ihanaa, että olitte rohkeita ja toitte tietoisuutta enemmän esille! Voi olla monelle iso tuki.

Veikkaisin että juuri se häpeä yhdistettynä siihen että ”palliton mies” on iso tabu on syy miksi kukaan ei halua / uskalla / kehtaa puhua näistä asioista avoimesti. Mutta pitäisi ehdottomasti puhua asiasta avoimemmin, eihän se tabu muuten ikinä ”poistu”

Mycket bra skrivet och håller fullständigt med om att organen inte gör människan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X