desire nymark - Banneri

Kaupallinen yhteistyö: Tokmanni

Joko olette aloittaneet jouluvalmistelut? Meillä aloitettiin tällä viikolla. Joulusiivous, pihan koristelu, sisustus uuteen uskoon. Belle on niin innoissaan joulusta ja tänä vuonna vietetään jouluaatto meidän luona, joten päätettiin satsata kunnolla, ”kaikki tai ei mitään” – meiningillä. No minne sitä kannattaa suunnata, jos pitää päivittää siivouskalusto sekä hankkia joulukoristeet? Tokmannille tietysti!


Tokmannin valikoima on tosi laaja (onko olemassa jotain mitä sieltä ei saisi?) ja tästä syystä Tokmanni on Bellen suosikkikauppa. Tai no, ”Tokkimanni”, kuten Belle sen sanoo. Tällä kertaa kävimme ostamassa siivousaineita sekä joulukoristeita. Kyllähän siinä tarttui mukaan glögiä ja piparkakkuja, ja ehkä jotain muutakin tarpeellista. Samalla suunnattiin myös leluhyllylle, missä kysyttiin Belleltä mitä hän toivoisi itsellensä joululahjaksi. Yritetään vieläkin päästä yli tästä ”minä haluan rekka auton, eikä mikään lelu, vaan OIKEA rekka!”. Belle ymmärsi että oikea rekka on ehkä vähän mahtipontinen lahjatoive, että jos sellaista ei nyt millään pystytä hommaamaan niin hänelle kelpaa myös duploja sekä palapelejä.Joulukoristeet lapsen mieleen

Viime vuonna Belle oli sen verran pieni vielä, että hänen kanssa jouduttiin pitämään aika monta ”voisitko kulta antaa joulukoristeet olla rauhassa?” – palaveria. Tänä vuonna Bellellä taas oli ihan omat visiot, että miltä joulun pitäisi näyttää. Vuodessa tapahtuu paljon. Belle valitsi itsellensä Kotikullan tonttuja, jotka ovat söpöjä mutta myös erittäin käytännöllisiä lapsiperheessä (pehmeitä, eivät mene helposti rikki). Belle halusi myös sydämen muotoisia siivoussieniä, ”niin että äiti pysyy iloisena vaikka Belle sotkee”.Andreas osti valosarjoja, koska hänellä taas oli aika massiiviset visiot pihaa varten. Meillä on tänä vuonna yksi iso joulukuusi pihalla, kaksi pientä ulko-oven vieressä, yksi terassilla, yksi iso olkkarissa ja yksi pieni ruokailuhuoneessa. Mainitsinko jo, että Andreas rakastaa joulua? Onneksi Tokmannin hinnat ovat ystävällisiä lompakolle, joten ei jouduttu konkurssiin vaikka meidän autokärry oli täynnä nanosekunnissa. Meidän pihasta tuli oikeasti tosi hieno, eli 10+ Andreaksen visiolle. Itse tykästyin valokyönnökseen sen verran paljon, että ostetaan ehkä toinenkin keittiöön.


Tokmannilla on muuten nettikauppa, jos haluatte välttää ihmistungosta (pieni vinkki introverteille). Millaisia joulusuunnitelmia teillä muuten on? Rauhallisesti kotona vai etelään joulua pakoon?

Kommentit (4)

Onko Kaksplussalla joku minimimäärä postauksista kuukautta kohden?
Tuntuu että monella bloggaajalla tahti kiihtyy loppukuuta kohden, seassa on sellaisia täysin turhia täytepostauksia.

Tuosta tytöstä on tullut jo niin iso.

Niin on! 🙈 Ja oppii uutta koko ajan. Jotenkin hurjaa miten nopeasti aikaa menee 😄

En saa avata sopimusasioita, mutta itse en ainakaan koe tarvetta lisätä postaustahtia loppukuusta 🤷🏼‍♀️ mutta eihän munkaan postaukset siltikään aina ole super laadukkaita. Välillä tulee vaan sellainen fiilis että haluaa kirjoittaa jotain 🤷🏼‍♀️ Tai jakaa kivoja kuvia ilman sen isompaa postausideaa ja silloin tulee helposti liibalaaba postaus 😂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X