desire nymark - Banneri

Meille tulee ..

Näin raskausviikolla 28 (27+5) tuntuu sopivalta paljastaa kumpi meille tulee helmikuussa. Moni on veikannut poikaa, kuten myös itsekin tein. Onhan tämä raskaus ollut niin erilainen verrattuna edelliseen. Vähän kyllä silti vitsailin, että nyt kun kaikki veikkaavat poikaa ”selkeän poikavatsan takia”, niin meille tulee varmaan yllärityttö.

Lapsettomuushoitoja läpikäyneenä sitä ei oikein jaksa toivoa mitään. Meidän fiilikset oli enemmänkin luokkaa ”ihan sama kumpi sieltä tulee, kunhan meille tulee vauva”. Belle tosin kertoi heti, että hän sitten toivoo itsellensä pikkusiskon. Belle oli myös ainoa joka selkeästi veikkasi tyttöä. ”Äiti, sun vatsassa on pieni tyttövauva. Kyllä minä tiedän!”.


Niinhän siinä sitten kävi, että Belle oli meistä ainoa joka veikkasi oikein. Ihan ”selkeästä poikavatsasta” huolimatta, meille on tulossa tyttö. Tämä on myös se syy, miksi emme ole tehneet mitään hankintoja meidän vauvalle vielä. Olen säästänyt kaikki Bellen vanhat vaatteet, joten hänen pinkit röyhelöbodyt menevät käyttöön pikkusiskolle. Eli nyt te tiedätte
❤️

Kommentit

15 kommenttia
Avatar

Ihana video,ihan herkisti ❤ Rankka on ollut teidän taival. Onnea kovasti koko perheelle ❤
Sä olet niin aito ihminen ja sun/teidän elämää on niin ihana seurata ❤
Täällä aloitettu ”yrittäminen” nyt syksyllä 2019;katsotaan kuinka meidän käy,ensimmäinen molemmille ❤ Ikää jo 34v

Avatar

Ihanaa, paljon onnea!! <3

Avatar

Onnea!
Meille syntyy kolmas tyttö tammikuussa 😍

Avatar

Todella paljon onnea!! ❤❤

Avatar

Paljon onnea! 🙂

Avatar

Oi ihanaa, paljon onnea ❤️

Avatar

Ihanaa! Vauva saa Bellestä hyvän siskon 🙂

Avatar

Nyt pääsi itku 😭 Niiin kaunis video ja kyyneleet nousi jo heti alkuun kun näki kuinka paljon ootte oikeasti joutuneet kokemaan päästäksenne tuohon ilmapallokohtaan 😭 Vaikka en sinua tunne, niin olen ihan mahdottoman onnellinen teidän puolesta! Onnea vielä tuhannesti teille kaikille kolmelle! ❤️

Avatar

Ihana video ❤ Kaikkea hyvää teille!

Avatar

Voi miten ihana video. Kaikkea hyvää loppuraskauteen ja onnea tyttölupauksesta.

Avatar

Onnea pienestä tytöstä. ❤️ Meillekin on lupailtu tyttöä syntyväksi huhtikuussa. 💗 Meillä on esikoinen poika.

Avatar

Ihana video!😭😭 onnea!!♥️

Avatar

Ihana video! ❤❤❤ Paljon onnea tyttölupauksesta!

Avatar

Mulla on teoria, että pienet lapset jotenki aistii sen, että kumpi on tulossa. Koska oon todistanu useemman tapauksen kun alle 5v sisarus on ollu täysin vakuuttunut, että jompi kumpi tulee. Itsekin nimesin tulevan veljeni 3 vuotiaana Valtteriks, vaikka vanhemmat eivät vielä tienneet tulevan lapsen sukupuolta.

Desire Nymark

Hei tää on jännä teoria! 😀 Saattaa kyllä pitää paikkansa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä