desire nymark - Banneri

Näin raskausviikolla 28 (27+5) tuntuu sopivalta paljastaa kumpi meille tulee helmikuussa. Moni on veikannut poikaa, kuten myös itsekin tein. Onhan tämä raskaus ollut niin erilainen verrattuna edelliseen. Vähän kyllä silti vitsailin, että nyt kun kaikki veikkaavat poikaa ”selkeän poikavatsan takia”, niin meille tulee varmaan yllärityttö.

Lapsettomuushoitoja läpikäyneenä sitä ei oikein jaksa toivoa mitään. Meidän fiilikset oli enemmänkin luokkaa ”ihan sama kumpi sieltä tulee, kunhan meille tulee vauva”. Belle tosin kertoi heti, että hän sitten toivoo itsellensä pikkusiskon. Belle oli myös ainoa joka selkeästi veikkasi tyttöä. ”Äiti, sun vatsassa on pieni tyttövauva. Kyllä minä tiedän!”.


Niinhän siinä sitten kävi, että Belle oli meistä ainoa joka veikkasi oikein. Ihan ”selkeästä poikavatsasta” huolimatta, meille on tulossa tyttö. Tämä on myös se syy, miksi emme ole tehneet mitään hankintoja meidän vauvalle vielä. Olen säästänyt kaikki Bellen vanhat vaatteet, joten hänen pinkit röyhelöbodyt menevät käyttöön pikkusiskolle. Eli nyt te tiedätte
❤️

Kommentit (15)

Ihana video,ihan herkisti ❤ Rankka on ollut teidän taival. Onnea kovasti koko perheelle ❤
Sä olet niin aito ihminen ja sun/teidän elämää on niin ihana seurata ❤
Täällä aloitettu ”yrittäminen” nyt syksyllä 2019;katsotaan kuinka meidän käy,ensimmäinen molemmille ❤ Ikää jo 34v

Mulla on teoria, että pienet lapset jotenki aistii sen, että kumpi on tulossa. Koska oon todistanu useemman tapauksen kun alle 5v sisarus on ollu täysin vakuuttunut, että jompi kumpi tulee. Itsekin nimesin tulevan veljeni 3 vuotiaana Valtteriks, vaikka vanhemmat eivät vielä tienneet tulevan lapsen sukupuolta.

Hei tää on jännä teoria! 😀 Saattaa kyllä pitää paikkansa!

Ihana video! ❤❤❤ Paljon onnea tyttölupauksesta!

Ihana video!😭😭 onnea!!♥️

Onnea pienestä tytöstä. ❤️ Meillekin on lupailtu tyttöä syntyväksi huhtikuussa. 💗 Meillä on esikoinen poika.

Voi miten ihana video. Kaikkea hyvää loppuraskauteen ja onnea tyttölupauksesta.

Ihana video ❤ Kaikkea hyvää teille!

Nyt pääsi itku 😭 Niiin kaunis video ja kyyneleet nousi jo heti alkuun kun näki kuinka paljon ootte oikeasti joutuneet kokemaan päästäksenne tuohon ilmapallokohtaan 😭 Vaikka en sinua tunne, niin olen ihan mahdottoman onnellinen teidän puolesta! Onnea vielä tuhannesti teille kaikille kolmelle! ❤️

Ihanaa! Vauva saa Bellestä hyvän siskon 🙂

Onnea!
Meille syntyy kolmas tyttö tammikuussa 😍

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X