desire nymark - Banneri

Tänään kävin ensin naistenpolilla katsomassa miten meidän bebe voi. Pahoittelen muuten että käytän tätä superärsyttävää ”bebe” sanaa kun puhun meidän vauvasta, mutta hänellä ei ole muuta työnimeä. Seurataan siis istukkaa ja vauvan kasvua. Seuraava käynti on raskausviikolla 32, samoilla viikoilla istukka repesi viime raskaudessa. Ollaan siis jo päästy melko pitkälle!

Kaikki oli hyvin beben kanssa ja meidän pikkuneiti on tosi vilkas tapaus. Viime viikon aikana olen kuitenkin itse voinut vähän huonosti. Olen ollut tosi väsynyt, turvonnut, välillä on supistanut ja silmät rupesivat reistailemaan. Tänään lääkäri katsoi neuvolakortista että mun verenpaine on noussut aika paljon alkuraskaudesta. Raskausmyrkytyksellä saattaa myös olla yhteys istukan repeämisen takia, joten mitattiin verenpaine joka oli matala (122/75). Katsottiin vielä pissatikuilla että olisiko pissassa proteiinia, mutta ei ollut. Eli meillä on kaikki hyvin, tämä viimeinen kolmannes vaan vie vähän voimia.

Tämän jälkeen kävin Bellen kanssa neuvolalääkärillä. Miettikää että meidän pieni Beltsu täyttää ensikuussa jo 3! Hän on kasvanut tosi hienosti ja painoa on jo reilu 16 kiloa, pituutta taas 96cm. Belle on muutenkin kasvanut ja kehittynyt ihan hirveästi viime aikoina. Hänestä on tullut niin fiksu ja huolehtivainen. On myös ollut jännittävää seurata miten paljon hän oikeasti miettii, analysoi ja oivaltaa. Vauvanhoito on tosi jännä asia tällä hetkellä, eli hän valmistautuu selkeästi tulevaa pikkusiskoa varten. Täällä puetaan nukkeja, syötetään, kärrätään ympäri kämppää. Minua ja Andia käsketään olemaan hiljaa jos vauva nukkuu ja se on äärimmäisen tärkeää että nukella on talvihaalari jos ollaan menossa jonnekin. ”Etkö äiti ymmärrä että muuten nukelle tulee kylmä”.


Kolme vuotta on mennyt ihan äärimmäisen nopeasti. Silti ei ole haikea fiilis, että ”missä mun vauva”. Olen vaan helpottunut että hän kasvaa hienosti, keskosuudesta huolimatta. Sitä paitsi on pakko myöntää, että arki on erittäin helppoa tällä hetkellä. Belle osaa keskustella, hän osaa syödä itse, pukea itse, kävellä itse, nukkuu hyvin. Hän on mukana auttamassa ruoanlaitossa ja siivoamisessa (siis oikeasti avuksi, ei pelkästään sotke). Meillä on muutenkin tosi hauskaa yhdessä, koska Belle on tosi humoristinen pieni tyyppi. On ollut niin siistiä seurata hänen kehitystä.


Joululahjatoiveet muuttuivat rekasta (oikea rekka, ei mikään lelu!) nukketarvikkeisiin. Jouluun on enää 12 päivää. Laskettuun aikaan taas 75. Ihan kohta meitä on neljä. Muutaman vuoden päästä alkaa koulut ja vanhempain illat, sitten heti perään teinivuodet ja mopokortti. Kuulostaa niin kliseeltä, mutta niistä hyvistä hetkistä kannattaa oikeasti nauttia ja oikeasti olla läsnä! Kohta meidän pienet piiperöt ovat aukisia ja muuttavat pois kotoa.

Ihan mielenkiinnosta, mitä teidän muksuvat ovat toivoneet joululahjaksi? 😄

Kommentit (10)

Meillä 3-v poika toivoo autonkuljetusrekkaa, kalastuspeliä ja duploja. Nämä on siis toiveita, jotka toistuvat puheessa. Muutenhan hän toteaa joka toisen asian kohdalla että haluan tämän!

Myönnän, että omat kulmat saattaa kohota jos etunimi ja sukunimi ei mitenkään oo linjassa keskenään, ts. Selkeästi hyvin kansainvälinen etunimi on yhdistetty perisuomalaiseen Möttöseen. Mutten kyllä tästä mene päin naamaa sanomaan.
Meillä nimivalinta oli ”ei keskusteltavaa”-mallinen, koska päätin jo ylöasteella että jos lapsen saan niin hänen nimensä on se. Tosin siitä vääntyi heti lempinimi, tuskin lapsiparka ”oikeaa” nimeään edes tunnistaa. Ja tästä oma äitini on useasti tupissut, että miksi sitä lempinimeä ei sitten vaan voitu antaa oikeaksi nimeksi…

Meidän 2,5v tyttö toivoi itselleen yhtä uutta ruskeaa tussikynää. Ei muuta. 😂😂😂❤️

Meillä toivoo maaliskuussa 4v täyttävä tyttö rumpuja, bassoa, mikrofonia ja kitaraa jotta voi pitää keikkaa. Kaikki muut paitsi rummut ja mikrofoni oikeastaan löytyy jo jotenka niitä toivotaan.
Hevisaurus tyttö henkeen ja vereen😂

Meillä pian 3v tyttö toivoo isoa vauvaa ja pikkuista vauvaa, vaikka nukkeja kyllä jo ennestäänkin on useita. Ne on vaan nyt niin in kun meilläkin on tulossa helmikuinen sisarus ❤

3v poika ihastui yhden tytön nukkeen ja sen tarvikkeisiin, joten nehän pitää kotiinki saada. Ja tulossa on 🥰 lisäksi poika on usein maininnut että kun päiväkodissa on niitä ihania pieniä, nii ”äiti, meillekin vois tulla vauva!!” Sitä ei tule! 😅 ainakaan nyt jouluna. Toinen toive ”meille vois tulla tuommone ihana pikkupikkukoira joohan..”, tilasin sitten ihan pattereilla toimivan koiran joulupakettiin 😁 kun oikeaa koiraakaan ei nyt just kyllä tähän kotiin tuoda!

Muumi juttuja toivonu neiti 3v.🙂 Isoin toive on täällä ollu että sais ajaa autoo😂

3v haluaa merirosvolaivan ja ilmapalloja 😄

Meillä 3v tyttö toivoo tanssivaa laamaa. Lisäksi toivoi tähden (kyllä, oikean tähden 😂😂😂) ja Frozen-juttuja😅

Oikean tähden, voi ihana 😍 haha ei saakeli, me just ostettiin tollaiset tanssivat laamat meidän kummilapsille! 😂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X