desire nymark - Banneri

En ole päivittänyt raskauskuulumisia pitkään aikaan. Valitettavasti minulla ei ole kovin monta positiivista lausetta joita voisin rustata alas teille. Viimeiset viikot ovat olleet erittäin tukalia ja tuntuu vähän siltä että koko keho pettää. Paikkoja särkee nänneistä vesirajaan, happi ei oikein kulje ja välillä taju meinaa lähteä. Päällimmäisenä on tietysti pelko ennenaikaisesta synnytyksestä, varsinkin nyt kun ollaan lähellä raskausviikkoa 32+5 jolloin Belle päätti syntyä ja olotila on melko samanlainen.

Olen ollut tarkkailussa sekä naistenpolilla että neuvolassa ja muutama viikko sitten epäiltiin raskausmyrkytystä. Oli päänsärkyä, näköhäiriöitä, tukalaa oloa, turvotusta ja verenpaine lähti nousuun. Pissasta ei kuitenkaan löytynyt proteiinia, joten mitään varsinaista hätää ei ole, mutta tarkkaillaan tilannetta. Ennen joulua kävin neuvolassa missä huomattiin että hemoglobiini on laskenut rautalisästä huolimatta. Nyt otan kahta eri rautalisää, jonka ansiosta taas vatsa on kipeä. Väsymyksestä huolimatta en kuitenkaan saa nukuttua.

Pääasia on tietysti että vauvalla on kaikki hyvin ja meidän pieni tyttö kasvaa hienosti ja on erittäin vilkas tyyppi. Laskettuun aikaan on enää 60 päivää, joten kyllä me selvitään tästä. Tämä vaan on astetta rankempi kausi. Andreas on tietysti tosi huolissaan. Supistaa, turvottaa, närästää. Tämä viimeinen kolmannes on yllättävän rankkaa keholle verrattuna siihen seesteiseen toiseen kolmannekseen. Suurin osa lastentarvikkeista ovat vielä hankkimatta, mutta turvakaukalo ja kotiutumisvaatteet ovat jo paraatipaikalla täällä kotona. Oma vaisto sanoo että emme pääse loppuun saakka tässäkään raskaudessa, vaikka kovasti toivoisin olevani väärässä.

Miten teillä muilla menee? ❤️

Kommentit (10)

Rv 29 ja huh sekä huoh. Hirveä refluksi lääkkeistä huolimatta (vaivannut alusta lähtien), vieläkin/edelleen ällöttää (enemmän tai vähemmän), kävely on vaikeutunut (mitenhän noiden rappujen kanssa käy lopussa), kipuja niin päivällä kuin yölläkin, heikottaa ja huimaa, vatsa oireilee vaikka miten ja väsyttää sekä uuvuttaa ihan jäätävästi… Mitähän unohdin. On ihan niinku pikkasen vaikeampi raskaus kuin edellinen. Tsemppiä meille 😀

Mä seuraan sua bloglovinin kautta ja jostain syystä uusista postauksista ei ole tullut mulle ilmoitusta enää. Nyt pari päivää sitten tulit yhtäkkiä mieleen, pelkäsin jo jos jotain ikävää on sattunut kun on ollut niin hiljaista, mutta mikä helpotus oli huomata, että kaikki on hyvin enkä ollut vaan huomannut uusimpia postauksia.
Tsemppiä loppurauskauteen, oot ihana!

Tsemppiä! Tuki tuosta raskausmyrkytyksestä mieleen, että itsellä oli raskausmyrkytys ilman proteiinia pissassa. Muuten olikin sitten kaikki muut tyypilliset oireet ja veriarvot päivä päivältä huononi. Tämän vuoksi vauva syntyikin sektiolla pari viikkoa ennen laskettua. Oma olo helpottui, vaikka joutuikin sairaalassa vielä jatkamaan myrkytysoireiden seurailua.

Magnesium auttaa raudasta johtuviin vatsakipuihin. Näin ainakin itsellä oli raskauden aikana ja oma gyne sitä suositteli. Tsemppiä!

Mulla 31+5 tänään ja levossa kotona oon. Viisi päivää kävin osastolla sairaalassa ja annettiin keuhkoja kypsyttävät kortisonipiikit, jos vauva päättää syntyä ennenaikaisesti. Että joo ei oo ihan mahtavinta tää viimeinen kolmannes täälläkään! Tsemppiä kaikille!

Täällä sama juttu…laskettu tammikuun lopulla ja oma jaksaminen aivan finaalissa. Beibe liikkuu hyvin onneksi, mutta supistelee jo päivittäin, ettå myös kohtuu kipeästi jo, nukkuminen on yhtä tuskaa jokapaikan särkyjen vuoksi 👌 aivan eri kastia tämä odotus kuin esikoiselta parivuotta sitten, onneksi loppu jo häämöttää! 😄 tsemppiä ja jaksamista sullekki loppu odotukseen, kohtalotovereita löytyy 💕

Täällä viikko laskettuun aikaan ja olotila kyllä kans sen mukainen. Sattuu slapäähän, supistelee, painaa, ei saa nukuttua…Voin luvata, että kun 31.12 kello lyö 00.00, niin teen kaikkeni että synnytys käynnistyy 😂.

Tsemppiä sullekin loppuviikoille 😊

Voi ei, tsemppiä kovasti loppuraskauteen ja toivon todella että pääsisitte ihan loppumetreille saakka eikä syntyisi ennen aikojaan! <3 Uskon että huoli on kova! Täälläkin aivan raskauden viime metrejä vedellään ja kyllä on ollut tuskaa kanssa suoraan sanottuna. Viimeraskaus meni hyvin ja ongelmitta, eikä tässäkään raskaudessa sinänsä mitään huolia ole ollut mutta kyllä on sitten kipuja ja särkyjä edellisenkin raskauden puolesta. Suoraan sanottuna ihan rehellisesti v*tuttanut koko homma, ei ole mitään meikäläisen lempi hommaa. Nyt mulla onkin onneksi jo maanantaille käynnistysaika, jossei viikonlopun aikana lähde tulemaan. Tosin sekin hieman jännittää kun edellinen synnytys päätyi sektioon ja nyt pelkään arven puolesta.

Hurjasti tsemppiä ja jaksamisia. <3

http://karlaespanjassa.blogspot.com

Rv 35+1,
Kotona 1 & 2 vuotiaan kanssa.
Supistukset enemmän sääntö kuin poikkeus. Raskausmyrkytys epäilyn seuranta, raudat alle 100 ja tuntuu ku pyörtis ihan milloin vaan 😅
Alakerta ei anna iltasin enää seistä.

Tää on sitä ku tuntee elävänsä 😆💕

Voi ei! 😫 Onneksi Belle sentään on tosi omatoiminen jo. ”Tää on sitä ku tuntee elävänsä”, äläpä! 😂 Tää fiilis että vagina itsessään on kipeä on myös ollu mulle ihan uus juttu. Siis ihan siihen pisteeseen saakka että ei pysty liikkumaan. Nää on kuulema niitä kuuluisia liitoskipuja 🤔😂 tsemppiä loppuraskauteen 💕

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X