desire nymark - Banneri

Tämän vuoden aikana blogissa on vieraillut 401 370 eri ihmistä ja sivunlatauksia on 2 436 558. Kädet ilmaan, nyt on ihan mahtava fiilis! No ei, mutta oikeasti, kiitos että jaksatte lukea! Tämän vuoden sisältö on pitkälti pyörinyt lapsettomuushoitojen sekä raskauden ympärillä, mutta mitkä olivat tämän vuoden luetuimmat postaukset?

1. Mun miehellä on liian iso

Olipa ylläri että tämä postaus nousi listalla ykköseksi. Tästä kyseisestä postauksesta tehtiin mm postaussarja Iltalehdessä ja se oli Iltalehden luetuin juttu. Postausta on luettu yli 46 000 kertaa. Itse kyllä suosittelen teitä tutustumaan muihin postauksiin, jotka ovat huomattavasti laadukkaampaa sisältöä.

2. Rakenneultra ei mennyt ihan nappiin

Muistan miten tuskailin tämän postauksen kanssa. Someen on helppo päivittää iloisia uutisia, mutta vastoinkäymiset ovat ihan eri juttu. Postausta on luettu 32 500 kertaa.

3. Noloimmat seksikokemukset


Raskaustestien ostaminen, tamppoonin unohtaminen ja ulospenkominen salaattipihtien avulla, silmätulehdus suihinoton takia. Olihan tässä postauksessa paljon jännittäviä asioita. Postausta on luettu 32 200 kertaa.

4. Ne kauheat fiilikset rakenneultran jälkeen

Avautuminen meidän stressistä rakenneultran jälkeen. Miten pitkältä viikko voikaan tuntua. Saimme valtavasti vertaistukea lukijoilta, kiitos siitä! Postausta on luettu 29 300 kertaa.

5. Meille tulee..

Sukupuolen paljastus. Itse olen itkenyt holtittomasti videolle monen monta kertaa (syytän hormooneja), joten suosittelen katsomaan sitä. Postausta on luettu 22 350 kertaa.

6. Toinen rakenneultra ja konfettia

Rakenneultrassa selvisi että meidän bebellä on kaikki hyvin ja Belle pääsi leikkimään konfettitykkien kanssa! Tulen ikuisesti muistamaan miten onnellisia ja helpottuneita olimme. Sekä tietysti Bellen innostus, konfettien takia. Postausta on luettu 21 500 kertaa.

7. Tämän takia emme kerro vauvan sukupuolta


”Ensin ajattelimme kertoa kaikille vauvan sukupuolta, mahdollisimman isosti. Ilmapalloja, konfettia, kakkuja, värillisiä savupommeja ja sitä rataa. Mutta sitten tajusin, että jos emme kerro vauvan sukupuolta kenellekään meillä on oiva mahdollisuus saada lahjaksi ison määrän sopimattomia väärän värisiä kamoja, joita voimme myydä kirppareilla.” Postausta on luettu 19 700 kertaa.

8. 3D ultra & sektiopäätös

”Katsottiin mittoja ja painoarvioksi annettiin 1145g. Tuntui hurjalta että meidän pikkuinen jo painaa yli kilon, kun vertaa Bellen syntymäpainoon. Saatiin muuten myös aivan ihanat 3D kuvat meidän bebestä!” Postausta on luettu 19 650 kertaa.

9. Meidän pieni salaisuus


”Sitten tietysti myös spekulointia että meillä olisi pahemman luokan sukupuolipettymys meneillään. Siihen nyt voin heti sanoa että ei, näin ei ole.” Postausta on luettu 19 300 kertaa.

10. Asioita joita ei kannata sanoa raskaanaoleville

”Sitten muutenkin imetyssaarnaajat, jotka jaksavat vetää myyntipuheen imettämisen puolesta jo rv7 lähtien. Pusketaan nyt ensin tämä vauva ulos ja katsotaan sitten miten koko imetyshomma lähtee käyntiin. Ei sekään ole itsestäänselvyys.” Postausta on luettu 19 200 kertaa.

Kommentit (1)

Heipä hei! En ollut ikinä lukenut sinun tekstejä, ennenkuin eräs seuraamani bloggaaja oli jakanut kirjoituksesi kuinka miehellä on liian iso 😀 Tokihan se piti lukea ja ajattelin että hei asiaahan tämä on oikein hyvin kirjoitettuna *tähän peukkuja, vink smileja yms*Jään seuraamaan ja ehkä lueskelen aikaisempia postauksiakin kunhan aikaa on.

hyvää alkavaa vuotta! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X