desire nymark - Banneri

Miehelläni on monta erilaista ja jännittävää puolta. Toista samanlaista ihmistä ei varmastikaan löydy tältä planeetalta. Välillä huokailen ja pyörittelen silmiä, kun hänen sisäinen perfektionisti herää henkiin ennen juhlia ja paras tapa auttaa on oikeasti istua toisessa huoneessa tekemättä mitään, koska hänen omat visiot ovat niin selkeät että olen enemmän haitaksi kuin hyödyksi. Välillä nauran kippurassa hänen omille ideoille ja välillä taas ajattelen vaan suoraan sanottuna että ”mitäköhän v… hemmettiä nyt taas”.

Kuten moni teistä varmaan tietää Andreas on raksamies. Hänellä on aina joku pieni projekti meneillään täällä kotona. Onneksi meillä on omakoti talo, joten tekemistä kyllä riittää. Remppahommien vastapainoksi toimii kotityöt, joista Andreas oikeasti nauttii. En oikeasti ymmärrä miten tai miksi. Minä olen se joka raivaa tavarat oikeille paikoille, imuroi, pesee ikkunoita, pyyhkii pölyt ja moppaa lattiat. En kestä näpertämistä ollenkaan, minun on pakko nähdä että homma etenee samantien. En kuitenkaan sanoisi että nautin näistä hommista, enemmänkin niinpäin että siedän näitä hommia.

Andreas taas rakastaa näpertämistä. Pyykinpesu on Andreaksen tapa rentoutua. Sinkkusukkien saattaminen avioliittoon telkkarin edessä hoituu hymysuin. On kuulema kiva puuhailla jotain pientä käsien kanssa hyvän leffan äärellä. Toinen outo fetissi on lämpömankelin käyttö. Andreas mankeloi kaikki lakanat ja pyyhkeet. Meidän liinakaappi on täydellisessä järjestyksessä ja hän saa siitä valtavaa mielenhyvää. Minä taas nautin siitä että saan nukkua yöni täydellisesti silitettyjen lakanoiden peitossa. Lakanahommiin osallistun itse siltä osin, että rakastan kloriittia! Se valkaisee melkeinpä kaiken. Pidän omia klooraus sessioita, mistä saan valtavaa mielihyvää. Tätä Andreas taas ei ymmärrä yhtään.

Mitä nyt ostoksiin tulee niin minä vihaan krääsää ja turhia juttuja. Mitä minimalistisempi, sen parempi. Täynnäoleva kaappi herättää minussa ahdistuksen tunteita. Sitten meillä on Andreas, jonka heikkous on lidlin krääsäkorit, desilitramitat, lahjapaperit ja kaikki paketointiin liittyvä, servetit sekä kynttilät. Näistä ollaan käyty kovia keskusteluja. Miten ihmeessä ihminen tarvitsee kymmenen desilitramittaa? Miksi meillä on kokonainen kaappi serveteille ja kynttilöille? Keväällä vedettiin kova konmari sessio ja Andreaksen v-käyrä nousi melkeinpä tappiin saakka, kun suurimmasta osasta piti luopua ja säästettiin pelkästään ne ”lempparit jotka oikeasti ovat tarpeellisia”.

Andreas on myös kehittänyt itsellensä melkoisen tradition nimeltä ”vähintään yksi heräteostos vuodessa”. 2018 se oli sirkusteltta, jonka Belle niiiiin halusi Ikeasta. Tämä kyseinen sirkusteltta oli valtavan kokoinen eikä meinannut mahtua lastenhuoneeseen. Sieltä se sitten siirtyi keittiöön ja olkkariin pilaamaan meidän muuten melko hillittyä sisustusta. Kaupassa se kuulema näytti paljon pienemmältä. No, nykyään tämä kyseinen teltta seisoo meidän autotallissa. 2019 Kiitolinja kuljetti meille ajettavan ruohonleikkurin sekä siihen soveltuvan peräkärryn, jonka ilokseni sain kuitata. Tästä Andreas vaan oli unohtanut mainita. Siinä mielessä ostos oli ihan hyvä, koska meidän nurmikko kyllä pysyi tosi siistinä koko kesän.

En olisi ihan heti arvannut että tämän vuoden heräteostos saapuisi jo viikolla 1, mutta tänään meille kotiutui trukki. Kyllä, luit aivan oikein, TRUKKI. Mies, innoissaan. Belle, super innoissaan. Minä, syvä huokaus. Onneksi trukki saapui näin alkuvuodesta, saan mielenrauhan loppuvuodeksi. En vielä tiedä millaista käyttöä hän on suunnitellut tälle trukille, mutta kai se selviää lähiaikoina. Tässä talossa vietämme harvoin tylsiä päiviä. Että sellainen stratti tälle vuodelle. Terveisin iloinen turkin omistaja.

Millaisia heräteostoksia teidän miehet tekee? 😂

Kommentit (7)

Mun mies ostaa kaiken mitä ”halvalla saa” 😂 yleensä aletuotteita, jotka näyttävät hyvältä kaupassa, mutta kotona ei sovi mihinkään ja usein ei edes ole käyttöä moisille 😁 muutetaan nyt omakotitaloon jossa oma duunaustalli ja mies on jo aloittanut suunnittelut kaikelle 😁

Viime vuonna pihaan saapui sekä peltoauto että nelipyöräinen mönkijän tyyppinen vekotin. Saa sitten lapset opetella linttaamaan.
Ja ainiin, uusi traktorikin taisi tulla tänä vuonna, mutta sitä oltiin harkittu jo muutama kuukausi😅

Sun mies olis varmasti parasta shoppailuseuraa!

Nimim. +30 erilaista lahjapaperirullaa ja lidlin krääsäkorit on parasta!

Jouluna Belle ei saanut rekkaa, mutta ehkä trukki korvaa pettymystä 😂 Miehet on vaan niin ihania ostostensa kanssa etenkin jos itse joudut paketin kuittamaan ilman tietoakaan asiasta.

No milloo mitäkii tuo ukkeli kotii tuo. Kesällä sen oli pakko saada ryobin trimmeri sekä akkuporakone. Se ny ekana tulee mielee 🤔 Onhan tuo ostanu noihi autoihiki kaikenlaist lisäpitkää ja muuta, mut ne ny on tarpeellisii ku ajetaa nii paljo pimeellä 😄 On se joskus tai ehkä parikii kertaa ostanu jonkuu korjaust vaativan auton, noh, onneks nyt ollaan niitä autoja vähentääs, on niitä täs tiluksil sellanen 5 tai 6 ylimäärästä 😅

Pihassa seisoo viime kuukausien uudet hankinnat rivissä:
Polttomoottorikäyttöiken oksasilppuri, sekä kaksi grilliä.
Kyllä. Joulukuussa on hyvä ostaa grillejä ihan pareittain 🙈

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X