desire nymark - Banneri

Tiistaina siirrytään jo raskausviikkoon 35! Synnytys lähenee, kassi on pakattuna ja turvakaukalo seisoo eteisessä. Tuleva sektio herättää ristiriitaisia tunteita, tavallaan sitä jo odottaa kovasti koska loppuraskaus ei nyt ole sitä kaikista hauskinta aikaa, mutta samalla tietysti jännittää. Andreas pesee ja silittää vauvanvaatteita into pinkeenä ja potee niin kovaa vauvakuumetta että en kestä.

Vatsa on kasvanut hurjan isoksi ja kiloja on tullut reilu 10 kg. Tämän viikon aikana syöminen on taas ollut vähän niin ja näin, koska pahoinvointi. En tiedä johtuuko pahoinvointi raskaudesta vai rautalisästä. Vichyä olen juonut, koska sitähän kätilö suositteli matalan verenpaineen hoidoksi. Viikossa en kylläkään ole huomannut mitään eroa suuntaan tai toiseen. Väsymys ja voimattomuus rupeaa jo ihan näin suoraan sanottuna vituttamaan. Pesänrakennusvietti on sentään nostanut päätään, koska minulla on hirveä hinku päästä organisoimaan tavaroita!


Löysin aivan ihanan tuolin facebook kirpparilta, jonka Andreas kävi hakemassa ja voi vitsi. Olen hypistellyt tätä tuolia jo kolme päivää. Tämä ihanuus pääsee vauvan huoneeseen, josta ei kylläkään pitänyt tulla pinkki prinsessahuone, mutta.. Suunnitelmien mukaan vauva saa oman huoneen, mutta alussa hän saa kuitenkin nukkua meidän kanssa samassa huoneessa. Bellen kanssa olen kuitenkin oppinut että hirveästi ei kannata suunnitella mitään, koska asiat ei nyt vaan aina mene suunnitelmien mukaan vaikka miten yrittäisi.


Tilasin itselleni erilaisia imetysliivejä, koska mitkään liivit eivät enää mahdu mun päälle tai sitten ne ovat epämukavat. Useimmat imetysliivit eivät tue tarpeeksi ja istun tissit polvissa. Sellaista se on kun rinnat turpovat imetyksen takia ja sitten tyhjentyy imetyksen jälkeen. Jäljelle jäi puolityhjät vappupallot, jotka nyt sitten taas kasvavat hurjaa vauhtia, mutta sanotaanko että tässä välissä olisi pitänyt tehdä jonkin sortin jekku painovoiman kanssa jos toiveena olisi Pamela tyyppiset padat. Kuvailisin rintojani sanoilla ”nänni napa nänni”, jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Kuusi viikkoa synnytykseen ja täällä lasketaan jo päiviä. 23 tammikuuta saamme sektiopäivän, joten sitten voidaan jo hankkia aamukampa! Raskausarpia ei ole vieläkään tullut (kop kop), eikä mitään selkeetä masuviivaa. Rinnoista valuu jo vähän maitoa, varsinkin öisin ja tämähän on Andreaksen mielestä tosi siistiä. Hän on myös hämmästellyt sähköisiä rintapumppuja. Voi miehet… Uhkasin jo tekeväni rintamaitolettuja hänelle aamupalaksi joku kaunis päivä.

Miten pitkä matka teillä on laskettuun aikaan?

Kommentit (22)

samat kokemukset + astma vielä päälle, niin tosiaan tunne et happi loppuu 😶

olisi kiva nähdä sun my day -videoita 👍
vaikka vähän väsyneempiäkin 😊

Olis kiva nähdä sun my day- videoita 👍

Ei oo kauaa, että meki saadaan meijän esikoinen syliin. Laskettuaika on 9.2.2020, mutta jotenki tuntuu, että hän ei malta ihan sinne asti mahassa olla🙊 onneksi on jo hyvät viikot (rv36+1)👍🏻💕
Tsemppiä loppuraskauteen! ❤️

Oi, jännittävää! 😍 Kiitos ja tsemppiä sinnekin! Täällähän on monta helmivauvaa tulossa 🥰

Iloa ja levollisuutta sulle ♡

Olis kiva kattoo sun my day- videoita, vaikka lyhyempiäkin.. ja just sitä perusarkea, väsyneenäkin.

Ite varasin ajan labraan.. väsyttää, huimaa, korvissa soi. Luulen et raudan puutetta 😞

Sunnuntaina tulee aika rauhallinen (eli tylsä 🙄😂) my day ❤️ Hyvä että olet menossa labraan! Yllättävän moni kärsii raudanpuutteesta

2,5 viikkoa, esikoinen tulossa. Tuntuu että tällä pojalla ei oo kiirettä ku ei oo vielä mitään tuntemuksia mihinkään suuntaan 😀
Tsemppiä sinne kans loppuraskauteen! 🙂

Oi siellä on jo jännät paikat! 😍 Tsemppiä synnytykseen! ❤️

Mää tiedän mitä tuolla tarkoitetaan että meinas happi loppua. Ihan terveyssivustoilla lukee, että kun vauva painaa ylös rintakehään ja puskee, niin osalla se voi oikeasti tuntua siltä kuin happi loppuisi ja keuhkoilla on muutenkin vähemmän tilaa hengittää loppu raskaudesta. Nimim. Oikeasti välillä meinaa happi loppua ja pitää keskittyä hengittämiseen. Onneksi maha vähän laskeutunut niin helpottaa hieman. – toista kertaa raskaana, nyt menossa rv31.

No siis tämä! 😂 Tosin tää ”happi loppuu” sai uuden merkityksen nyt kun verenpaine laski, mutta onneksi se tilanne ei oo päällä jatkuvasti. Pelkästään jos liikkuu liian nopeasti, joten harrastan etanavauhtia nykyään 🐌😂

Näin akuuttipuolen sairaanhoitajana en kyllä näe sulla yhtään mitään hapen loppumisen vaivoja, sä et pystyis puhumaan kokonaisia lauseita nuin vaivatta jos sulla oikeasti happi meinais loppua! 🤣

Jos olisi sellainen fiilis että en saisi happea 24/7 en olisi kotona kuvaamassa videota vaan sun potilaana siellä akuuttipuolella 😀 Hengästyminen on ihan tavallinen raskausoire, se taas että välillä ei oikeasti saa happea ja meinaa pyörtyä ei mielestäni kuulu tavallisiin raskausoireisiin vaikka ei nyt ole alan koulutusta 😊

Voin suositella imetysliiveistä Bravadon body silk seamlesseja, ihan parhaat! Itsellä olleet jo koko raskausajan käytössä ja alkuimetykseen isompaa kokoa ostettu. Näiden mukana tulee myös setti jolla saa muutettua tavallisiksi liiveiksi jos jatkossa niin haluaa. Ja imetysmekanismi aiva paras!

Näitä tilasin, koska moni suositteli! Oli aika tyyriit mut toivotaan et näillä pysyis ”tissit ylhäällä” 🙊😂

https://www.kappahl.com/fi-FI/naiset/Alusasut/Rintaliivit/aitiysrintaliivi-2-pack/695916 mää suosittelisin testaamaan myös näitä, halvempi versio noista bravadon liiveistä, mutta tosi hyvät. Bravadoja oon itsekin käyttänyt aiemmin, mutta vaihdoin näihin, ovat mun mielestä pehmeämmät, ja irtotoppauskin on paremmin muodossaan pysyvä ja pehmeä. Jääneet imetyksen jälkeen pysyvään käyttöön 😁

Uuu kiitos linkistä 😁 pitää kokeilla näitäkin!

Kiva video, oot niin herttainen😁. Helpompaa loppuraskautta sinulle🥰

Kiitos kovasti 🥰❤️

Viikko sua perästä tullaan!

Pakko kysyy, mistä tilasit imetysliivejä? Peruskauppojen liiveistä en oo löytäny sopivii kokoja ja malleja ja tissien muoto on just toi nänni-napa yhdistelmä 🙈😅

Voi ei, voin vaan kuvitella! 😬

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X